^____________________^

Ophel McNeil

New member
^____________________^../images/Emo28.gif

כואבת לי הבטן ורק רציתי להגיד לכם שאני אוהבת את כוווווווווווווולכם.
ומצטערת אם אני מרושעת לפעמים, זה בדם שלי, כאנט הלפ איט. יולי עוד מעט חוזרת. ^_^
אנשים מוזרים קיימים בעולם, והם לא רוצים להיות חברים שלי יותר. תמהני אם אני עצובה.

King Of Kromags

New member
^_________________________^../images/Emo103.gif

גם אני אוהב אותך, יורי.
אה, זה בסדר, אני רגיל שאת קוראת לי כוסית ומרביצה לי, זה בדם שלך, "כאנט הלפ איט". ו...יולי עוד מעט חוזרת.^_^
אנשים מוזרים קיימים בעולם, והם לא רוצים להיות חברים שלי יותר - אני רוצה להיות חבר שלך, זה עוזר?
.

HuGo Hell

New member
^_________________________^../images/Emo1.gif

יעלוש, המתוקה שלי, חוזרת עוד ארבעה ימים. ואני הולך להיפגש איתה יום אחרי, לא איכפת לי, אני בא אליה והולכת להיות לנו שיחה ארוכה מאוד.

Ophel McNeil

New member
אתה באמת כוסית. ^^ ../images/Emo28.gif

למרות שהיום כבר פחות, פעם היית הרבה יותר. ^_^ ומתי אני מרביצה לך?
----------------------------------------------------- OMG!! המסכן!! הייתי צריכה להפסיק כשעוד יכלתי.

King Of Kromags

New member
מתי לא?../images/Emo8.gif../images/Emo103.gif

"יש שם שני הומואים, ברצינות!" [חמש דקות אחרי] יערה: "הנה הם שוב. עכשיו הוא מתנשק עם בת" נדב: "זו אורגיה אחת גדולה". יערה: "אידיוט" ניצן: "דבי, בוא לשבת לידי" נדב: "לא רוצה. יש לי מכנסיים בהירות." [הערת העורך (אני): המכנסיים האלו היו המכנסיים שהייתי צריך ללבוש גם למחרת!] יערה: "כוסיייייית!! כוסייייייית!!" נדב:"תמותי" יערה: [חוזרת להומואים] "עכשיו הפסקתי לעקוב אחריהם. אני לא מבינה מה קורה. מישהו אמר קודם שזו אורגיה. מי זה היה?" *נדב מרים את היד* נדב (ליערה): "תראי, הם מחזיקים ידיים". יערה: "לא מצביעים על אנשים" *יערה מרביצה לנדב*

Ophel McNeil

New member
אתה מעוות את המציאות! ../images/Emo28.gif

בהתחלה סתם אמרת שיש אורגיה, אחרי ששני הבנים התנשקו, וזה היה תלוש לחלוטין. אחרי זה, כשאחד מהם התנשק עם הבת (והשני צרח עליהם כי זה תשעה באב), אז הודתי שאכן צדקת ומדובר באורגיה. בקשר למכות, זה בכלל שכשהבת הסתכלה עליך אתה הצבעת עליהם ואמרת בקול רם וברור: "זה השניים ממקודם." אתה בסדר?! לא ידעתי איפה לקבור את עצמי! הבת נעצה בנו מבט משועשע ורציתי למות (אני לא אוהבת אותה. היא גם כל הזמן נכנסה באמצע בין שני הבנים). זה יותר גרוע מהפאדיחה עם ניצן בשירותים... ("מה לא עושים בשביל בישים?" *יפנית יוצאת מהתא ליד*).

King Of Kromags

New member
זה המשפט שלי!../images/Emo103.gif

ואת כל כך טועה, אבל לא נכנס לדקויות. (נדב: "את רומזת למשהו?" יערה: "כן! שאתה לא אנושי!")

Ophel McNeil

New member
מה המשפט שלך? ../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

וסליחה, שאני לא אחזור על מה שאמרת שגרם לי להגיד שאתה לא אנושי.

King Of Kromags

New member
"את/ה מעוות/ת את המציאות!"../images/Emo103.gif

*נזכר בעצמי מנסה להסביר להם למה לעזאזל רז חושב על סם עם שוט. לא, וזלין. לא, שרון עם שוט.* [וואבה. **} " שאני לא אחזור על מה שאמרת שגרם לי להגיד שאתה לא אנושי" - אחד הרעיונות הטובים שלך. תודה.
ד"א, הם כן היו הומואים! בשיא הרצינות! אני וניץ ראינו אותם מתנשקים! הם עושים לי את זה דווקא. הם והאיש ברכבת - הכל קנוניה אחת גדולה. ><

HuGo Hell

New member
ל.. ל.. יערה? ../images/Emo1.gif

יש לך מושג מה קורה עם לין? לירון התקשרה אליה ולבית שלה ואף אחד לא עונה. היא הייתה אמורה לחזור היום בשמונה/תשע.

Kryptonite

New member
היא הטח ישנה...../images/Emo168.gif

אתה יודע, טיסה מארצות הברית זה 12 שעות. 12 שעות זה ממש לא כיף...
מניסיון.
^______________________________________________________________^ לין חזרה. ^^ לין תבוא למסיבה ^^

HuGo Hell

New member
אזהו ש... ../images/Emo1.gif

לירון ואני עכשיו דיי מודאגים, לירון נסתה לצלצל אליה הבייתה דיי הרבה פעמים, שלחו לה אס אמ אז. ועדייו כלום. אפילו עכשיו נסינו לצלצל לאמא שלה, והפלאפון אינו זמין.

HuGo Hell

New member
זה מה שאמרתי למעלה. ../images/Emo1.gif

זה למה שאנחנו עוד יותר מודאגים, לאף אחד אין מושג איפה היא.

HuGo Hell

New member
היא לא... ../images/Emo1.gif

צלצלתי למיכל לשאול אותה. ואין לה מושג איפה היא...

למעלה