A,B, C, D, E, F, G....

A,B, C, D, E, F, G.... ../images/Emo58.gif

אני אוהב את המנגינה התינוקתית הזאת. אז משהו טוב יצא מהסיפור של בריטני לפחות
אגב לא ברור לי איך התאריך האחרון שלה לשידור החוא ה-2 בנוב', כשאנחנו היום ב-4 באוק' והיא אמורה לעזוב הלילה. מעניין איזה מהמורות מצפות לה... טוב, אז פתחתי שרשור אמריקאי - למרות שלא יודע עד כמה יש טעם, כי חוץ מקווין שילה (שגם נעלם) אין כאן אנשים לדיונים מעניינים. שחר מתרשל בעבודתו
אז נתחיל משילה. כהרגלה, מעוותתת את המציאות לסקוט שהיא זו שנחטפה לחווה. לא ברור לי הסוף, מה היא בדיוק מתכננת? איך זה קשור לשרשרת שסקוט קנה ללורן, ואיך בכלל השרשרת נשארה אצלה? מעניין מה היא רוקחת... מזל גדול שהשליח היה זה שבדלת בזמן שסקוט התארח, היא ניצלת יותר מדי פעמים בעזרת המזל... אגב השבוע, נקרעתי מהמשפט שלה לטום "אני לא אשתך לשעבר המטומטמת שתרשום לך צ'ק בכל פעם שאתה מתעטש"
גם התוכנית של מייקל בנוגע לסמים הקלים שטום צורך עדיין לא ידועה. מצחיק איך טום החזק נשבר בקסמיה של אשלי שמסובבת אותו על האצבע הקטנה, ודווקא מעניין לראות אותו כביכול מנסה להתחיל מחדש. אולי הוא עוד בסוף באמת ירצה להשתנות, ואז יגלה שאש עבדה עליו וישתגע לגמרי? השיחה של קתרין וג'יל הפרק לגבי עברן המשותף היתה די מרגשת. עימות אשלי-ויקי היה מעניין. נקרעתי כשאבי באה לויקי ואמרה לה "אנחנו אחיות"! והמבט של אשלי שניסתה לפלס מוצא יפה, והעוינות של ויקי... רק חבל שויקי לא המשיכה את הנושא לכיוון של המעשה הנתעב שאש עשתה, והדיון נסב סביב בראדלי, שהופך לחלק משמעותי בחיים שלה. רציתי קצת יותר ביצ'יות מויקי, אבל בכל זאת הן סיפקו את הסחורה. ואולי עכשיו שרון ובראד יישארו ללילה בשיקגו וסופסוף יקרה משהו ביניהם? הגיע הזמן כבר לדבר האמיתי, אולי בינתיים גם ניק יתמזמז מהצד... עם נוח - אחרי הכל, רק איתו הוא מבלה 24 על 7. גררר.

queensheila

New member
טוב אז אם לא הבנת...השרשרת מורעלת

שילה שמה רעל בשרשרת...רעל שיהרוג את לורן לאט ובטוח כאשר בדרך היא תשתגע לחלוטין . כפי שהערכתי מההתחלה מצבה של לורן יתדרדר ובשלב מסויים שילה תבוא לפגוש אותה כדי למרר את חייה עוד יותר רק שאף אחד לא יאמין ללורן כי כולם יתייחסו אליה כמשוגעת מה עוד שכולם יודעים ששילה מאושפזת בבי"ח פסיכיאטרי . כולם יחשבו שלורן משתגעת מהפחד שלה לשילה . בנוגע לטום - עוד סיפור שקוף שחזיתי כמו רבים מההתחלה - טום באמת מנסה להשתנות וכנראה בעוד זמן מה יודיע ל "ברנדה" שהוא יסגיר אותה...אולי הוא ינסה לסחוט אותה...ואז דווקא שקווין יתחיל להאמין שטום השתנה שילה תרצח אותו וכולם יחשדו במייק . זו תהיה הדרך של שילה "לטפל" בזוג שהיא כ"כ אוהבת - לשלוח אחת לקבר ואת השני לכלא .

וואי.. זה רשמי או עדיין בגדר שמועה?

לגבי השרשרת - בלי לקרוא ספוילרים עדיין לא ניתן היה להבין. ידענו שהיא מחפשת דרך להשיג את הרעל, אבל טום לא הסכים לעזור. ומה השרשרת עשתה אצלה, אם סקוט כביכול לקחת אותה איתו? בכל מקרה - מעניין. פור לורן. טום באמת ירצה להשתנות? איזה קטע. ועוד בסוף קווין יסכים לתת לו הזדמנות שנייה ואז מייקי "ירצח" אותו ויתקע ביניהם טריז... לזה לא ציפיתי. אני מתבאס שטום יעזוב את הסדרה, כי הוא היה משב רוח מרענן. אגב לפני כמה ימים ראיתי באוטובוס מישהו שנראה ממש דומה לטום, ישר חשבתי עליו

../images/Emo58.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

שרון ובראד
עוד לא עיכלתי שקאסי מתה !!!

(נתן) שרונסקי ../images/Emo8.gif

המתח המיני בין בראד לשרון כבר נבנב חודשים על גבי חודשים, מאז המוות של קאסי. ואני מוכרח לציין שהם זיווג מאוד יפה ואני מאוד בעדם. מה גם שניק מתנהג כמו אדיוט מאז המוות, אפשר להגיד בעצם שאין לשרון בעל.

שאלה חשובה....

גם לכם הפרק של ה-5 באוקטובר לא יורד?? נראה לי שיש בעיה בטורנט, יש מקורות אבל זה פשוט לא מתחיל את ההורדה בשום תוכנה.... מה יהיה? אי אפשר לפספס פרק

Dawn12

New member
אני לא ממש מוריד משם יותר

אז אני לא יכול לעזור לך

אז מאיפה אתה כן מוריד? ../images/Emo8.gif

הערת סוגריים: אולי יש לינק נוסף לערוץ CBS, כדי שאפשר יהיה לצפות בלי להוריד? הלינק ההוא עדיין לא עובד... לא שזה ישנה ממש, כי הפרק הזה כבר נצפה אתמול בארה"ב... זהו, וויתרת, לא רואה יותר
איך נפלו גיבורים.... ככה לוותר על אשלי-טום?

למעלה