_

_

שם: גיל: עיר: כינוי: הדבר שאת\\ה הכי רוצה- לקנות: לאכול: לעשות: לחשוב עליו: לשנוא עכשיו: לאהוב עכשיו: לחשוב עליו: לסוע אליו: ללכת אליו: דיסק אחרון שקנית: דיסק הבא שתקנה: כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? אם לא- אתה מתכנן? אם כן- איך הוא\\הם? יש את מנועים קדימה []? יש את נאמנות ותשוקה []? אם אין- מתי יהיה?! אם יש- איזה יותר טוב? למה? איזה שירים אהובים עליך? איזה שיר אתה פחות אוהב? איך הכרת את אלג'יר בכלל? מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? ולגבריאל? תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? מה אכלת היום? היה טעים? מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? תהנה. שיהיה לכם יום נעים

עונה לעצמי

שם:שיר גיל:14 עיר:כפ"ס כינוי:כתוב למעלה הדבר שאת\\ה הכי רוצה- לקנות:אממ.. בגד לאכול:קינדר בואנוו לעשות:להיות איתו לחשוב עליו:לחשוב עליו.. בעצם לא רוצה לשנוא עכשיו:אותו לאהוב עכשיו:כל אחד רק לא אותו לסוע אליו:חו"ל ללכת אליו:החוצהה משעמם פה דיסק אחרון שקנית:לא קניתי דיסק הבא שתקנה:לא יקנה כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל?מי???????? אם לא- אתה מתכנן?- אם כן- איך הוא\\הם?- יש את מנועים קדימה []?- יש את נאמנות ותשוקה []?- אם אין- מתי יהיה?!- אם יש- איזה יותר טוב?- למה? איזה שירים אהובים עליך?- איזה שיר אתה פחות אוהב?- איך הכרת את אלג'יר בכלל?- מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב?- ולגבריאל?- תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]?- מה אכלת היום?מה לא אכלתי היום היה טעים?מאוד מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון?לענות על עוד אחד תהנה. תודה שיהיה לכם יום נעים

יונית21

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo27.gif

שם:יונית גיל:14.5 עיר:חור ליד כפ"ס כינוי: ^__^ הדבר שאת\\ה הכי רוצה- לקנות:שאני אתחיל ברשימה?!לא כדאי.. לאכול:עכשיו?כלום. לעשות:חחחח!!
איזה מחשבה עלתה.. לחשוב עליו:אין לשנוא עכשיו:לשנוא תמיד,את המורות ובצפר. לאהוב עכשיו: אין לחשוב עליו: אין מישו מיוחד לסוע אליו:לגן יבנה.. =/ ללכת אליו:עמרי והראל דיסק אחרון שקנית:לא זוכרת..זה היה מזמן,חחחח... דיסק הבא שתקנה:של הראל סקעת.. כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? אם לא- אתה מתכנן? אם כן- איך הוא\\הם? יש את מנועים קדימה []? יש את נאמנות ותשוקה []? אם אין- מתי יהיה?! אם יש- איזה יותר טוב? למה? איזה שירים אהובים עליך? איזה שיר אתה פחות אוהב? איך הכרת את אלג'יר בכלל? מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? ולגבריאל? תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? מה אכלת היום? במבה היה טעים? כע,רק חבל שחיסלו לי חצי מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון?לחפש עוד אחד תהנה.תודע כפרע.

...........

