___

TheGlassPrison

New member
___ ../images/Emo36.gif

לא יודעת אם זה המקום אבל מישהו יכול להמליץ לי על רוק פסיכודלי, ולא פינק פלויד. תודה

arzachel

אם כבר הזכרת את arzachel, אולי תוכל להגיד כמה מילים על האלבום המסקרן הזה, וגם איפה ניתן להשיג אותו.

Don Joshev

New member
איפה אפשר להשיג + תוספת לרישמה

ARZACHEL זהו האלבום היחיד של הלהקה. הוא הוקלט במערה באוקראינה. האלבום הוא פסיכדלי די כבד עם אורגן דומיננטי ופאז דומיננטי. הטראק האחרון קצת קשה לעיכול אבל מדהים, ובכלל כל האלבום מצויין, מומלץ בחום. (הביוגרפיה שנמצאת בתוך האלבום על חברי הלהקה היא מפוברקת כמו גם שמותיהם - משעשע ביותר). איפה משיגים: ראיתי אותו ב'קדמת עדן' בתקליט חדש עוד לפני שהם עברו לדיזינגוף 91 (קצת צפונה מהכיכר), או ב'קצת אחרת' (גם כן קצת צפונה מהכיכר). CARAVAN - הראשון

RamiSun

New member
המלצות פסיכיות

1: קודם כל "ה"להקה לדעתי מהתחום הזה : Procol Harum 2: The Moody Blues 3: Gong

jethro1

New member
the moody blues

האלבום days of future past הוא מהאהובים ביותר עלי בכל הזמנים. קשה לי לשים את האצבע על דבר אחד שהופך אותו לאלבום כל כך מזמין ומרגש. אולי זו התחושה שמדובר ביצירה מעידן אחר- יש בו איזה סוג של תמימות ורוך עד אין קץ, שכל כך מזוהים עם שנות ה-60 ותנועת ילדי הפרחים. אולי זו ההגשה של הסולן והתזמורת ברקע. אינני יודע. דווקא הלהיט הגדול מהאלבום, השיר 'לילות משי לבן', הוא מבחינתי הנפילה הגדולה בו. אך כל השאר דומה למסע אחורה בזמן דרך עולם של צבעים וצלילים, שנדמה שלקוחים מאגדות ועולמות רחוקים. פשוט אלבום קסום.

L i z a r d

New member
נפילה?

אל תגזים... לדעתי השיר מתאים מאוד לקונספט של האלבום למרות שהוא שונה קצת בהרגשה (ובעצם היותו להיט
)

zambush

New member
צביקה פיק ../images/Emo73.gif

מזוהה משום מה יותר מידי עם זרם הפופ, וזה המקום והשרשור להזכיר שהוא בעצם אמן פסיכדלי (ופסיכי).

RamiSun

New member
The Moody Blues

אלבום פרוג נהדר, כבד יחסית לסגנון הלהקה, והשיר Question הוא אחד האהובים עלי ביותר מהרפרוטאר שלהם.

xoxolka

New member
ת'אמת גם אני לא כל כך מבינה..

but than again- question זה האלבום היחיד שלהם שאני מכירה.. אז רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו.

RamiSun

New member
אולי בגלל המלוטרון...

אולי בגלל אלבומי הקונספט.... אולי סתם. אבל בכלל שוב חוזרים לנושא הגדרת הרוק המתקדם.... נושא בילתי פתיר בעליל.....

zambush

New member
לא בגלל אלבומי הקונצפט ../images/Emo73.gif

לא כל אלבום קונצפט הוא פרוגרסיב, למשל School's Out של Alice Cooper. לפי דעתי בגלל השימוש בתזמורת סימפונית באלבומים שלהם, והיותם בין הראשונים לעשות כך כבר ב-1967.

האזנתי לדיסק פעם אחת

והאמת היא שזה נשמע כמו מחזמר, או פסקול של סרט מצוייר, ברוב הזמן.

רשימת פסיכודליה מומלצת

1. the crazy world of Arthur Brown (הראשון) 2. the zodiac cosmic sounds 3. July (הראשון) 4. kaleidoskop- faintly blowing 5. soft machine - vol 1 סתם רשימה אקראית שקפצה לי בראש כרגע.

Gil Keltch

New member
המלצות פסייכ

קודם כל אני רוצה להמליץ לך על שני אלבומים פסיכדלים ישראלים משובחים דני בן ישראל - חנטריש 3.1/4 יצירת מופת מופרעת אולי האלבום הפסיכדלי ביותר שהוקלט אי פעם בארץ ואחד האלבומים הטובים ביותר ששמעתי בתחום הצ'רצ'ילים - עוד יצירת מופת מקומית יצא עכשיו בריאישיו מחודש בתוספת האלבום השני שלהם כג'ריקו ג'ונס + שפע בונוסים במחיר מצחיק מומלץ מאוד המלצות נוספות ללא פירוט אבל עם הרבה עניין: LA COFRADIA DE LA FLOR SOLAR ALLEN, DAEVID – NOW IS THE HAPPIEST TIME OF YOUR LIFE ALLEN, DAEVID & KRAMER – HIT MAN MODULO 1000 – NAO FALE COM PAREDES MUTANTES – A DIVINA COMEDIA OU ANDO MEIO DESLIGADO GONG – MAGICK BROTHER HEDAYAT, DASHIELL – OBSOLETE THEATRE DU CHENE NOIR D’AVIGNON – AURORA AGITATION FREE – MALESCH DOM – EDGE OF TIME GILA – BURRY MY HEART AT WOUNDED KNEE LIGHTSHINE – FEELING AYERS, KEVIN & THE WHOLE WORLD – SHOOTING AT THE MOON BACHDENKEL – LEMMINGS BARRETT, SYD – THE MADCAP LAUGHS THE BATTERED ORNAMENTS – MANTLEPIECE DILLINGHAM, TODD – TODD DILLINGHAM’S WILDE CANTERBURY DREAM CZAR – CZAR GALLIARD – STRANGE PLEASURES BY GALLIARD/NEW DAWN HIGH TIDE – HIGH TIDE HOPPER, HUGH & KRAMER – A REMARK HUGH MADE THE LEGENDARY PINK DOTS – THE MARIA DIMENSION MARSUPILAMI – MARSUPILAMI THE NICE – THE THOUGHTS OF EMERLIST DAVJACK SECOND HAND – DEATH MAY BE YOUR SANTA CLAUSE VAN DER GRAAF GENERATOR – THE AEROSOL GREY MACHINE APHRODITE’S CHILD – 666 P.L.J. BAND – ARMAGEDDON ROMANOS, GEORGE - TWO SMALL BLUE HORSES GROUP 1850 – AGEMO’S TRIP TO MOTHER EARTH REVIVAL – REVIVAL ROCKFOUR – HA’ISH SHERA’A HAKOL CIRCUS 2000 – AN ESCAPE FROM A BOX FAR OUT - FAR OUT FOOD BRAIN – SOCIAL GATHERING AKASHA – AKASHA FREEDOMS CHILDREN – ASTRA HAWK – AFRICAN DAY LOS BRINCOS – WORLD, DEVIL, BODY N.H.U. - N.H.U. PAN Y REGALIZ/CERBERUM/EVULOTION – GRANDES GRUPOS PROGRESIVOS RIBA, PAU – DIPTORIA SMASH – GLORIETA DE LOS LOTOS ALGARNAS TRADGARD – FRAMDITEN AR ETT SVAVANDE SKEPP FORANKRAT I FORNTIDEN HARVESTER – HEMAT MOGOLLAR – DUM~TEK

למעלה