useless human

New member

אם הייתם יכולים לחיות באיזה תקופה ובאיזה מקום שאתם רוצים, איפה הייתם בוחרים? אני חושבת שהייתי בוחרת או בנורווגיה של שנות ה90 סתם כדי לראות מה באמת קרה שם... ואם זה באמת כזה קשוח ואפל כמו שעושים מזה... או בשנות השמונים תשעים בלונדון, כשעוד אנרכיסט לא היה סתם בנאדם עם מוייקן אלא בנאדם עם עקרונות חדשניים. אמממ... או סתם ככה בארצות הברית בשנות ה80 מתי שכל המוסיקת נהגי המשאיות התחילה להתפתח, יו נואו, כל הגאנז והACDC ואליס קופר ואירוסמית'... אז רוקר היה רוקר!! זה נשמע פנאן... אמממ ניסחפתי בדיבורים! יאללה תלכו על זה!

DEATHRUCTION

New member
בלי ספק.....אהם.....

ימי הביניים.... להביא מישם כמה דברים שעולים היום מליוני שקלים...לראות איזה קרב של אבירים..עוד איזה הוצאה להורג..פוגרום נחמד..ולחזור לארץ

DEATHRUCTION

New member
אתם לא פאוור מטאליסטים אמיתיים.....

ובנימה זו.......הייתי רותה להגיע...למלחמת ויאטנם...הטבח בסריבו...והטלת פצצת האטום באירושימה

danihell7734

New member
או...בימי הרוקסאן בארץ...

נדמה לי ששנות התשים...כשסצינת המטאל בארץ רק התחילה...

AMORPHIOS

New member
כמה תקופות שאני היית רוצה לחיות בהם

1. לחיות בימי הביניים בספרד המוסלמית ולהנות מחיים נטולי רדיפה דתית, בעל אורח חיים עשיר יותר, תרבותי יותר, מפותח יותר טכנולוגית, סובלני יותר ומפותח יותר מחבורת ברברים לא מגולחים עם שיער ארוך וחרבות קהות. 2.סוף שנות התשעים בנורווגיה- לצפות איך התעצבה סצנת המטאל הנורווגית וסקירה של התפתחות הדום מטאל שהתרחש גם באותה התקופה. 3. לפנה"ס באתונה- לקחת חלק בעיצוב התרבות המערבית והמזרחית כפי שאנו מכירים אותה ולקחת חלק בהגות של הפילוסופים הקלאסיים. 4.הרנסנס- לקחת חלק בפריחה התרבותית שהתרחשה באירופה באותו זמן.

useless human

New member
כל כך!!!!

תור הזהב של אתונה... זה נשמע שוס!!! אבל אתם יודעים... לא להיות משהו חשוב ביותר, אלא סתם לספוג את האוירה וללכת לשוק, לעמוד על סלע, ולהגיד דברים חכמים... ואז המגלה כישרונות של הקיסר יגלה אותי בטעות :) ואם כבר הרחקנו לזמן היותר רחוק... אז החלום שלי מאז ומתמיד זה לחיות בתקופת האבן המאוחרת.

Meselfoh

New member
אהה יענו בלי קשר למטאל?

אם כך אז בימים שלפני פירוק השבטים. להראות לעברים האלה איך לנהל מדינה וככה להפוך את ישראל לאימפריה שלא צריכה רחמים מהערבים, הבריטים או כל פוץ אחר שונא יהודים\ישראל.

איפשהו במהפכה...

1) ארה"ב, שנות ה-60. צריך לפרט? היפים זה כיף!
2) בריטניה, שנות ה-80. גם הפאנק וגם המטאל. תחי המהפכה. 3) עודד כבר דיבר על הרנסנס. גם אני בעד. 4) המאה ה-19. היווצרות האידיאולוגיות, העיתונות, והחיים המודרניים כפי שאנו מכירים אותם. אבל במעמד הגבוה, דיר בלאק!

אלו Z

New member
ימי הבניים

למה? לראות איזה מלחמה עקובת דם, לראות מצור על טירה עם בליסטות, קטפולטות וכל השאר, לסעוד עם המלך, אלה הימים...

אלו Z

New member
וואלה

באמת מוזיקה נחמדה מאוד הייתה בימיי הבניים. רק שהייתי רוצה להיות מקורב למלך, כי אם הייתי סתם איזה איכר או משהו, אז זה סתם היה מסריח, וכנראה היו מוציאים אותי להורג על גניבת תפוח או משהו...

DEATHRUCTION

New member
סבבהה.........

אני רוצה להביא דברי ערך מימי הבניים....שהיום עולים מליונים... כמו שיריונים של אבירים וכלי נגינה מיוחדים

AMORPHIOS

New member
אם כבר, אז עבודות אומנות ששוות

מליונים. אתה חושב שיש אנשים, חוץ מאפסנים, שאיכפת להם מחרבות מעלות חלודה?

DEATHRUCTION

New member
אין לא רודף בצע...זה לא כדי למכור א

ת זה.....זה בשבילי... פשוט היום קשה להשיג כאלה כי הם יקרים.... ויש כלי נגינה שאין אותם בכלל.....

black_light

New member
כן, לי!!!

ורק שתדע, בתור עבודת גמר במגמת אמנות עשיתי במו ידי חגורת צניעות בסגנון גותי - ימי-ביניימי מכסף!

למעלה