שם: קים גיל: 17 עוד מעט עיר: קיבוץ כינוי: קימי הדבר שאת\\ה הכי רוצה- לקנות: נעליים לאכול: פיצה לעשות: לישון או לשחק כדורעף לחשוב עליו: חבר שלי לשנוא עכשיו: את הקיץ לאהוב עכשיו: את החבר שלי לחשוב עליו: כבר היה לסוע אליו: המשפחה שלי בחו"ל ללכת אליו: בריכה דיסק אחרון שקנית: החדש של קולדפליי דיסק הבא שתקנה: לא יודעת.. כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? הממ.. מה? אם לא- אתה מתכנן? אם כן- איך הוא\\הם? יש את מנועים קדימה []? יש את נאמנות ותשוקה []? אם אין- מתי יהיה?! אם יש- איזה יותר טוב?- למה? איזה שירים אהובים עליך? איזה שיר אתה פחות אוהב? איך הכרת את אלג'יר בכלל? מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? ולגבריאל? תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? מה אכלת היום? כלום היה טעים? .... מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? עוד שאלונים, ואז בריכה תהנה. תודה.

עונה גם.

שם:נעמה גיל:16(עוד מעט וחצי) עיר:ת"א כינוי:פה-ילדונת תכולת עיניים, בבלוג שלי-ילדונת הדבר שאת\\ה הכי רוצה- לקנות:בגדים, תכשיטים, נעלים ועוד....... לאכול:סלט, רביולי לעשות:לישון, לרוץ, ללכת לדוג לחשוב עליו:חו"ל לשנוא עכשיו:אמ... אין משהו לאהוב עכשיו:הרבה....... לחשוב עליו:עוד אחד?... טוב אז להיפגש עם חברה שלא ראיתי הרבה זמן לסוע אליו:חו"ל/רמת אביב ג' ללכת אליו:למרינה בהרצליה/תל ברוך לדוג דיסק אחרון שקנית:אמ... קיבלתי מתנה. משהן של ESC דיסק הבא שתקנה:לא יודעת אם יצא לי כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל?לא. מי זה? אם לא- אתה מתכנן?לא... אם כן- איך הוא\\הם?לא יודעת יש את מנועים קדימה []?לא יש את נאמנות ותשוקה []?לא אם אין- מתי יהיה?!לא יודעת אם יש- איזה יותר טוב?I HAVE NO F**KING IDEA למה?ככה איזה שירים אהובים עליך?יש מלא.... כמה מהם: "מה לך"(סגיב כהן, "שלך"(סטאלוס ואורן חן), DO U KNOW של ANGEL CITY ויש עוד הרבה איזה שיר אתה פחות אוהב?כמה שירים של קיילי מינו שמעצבנים אותי איך הכרת את אלג'יר בכלל?מהטלויזיה מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב?כלום ולגבריאל?כלום תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]?לא מה אכלת היום?סלט עם טונה וגבינה היה טעים?מאוד מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון?התעמלות...

אוקיי, מי זה גבריאל לעזאזל?

[כן גם היום משעמם לי...] שם: תום. גיל: 16. עיר: חיפה. כינוי: - הדבר שאת\\ה הכי רוצה- לקנות: DVD של משפחת סימפסון... לאכול: אבטיח. לעשות: באנג'י. לחשוב עליו: מישי? XD לשנוא עכשיו: לאהוב עכשיו: לחשוב עליו: לסוע אליו: ללכת אליו: דיסק אחרון שקנית: דיוויד בואי-זיגי סטארדט, כי לא היה לי אותו. דיסק הבא שתקנה: ליודעת, אפעם לא ידוע מראש אצלי... כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? הא? אם לא- אתה מתכנן? אין לי מושג מי זה. אם כן- איך הוא\\הם? אין לי מושג. יש את מנועים קדימה []? לא... יש את נאמנות ותשוקה []? לא... אם אין- מתי יהיה?! אפעם. אם יש- איזה יותר טוב? אין לי מושג! למה? כי אפעם לא האזנתי לזה. איזה שירים אהובים עליך? כל שיר שנשמע טוב. איזה שיר אתה פחות אוהב? טראנסים. איך הכרת את אלג'יר בכלל? אתם לא רוצים לדעת... מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? אין לי מושג מי זה... ולגבריאל? אההההההה תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? לא, מי זה לעזאזל? מה אכלת היום? פיצה, שוארמה, פסטה... היה טעים? כה מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? אחפש שאלון אחר... תהנה. תודע. שיהיה לכם יום נעים גם לך.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

