_____

MissUnKnown

New member
_____

טוב די נמאס לי לראות את אותם טופיקים...כול חודש... אז הינה משהו חדש... מה הייתם עושים מחת השמיים האלו...(ראה תמונה)

justnoa

New member
אמממ....

הייתי יושבת ובוהה... עדיף עם רוח קרה, שמיכה ומישהו שנורא רוצה לחבק מחבק אותי

Julia16

New member
אממ...זה תלוי...

אם היה לי חבר, היתי עושה לנו פיקניק רומנטי כזה לאור נרות, עם מוזיקה יפה ואז סתם יושבים ומדברים על הכל ומסתלכים לשמיים. (כולם במהקלה 'אווווו'...חחח) אם לא, (מה שיותר סביר להניח...) אז הייתי נמצאת שם או לבד סתם מסתכלת על השמיים וחושבת מחשבות פילוסופיות.. או שהייתי נמצאת עם אנשים שאני אוהבת ואז הולכת על אותו עיקרון של הפיקניק רק לא רומנטי... זיהו.

Cuteguy

New member
פיקניק!

אני מסכין איתך בכל 100 האחוזים. מתמחת לשמים הללו פיקניק רומנטי עם החברה יהיה מצוין ועוד אם להעמיד את האוטו ליד עם הדלת פתוחה ומוזיקה מתנגנת לה משם אז זה בכלל...שיא הכייף...!!! ושאלה-למהשלא יהיה לך חבר??????

Julia16

New member
צודק,עם מוזיקה ברקע זה בכלל רומנטי!

ולמה שלא יהיה לי חבר?...גם אני שואלת את עצמי את השאלה הזאת...זה פשוט בגלל שאני גרה בחברה מסויימת שאין סיכוי שאני ימצא חבר (הכוונה היא שאני ישראלית שמוקפת באנגלים מפגרים ואני פשוט לא יכולה להסתגל למאנטליות שלהם, ואני צריכה מישהו שיהיה כזה ישראלי באופיו) וזה מהרבה סיבות. אבל מי יודע?? הלואי שזה יקרה...

Cuteguy

New member
ישראלי אמרת?!

אני גר בוונקובר ואני מוקף באיזה סינים שרובם אנשים מטומטמים וסגורים (china-chainiki את יודעת קוסית נכון??). אז בהתחלה לא רציתי חברה (כי הגעגעתי לזאתי בארץ-3 שנים) אבל אז כשרציתי לא יכולתי למצוא כי רוב האנשים פה טומטומים. אז לא מזמן דווקא כן מצאתי אחת מבלורוסיה-שלמרות שהיא לא ישראליה -היא עדין דיפית לאללה.גם אני חיפשתי את המנטליות הישראלית (כי אני מתנהג לפיה) אבל דווקא בה מצאתי את מה שאני מחפש... אז אל תדאגיגם את תמצאי אם לא תהיי סגורה בקטע של ישראלים בלבד... בהצלחה!

Odish16

New member
זה פשוט מדהים

אני חושבת שהיתי מנצלת תרגע..פשוט בוהה בשמיים ומסתכלת לים כמו פסל.. אין באיזור שלי חופים ואני ממש מבואסת..איפה שגרתי בישראל..היום מלא חופים ליד.. אני מאוד אוהבת ים.. היתי בטח קופאת למוות אבל נהנת מכל רגע..ואם היה מישהו שיחמם אותי..אז עוד יותר סבבה P:

למעלה