צהובון 1 ויחיד
New member
A,B, C, D, E, F, G.... ../images/Emo58.gif
אני אוהב את המנגינה התינוקתית הזאת. אז משהו טוב יצא מהסיפור של בריטני לפחות
אגב לא ברור לי איך התאריך האחרון שלה לשידור החוא ה-2 בנוב', כשאנחנו היום ב-4 באוק' והיא אמורה לעזוב הלילה. מעניין איזה מהמורות מצפות לה... טוב, אז פתחתי שרשור אמריקאי - למרות שלא יודע עד כמה יש טעם, כי חוץ מקווין שילה (שגם נעלם) אין כאן אנשים לדיונים מעניינים. שחר מתרשל בעבודתו
אז נתחיל משילה. כהרגלה, מעוותתת את המציאות לסקוט שהיא זו שנחטפה לחווה. לא ברור לי הסוף, מה היא בדיוק מתכננת? איך זה קשור לשרשרת שסקוט קנה ללורן, ואיך בכלל השרשרת נשארה אצלה? מעניין מה היא רוקחת... מזל גדול שהשליח היה זה שבדלת בזמן שסקוט התארח, היא ניצלת יותר מדי פעמים בעזרת המזל... אגב השבוע, נקרעתי מהמשפט שלה לטום "אני לא אשתך לשעבר המטומטמת שתרשום לך צ'ק בכל פעם שאתה מתעטש"
גם התוכנית של מייקל בנוגע לסמים הקלים שטום צורך עדיין לא ידועה. מצחיק איך טום החזק נשבר בקסמיה של אשלי שמסובבת אותו על האצבע הקטנה, ודווקא מעניין לראות אותו כביכול מנסה להתחיל מחדש. אולי הוא עוד בסוף באמת ירצה להשתנות, ואז יגלה שאש עבדה עליו וישתגע לגמרי? השיחה של קתרין וג'יל הפרק לגבי עברן המשותף היתה די מרגשת. עימות אשלי-ויקי היה מעניין. נקרעתי כשאבי באה לויקי ואמרה לה "אנחנו אחיות"! והמבט של אשלי שניסתה לפלס מוצא יפה, והעוינות של ויקי... רק חבל שויקי לא המשיכה את הנושא לכיוון של המעשה הנתעב שאש עשתה, והדיון נסב סביב בראדלי, שהופך לחלק משמעותי בחיים שלה. רציתי קצת יותר ביצ'יות מויקי, אבל בכל זאת הן סיפקו את הסחורה. ואולי עכשיו שרון ובראד יישארו ללילה בשיקגו וסופסוף יקרה משהו ביניהם? הגיע הזמן כבר לדבר האמיתי, אולי בינתיים גם ניק יתמזמז מהצד... עם נוח - אחרי הכל, רק איתו הוא מבלה 24 על 7. גררר.
אני אוהב את המנגינה התינוקתית הזאת. אז משהו טוב יצא מהסיפור של בריטני לפחות