--__--סיכום שבועי--__--

orianush

New member
--__--סיכום שבועי--__--

שיר השבוע שלכם: בילוי השבוע: סרט/תוכנית/סדרת השבוע: תמונת השבוע: עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? משהו שהרס לכם את השבוע: הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פגשת את גיא השבוע? איך היה?

orianush

New member
אני ../images/Emo26.gif

שיר השבוע שלכם: "אבא"- שלומי שבת בילוי השבוע: אין.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע: כנ"ל תמונת השבוע:
עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: עזבו.. תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? כן משהו שהרס לכם את השבוע: הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: לא זוכרת משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הרבה דברים.. יומולדת לאחיין שלי ועוד משהו שאני מחכה לו יותר אבל אני לא יכולה לספר על זה כרגע.. פגשת את גיא השבוע? איך היה? לא

אניי../images/Emo27.gif

שיר השבוע שלכם: סרט של דנה בילוי השבוע: אין.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע: ח'ברה הטובים תמונת השבוע: >> עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: ............ תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? כן משהו שהרס לכם את השבוע:אף אחד הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע:........... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הממ עד שבוע הבא אלוהים גדול פגשת את גיא השבוע? איך היה? הלווווווווווואי אמן שאני יפגוש את גיא מושלם!!

עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם: באה אלי- של הראל מויאל וסרט הודי.. ובגדול נינט טייב.. חח בילוי השבוע: נמל ת"א כמובן סרט/תוכנית/סדרת השבוע:תשוקת הנצים תמונת השבוע: עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: הלכתי לת"א ניפתח של בר חדש היה כייףףף תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? אממממ לא דווקא הכל יצא.. ;] משהו שהרס לכם את השבוע: לא היה וטוב שכך הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: היום.. אמרתי לאיזה מישהו בעבודה.. "סליחה מותק אסור לי לדבר אני בתפקיד" משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יומולדת לחברה בלואיזה בת"א.. =] פגשת את גיא השבוע? איך היה? וואלה לא.. חחח מה הייתי אמורה לפגוש אותו?.. חחח

למעלה