a big, fat oy va`avoy!!!!

a big, fat oy va`avoy!!!!

אני מפרסמת פה קטע מועתק מהאתר של הארי פוטר גאלריז...ג`ף הורדלי או משהו...שאמור לשחק את סיריוס...וכמו שנאמר בכותרת ההודעה: אוי ואבוי שמן וגדול!!!! *רצה בצווחות אימה*: RUMOR: A reader emailed us this rumor on June 22, 2001: ``Anyway on the [ITV] Q&A show with the cast of ``Emmerdale``, Jeff Hordley, who plays Cain Dingle in the series, is the main attraction of the show, and is widely regarded amongst the critics in Britain as ``The Next Big Thing,`` was asked if he had anything outside the show lined up. He replied ``I`ve got something very big coming up soon, hopefully, although I won`t be doing it till 2003.`` When pushed on what this was, he revelaed he had been in talks to play none other than Sirius Black. We contacted Jeff Hordley`s agent, Simon Bleackley and received this response: ``It is not our policy to comment on future projects our clients may be involved in until contracts have been negotiated. However, we can tell you that Jeff is currently under contract with ``Emmerdale`` until December this year and is deservedly receiving recognition for his portrayal of Cain Dingle.`` So there you have it... his agent COULD have said something like ``no, not at all`` but the above cagey response leads us to assume we may be looking at the movie`s Sirius Black here.

MadonnaFan

New member
god help us

זה אמור להיות סיריוס?! אני כ``כ אוהבת את סיריוס אני לא מאמינה שהוא הולך להיראות ככה- ממש לא דמיינתי אותו ככה. חוץ מזה כתוב שיש לו שער ארוך. *נקודה למחשבה* איך הכניסו את סיריוס לסרט על הספר הראשון? הוא הרי מופיע רק בספר השלישי! חוץ מזה גם ראיתי תמונות של העיירה שאמורה להיות הוגסמיד, וגם הוגסמיד מופיעה רק בספר השלישי! מה הולך פה?

Panther

New member
יכול להיות

שפשוט מתכננים כבר את הסרטים הבאים. הם יודעים שיהיה להם להיט בטוח, כי הם מסתמכים על הפופולריות של הספר. אנשים ילכו לסרט הארי פוטר אפילו אם הם ישמעו שהוא גרוע. אם הם קראו הם יהיו חייבים להיות מעודכנים וילכו, ואם הם לא קראו הם לפחות יהיו בעניינים ע``י זה שהם יראו את הסרט.

coolit

New member
אהה, רגע..

יש את תחנת הוגסמיד, בגלל שזאת תחנת הרכבת!!!! אין תחנת רכבת להוגוורטס, הם מגיעים לתחנת הוגסמיד, ואז הם נוסעים בכרכרות אל הוגוורטס. ונכון, סיריוס מופיע בספר הראשון ואין לו תפקיד שרואים אותו, הוא נותן להאגריד את האופנוע המעופף.

Prongs

New member
אולי בסרט

הם רוצים להראות את זה. Professor Prongs Master Of Fear & Darkness

Hermione

New member
מעולה!

הוא נראה בדיוק איך שדמינתי אותו! תפסיקו להיות כאלה קוטריות... בכל מקרה, יש תמונות של הוגסמיד כי זו התחנת רכבת אקספרס להוגוורטס, שנמצאת בהוגסמיד. זה לא שעומדים לצלם ממש התרחשויות בהוגסמיד עצמה.

Vilia©

New member
טוב....

זה בכלל לא הסיריוס החמוד שאני דמיינתי!!!! זה שערורייה.....שיתביישו להם... עכשיו...את שני הסרטים הראשונים הם עושים ביחד באותו הזמן כדי לכסוך בעלויות... סיריוס מופיע בספר הראשון בקטע ההתחלתי עם האגריד שהוא רצה לקחת את הארי... ואת הוגסמיד הם בחרו את המקום כבר כי הם עוד מעט מתחילים לצלם את הספר השלישי.... הבנתם? טלי פוטר

רחלי!

New member
אמ...

את בטוחה ב-מ-א-ה א-ח-ו-ז שהם החליטו בסוף לצלם את שני הסרטים ביחד? במאה אחוז?

Prongs

New member
לא! לא! לא! לא!

הם ל-א מצלמים את שני הסרטים ביחד! הדבר היחיד שיש עכשיו לסרט השני זה חוזה! הם לא התחילו בליהוק שלו! והם לא עוד מעט מתחילים את השלישי. לא בטוח שיהיה (למרות שקשה לי להאמין שלא יהיה) סרט שלישי כי אין חוזה. כל התמונות של בגמן או אנשים מהספרים האחרים הן כנראה סתם שטויות. לא נראה לי אמין במיוחד התמונה של סיריוס בלק... ואם זה כן נכון אז זה כי הם החליטו להכניס את החלק שהאגריד פוגש אותו לסרט... Professor Prongs Master Of Fear and

רחלי!

New member
בררררר

הג`ף הזה או איך שלא יקראו לו ממש מפחיד! הוא יתאים לקטע הרע של סיריוס בלק, אבל קשה לי מאוד לדמיין אותו כסנדק האבהי והטוב של הארי...

Vilia©

New member
תהרוג אותי וזהו!!!

לא התכוונתי שהם עושים את שני הספרים באותו סרט.... התכוונתי שהם עושים אותם במקביל כדי לחסוך בהוצאות!!! טלי פוטר

רחלי!

New member
כן, את זה הבנתי

מה שאני שואלת זה אם הם את בטוחה ב-100% שהם עושים אותם במקביל!

למעלה