שירשור בקשות לתוכנית 291
B bestrafemich New member 16/11/03 #2 אוקיי הפעם אני אבקש - אף פעם לא ביקשתי אז מזל טוב לי אז... אני רוצה רמשטיין, ואם אפשר אז מהאלבום herzeleid... ואני רוצה גם finch - grey matter תחשבו עליי
אוקיי הפעם אני אבקש - אף פעם לא ביקשתי אז מזל טוב לי אז... אני רוצה רמשטיין, ואם אפשר אז מהאלבום herzeleid... ואני רוצה גם finch - grey matter תחשבו עליי
P paradoxile New member 17/11/03 #6 ../images/Emo9.gif מקדים את המאוחר... מאחר וקיבלנו אופת' אני משרשר בקשה חדשה GENTLE ART OF MAKING ENEMIES-FAITH NO MORE ובאותה נימה לברק HAPPY BIRTHDAY FUCKA....
../images/Emo9.gif מקדים את המאוחר... מאחר וקיבלנו אופת' אני משרשר בקשה חדשה GENTLE ART OF MAKING ENEMIES-FAITH NO MORE ובאותה נימה לברק HAPPY BIRTHDAY FUCKA....
ש שקר החן New member 19/11/03 #9 ___---===התכנית הקרובה===---___ השבוע תהיה תכנית רגילה ולא כפי שפורסם בעדכון לאחר ברור קטן נודע לנו שהאירוח של מורפיוס והלפייר לקראת ערב דרים יהיה בשבוע שלאחר מכן בתאריך 29-11. עמכם הסליחה! אתם מוזמנים לשרשר להודעה הזו בקשות לשירים שאתם מעוניינים לשמוע.
___---===התכנית הקרובה===---___ השבוע תהיה תכנית רגילה ולא כפי שפורסם בעדכון לאחר ברור קטן נודע לנו שהאירוח של מורפיוס והלפייר לקראת ערב דרים יהיה בשבוע שלאחר מכן בתאריך 29-11. עמכם הסליחה! אתם מוזמנים לשרשר להודעה הזו בקשות לשירים שאתם מעוניינים לשמוע.
E [eLad] New member 22/11/03 #16 Paradise Lost../images/Emo70.gif Paradise Lost../images/Emo70.gif זה עבד בשתי התוכניות האחרונות
I iAlice New member 23/11/03 #17 ../images/Emo70.gifLasgo ../images/Emo70.gifLasgo סתם תשים לי עם הקדשה מיוחדת לבחורה הכי יפה בעולללללללם[אני לכל אותם המומימימימים]: Yea Yeah Yeahsssssss- YControl
../images/Emo70.gifLasgo ../images/Emo70.gifLasgo סתם תשים לי עם הקדשה מיוחדת לבחורה הכי יפה בעולללללללם[אני לכל אותם המומימימימים]: Yea Yeah Yeahsssssss- YControl
ה הסמרטוטאלוגים New member 23/11/03 #19 דאמ איט איזה שיר אללה יסטור אהבתי את הצקא צקא צקא באף נתקע לי בראש