שם: ימיט גיל: 16 עיר: ראשל"צ כינוי: ימיט הדבר שאת\\ה הכי רוצה- לקנות: המממ. לא יודעת. לאכול: לביבות. לעשות: לבכות. לחשוב עליו: אריאלה לשנוא עכשיו: לין לאהוב עכשיו: סיגל. לא ככה. לחשוב עליו: חוזר על עצמו. לסוע אליו: הממ,. אין לי ככח לזה. ללכת אליו: סיגל?. דיסק אחרון שקנית: משינה דיסק הבא שתקנה: לא יודעת כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? לא אם לא- אתה מתכנן? לא אם כן- איך הוא\\הם? יש את מנועים קדימה []? יש את נאמנות ותשוקה []? אם אין- מתי יהיה?! אם יש- איזה יותר טוב? למה? איזה שירים אהובים עליך? איזה שיר אתה פחות אוהב? איך הכרת את אלג'יר בכלל? קליפ בטלוויזיה,. מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? "אני ממש מעריכה את המוזיקה שאתה יוצר" ולגבריאל? אני מניחה שזה אחד מחברי הלהקה, ועל כן- אותו דבר. תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? לא מה אכלת היום? אורז עם סלט היה טעים? כן מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? לא יודעת תהנה.

Thade

New member
../images/Emo13.gif

שם: גיל: דריה. עיר: ראשון לציון. כינוי: כתוב? הדבר שאת\\ה הכי רוצה- לקנות: כלום. לאכול: לא אכפת לי. לעשות: לחיות באנגליה. לחשוב עליו: טימי
לשנוא עכשיו: אני לא רוצה לשנוא. לאהוב עכשיו: את מה שאני כבר אוהבת. לחשוב עליו: לא היה כבר? לסוע אליו: אין. ללכת אליו: אין. דיסק אחרון שקנית: לא זוכרת כבר... דיסק הבא שתקנה: לא יודעת. כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? לא. אם לא- אתה מתכנן? אממ...לא. אם כן- איך הוא\\הם? ג'יזס,מי זה בכלל? יש את מנועים קדימה []? אה? יש את נאמנות ותשוקה []? אה? אם אין- מתי יהיה?! אה?! אם יש- איזה יותר טוב? אה?!?! למה? אני נכנעת
איזה שירים אהובים עליך?
איזה שיר אתה פחות אוהב?
איך הכרת את אלג'יר בכלל?
מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? כלום. ולגבריאל?
תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? לא. מה אכלת היום? אוכל. היה טעים? אכן. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? כלום.
ולסיום-מי זה גבריאל,לעזאזל?

Danielle b3

New member
ME../images/Emo84.gif

שם: דניאל
כינוי: Danielle b3
הדבר שאת הכי רוצה-
לקנות:
חצאית
לאכול:
מזון
לעשות: לשחק כדורסל
לחשוב עליו: אהבה
לשנוא עכשיו:
אין לאהוב עכשיו:
לאהוב דבר...
לחשוב עליו: היה כבר, לא
לסוע אליו: לונדון אהובתי
ללכת אליו: למיטטתי הנוחה ולישון
דיסק אחרון שקנית: גוון סטפני
דיסק הבא שתקנה: לא יודעת
כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל
ומי זה בדיוק
אם לא- את מתכננת
לא יש את מנועים קדימה
יש את נאמנות ותשוקה
מה
אם אין- מתי יהיה
שיבוא המשיח
איזה שירים אהובים עליך
יש מלא
מה אכלת היום
אוכל היה טעים
כן
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון
לישון
תהנה - תודה

