^_________________^

^_________________^ ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

עוד חודש מורידים לי את הריבועים!!!! ^___________________________________________^

prophecy girl

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo21.gif

לי עוד חודשיים שמים למטה
טוב בכל מקרה מזל טוב... אני בטוחה שלהפטר מדבר כזה זה אחד הדברים שעושים לך את החודש....

פוטי

New member
מזל טוב../images/Emo4.gif

לי יורידו את הטבעות עוד שנה ויש לי אותם מכיתה ה'!!!

buffgirl

New member
גם לי יש טבעות! אה, לא../images/Emo80.gif|מיוחדת|

.. בעצם אין לי...

p r u d e n s

New member
זה הכל בגלל הדחיות...

|פולניה| אני הייתי חכמה מספיק בשביל לתכנן מראש ושמתי פלטה מכיתה א' עד כיתה ב' ונגמר הסיפור! אם הייתם עושים אותו דבר (אם הייתה לכם האפשרות) לא היינו עושים שרשור על טבעות וקוביות...|פולניה||פולניה||פולניה|

A n g e l u s

New member
נו באמת..../images/Emo121.gif

תפסיקי לשחק אותה מושלמת ותפסיקי לשקר, בכיתה א-ב שניים עדין צומחות ונופלות..
והפה משתנה המון..

דודל

New member
לא יכולתי להימנע מלראות,

שבתמונה שבפרופיל האישי שלך, כתוב Prudenc. טעות שנעשתה בתום לב, או שמא חלק מתכנית זדונית ושיטתית להטעות את כולנו, במטרה להשתלט על מאגרי שירי הסיום של דומינו גרוס? תוקם ועדת חקירה. [
]

p r u d e n s

New member
LOL

באיזה פורום הייתה אחת (לא זוכרת מי ולא זוכרת מה...אני סנילית) הייתה אחת שהסכימה לעשות תמונות חותמות למי שביקש אז ביקשתי והיא עשתה חתימה שכתוב שם prudenc... אני יודעת שלא ככה כותבים-אבל רציתי שיהיה כתוב prudens כמו בשמשתמשת שלי. אבל יצא לה עם C...בסוף החלטתי להשתמש בזה בכל זאת כי זה יצא יפה

יש לי שאלה... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

אם את יודעת ש-prudens זאת שגיאת כתיב (וגם דיי מפגרת, אם מותר לי לציין) - למה את לא פותחת ניק חדש *בלי* שגיאה? ~_~

p r u d e n s

New member
לוידת

אני לא רוצה להתחיל עם כל ה- "שלום! חזרתי! אני prudens עם ניק חדש בלי שגיאות"...אני פשוט לא בנויה לזה...

אני התחלתי בכיתה ג', ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

עברתי 6 שנים של פלטות, רסנים, ומה לא, ועכשיו, סופסוף, אני מסיימת. (ליתר דיוק, עוד איזה שנה) אז אל תספרי לי *את* על סבל.
או על חכמה.

Woogyman

New member
השיניים שלי ישרות, תודה לאל ../images/Emo110.gif

(חוץ מרווח אחד קטן ומעצבן שאני הולך לסדר בזמן הקרוב)

xander55

New member
השיניים שלי צחורות ../images/Emo129.gif

בחיים לא שמתי גשר. אכלתם חצץ.

למעלה