___

Max California

New member
___

RD&D יש אנשים פה.. אולי שמשחקים אר די אנד די ?

hsotrt

New member
בהערכה גסה?!

זה כמו D&D רק באמיתי! אם חרובות ומקלות(מעץ כמובן..) ובכלל יש עלילות וקווסטים! קפצ/י לפורום אגדות חיות (224)

Elenlos

New member
נשמע מגניב!

אבל איפה בדיוק אתם משחקים את זה? אתם קבוצה גדולה? אתם גם לובשים שרינות או שזה נגמר בחרבות?

ד ג י

New member
כן אני בסאגה

אנטי משחק דרואיד שקוראים לו תלוניוס אם אתה רוצה למצוא יותר אנשים שמתעסקים בלארפים כנס לפורום אגדות חיות זאת המטרה שלו איפה משחקים? בכל מקום שאפשר אתם קבוצה גדולה? הסאגה מחולקת לערים שכל עיר בפני עצמה קבוצה כל האנשים שמשחקים בסאגה הם הרבה מאוד אני בא מעיר גדולה של הסאגה אתם גם לובשים שריונות או שזה נגמר בחרבות? לובשים גם שריונות ויש מגנים קסדות לבוד של התקופה (טוניקות ועוד) ועוד הרבה דברים יש משחקים עם נשק עץ ויש עם נשק מרופד הסאגה משחקת עם נשק מרופד

Max California

New member
___

עץ ?!?! אתם מטורפים ?! זה מממש כואב, אנחנו משחקים שהכל מרופד היטב.

Elenlos

New member
-------------

ידוע לך אולי משהו על רחובות או הסביבה או מישהו שיודע? מה זה הסאגה? ממה עשויים הנשקים המרופדים?? יש גם שה"ם (או מישהו) שמתכנן את הקווסטים?? אני לא מתכוון להיות נג´ס אבל זה פשוט מעניין אותי...

ד ג י

New member
גם אני הייתי ככה פעם

וזה לא שעברתי הרבה משחקים הייתי רק בלארפ אחד אבל למדתי בקיצור תשובות ידוע לך אולי משהו על רחובות או הסביבה או מישהו שיודע? אני לא יודע אתה צריך לבדוק בפורום "אגדות אמיתיות" מה זה הסאגה? הסאגה זה גוף של משחקי תפקידים בהמשכים (6 בשנה לפי דעתי) בעולם של שר הטבעות בינתיים היה רק פרק אחד של הסאגה וישיבת שלום ממה עשויים הנשקים המרופדים?? מוט של פיברגלס עטוף בחומר ריפוד כמו ספוג לוליאסטר מוקצץ גומאוויר ועוד... יש גם שה"ם (או מישהו) שמתכנן את הקווסטים?? כן יש אנשים שכותבים את העלילה ואז נותנים אותה לNPC הNPC גורמים לעלילה להתקיים לדוגמה בעלילה כתוב שהקוסם הזקן פרצל מכריז שהוא יצא לקרב נגד הקוסם בייגל נותנים לבן אדם אחד לשחק כל המשחק את פרצל ולאדם אחר לשחק כל המשחק את בייגל והם מתנהגים כמו שכתוב להם בדף של העלילה ואם כתוב לקוסם פרצל להילחם בקוסם בייגל אחרי שהקוסם בייגל ימצא את שיקוי ההקפאה הנצחי (הקוסם בייגל ידע איפה שיקוי ההקפאה הנצחי אבל ימצא אותו רק לפי העלילה שתיהיה כתובה לו) הוא יחכה שהקוסם בייגל ימצא את השיקוי ואז יכריז על מלחמה ככה גם עם לתת לדמויות רגילות קווסטים ועוד...

למעלה