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שם: מאיה. גיל: 15. עיר: ג"ש. כינוי: במציאות? מאיוּ. הדבר שאת\\ה הכי רוצה- לקנות: דיסק, בגדים, פרוזן-יוגורט, סוכריה על מקל, צבע ירוק לשיער, גרביונים של זברה. לאכול: כלום. לעשות: להדליק מזגן, אבל אי אפשר. לחשוב עליו: זו לא בעיה לחשוב על דברים שאני רוצה~~ לשנוא עכשיו: אמא. לאהוב עכשיו: חברים, אותו. לסוע אליו: ת"א, אבל אני נוסעת. ללכת אליו: כנ"ל. דיסק אחרון שקנית: Pantera-vulgar display of power. הוי, שנים. דיסק הבא שתקנה: משינה - רומנטיקה עתידנית. רק שיהיה לי כסף קודם. כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? לא? אם לא- אתה מתכנן? תלוי מי זה ומה הוא עושה, אם הוא טוב. אם כן- איך הוא\\הם? - יש את מנועים קדימה []? לא. יש את נאמנות ותשוקה []? לא. אם אין- מתי יהיה?! כשאדע מי זה ואם הוא טוב, אם הוא יהיה טוב מספיק, יש סיכוי שאקנה כשיהיה לי כסף. אם יש- איזה יותר טוב? - למה? - איזה שירים אהובים עליך? המון. איזה שיר אתה פחות אוהב? לא משהו ספציפי. איך הכרת את אלג'יר בכלל? לא הכרתי. מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? סביר להניח שלא אזהה אותו. אם מישהו ייטרח להכיר לי אותו אני אחייך אליו, ואם הוא מספיק טוב גם אגיד לו את זה. ולגבריאל? כנ"ל. תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]?לא. מה אכלת היום? כלום. היה טעים? מאד. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? לקחת קלגרון כי התחיל לכאוב שוב, לחפש בגדים בארון ולהתארגן.

coullette

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo80.gif../images/Emo100.gif../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif

שם: דפנה גיל: 21 עיר: ראשון לציון כינוי: קשקבל הדבר שאת\\ה הכי רוצה- לקנות: גיטרה חשמלית לאכול: המבורגר לעשות: לנוח לחשוב עליו: רועי לשנוא עכשיו: אף אחד לאהוב עכשיו: רועי לחשוב עליו: רועי.זה היה כבר. לסוע אליו: רועי ללכת אליו: למיטה דיסק אחרון שקנית: וואי לא זוכרת דיסק הבא שתקנה: מאיפה לי כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? שו? אם לא- אתה מתכנן? ממש לא אם כן- איך הוא\\הם? מה?? יש את מנועים קדימה []? מה זה? יש את נאמנות ותשוקה []? די כבר אם אין- מתי יהיה?! בחיים לא אם יש- איזה יותר טוב? טוב די למה? ככה איזה שירים אהובים עליך? די איזה שיר אתה פחות אוהב? את כולם איך הכרת את אלג'יר בכלל? מה זה?? מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? אפשר להחליף נושא בבקשה? ולגבריאל? די תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? די מה אכלת היום? לחמניה היה טעים? מאוד מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? לרצוח את כותב השאלון תהנה. תודה שיהיה לכם יום נעים גם לך.

CAM1LA

New member
עונה

שם: לא משנה גיל: 14.5 עיר: רמת גן כינוי: קמילה הדבר שאת\\ה הכי רוצה- לקנות: כרטיס להופעה של אמינם לאכול: פיצה לעשות: לתת חיבוק ל... לחשוב עליו: מה שאני רוצה אני חושבת לשנוא עכשיו: אה? לאהוב עכשיו: מזאת אומרת לחשוב עליו: היה את זה כבר לנסוע אליו: למישהו שאני אוהבת ללכת אליו: לשום מקום דיסק אחרון שקנית: THE SLIM SHADY LP ,THE MARSHALL MATHERS LP דיסק הבא שתקנה: הדיסק הבא של אמינם כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? מי זה? אם לא- אתה מתכנן? לא! אם כן- איך הוא\\הם? מי זה?! יש את מנועים קדימה []? מה זה לעזאזל? יש את נאמנות ותשוקה []? מה זה? אם אין- מתי יהיה?! כשצביקה פיק יצבע את בשיער לורוד אם יש- איזה יותר טוב? למה? איזה שירים אהובים עליך? יש הרבה איזה שיר אתה פחות אוהב? כל מה שמזרחי איך הכרת את אלג'יר בכלל? נו חלאס מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? ולגבריאל? תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? בטח! סתאאאאאאאאאם!! מישהו מוכל להגיד לי מי זה לאזעזל? מה אכלת היום? כלום. קמתי באחד ומאז אני מול המחשב היה טעים? האוויר? מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? להשתין

../images/Emo110.gif

שם
מיכל גיל
13 ו3 וחצי חודשים
בערך חחח עיר
ת"א כינוי
סתכלו למעלה
הדבר שאת\ה הכי רוצה
לקנות
מקרופוןןן ומצלמה למחשבב.. יש לי רק אצל אבא שלי
לאכול
לא בא לי חח לעשות
אממממ לצאת קצת עכשיו לחשוב עליו
לא משנה מה חח לשנוא עכשיו
לא אוהבת לשנוא
לאהוב עכשיו
אמממ.. לאדעת חיחיחי לחשוב עליו
היה כבר לע
לסוע אליו
אילתתתת
ללכת אליו
חברה שלי
דיסק אחרון שקנית
מזמן לא קניתי דיסק הבא שתקנה
אמממ תלוי מה יצא
כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל
לא
אם לא- אתה מתכנן
לע נראלי חחחח אם כן- איך הוא\הם
אינלי מושג מי זה / אלה..
יש את מנועים קדימה []
ממהה
יש את נאמנות ותשוקה []
^ אם אין- מתי יהיה
מהמהמהמהמהממה
אם יש- איזה יותר טוב
למה
^ איזה שירים אהובים עליך
אממממ יש המוןן איזה שיר אתה פחות אוהב
כל השטויות של אחותתי.. איך הכרת את אלג'יר בכלל
מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב
מי זה בכלל
ולגבריאל
כנ"ל
תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [
]
מה אכלת היום
ארטיק וארטיק
היה טעים
כע חחחח מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון
לאדעת תהנה. תודה רבה

בלאט.../images/Emo3.gif

שם:
מיטל. גיל:
17.8 עיר:
מרכז כינוי:
לא יודעת. הדבר שאת\\ה הכי רוצה- לקנות:
אוטו. לאכול:
שיפודי פרגיות
לעשות:
ללכת לים
לחשוב עליו:
לא לחשוב!!!!!!! לשנוא עכשיו:
לא לשנוא. לאהוב עכשיו:
אף אחד.
לחשוב עליו:
שוב!?!?!?!?!? לנסוע אליו:
לים. ללכת אליו:
לים. דיסק אחרון שקנית:
רמי קלינשטיין. דיסק הבא שתקנה:
יוסי אזולאי. כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל?
מי זה? אם לא- אתה מתכנן?
אם כן- איך הוא\\הם?
יש את מנועים קדימה []?
יש את נאמנות ותשוקה []?
אם אין- מתי יהיה?!
אם יש- איזה יותר טוב?
למה?
איזה שירים אהובים עליך?
איזה שיר אתה פחות אוהב?
איך הכרת את אלג'יר בכלל?
מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב?
ולגבריאל?
תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]?
מה אכלת היום?
קורנפלקס. היה טעים?
כן. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון?
לישון. תהנה.
ממש.
שיהיה לכם יום נעים... גם לך.

עונה

שם: ספיר גיל: 11 עיר: ראשון כינוי: מישמיש1 הדבר שאת\\ה הכי רוצה- לקנות: קולה לאכול: חומוס לעשות: לשתות לחשוב עליו: קולה לשנוא עכשיו: *** ***** (שם של ילדה מגעילה) לאהוב עכשיו: אורילי התינוקקקקקקקקקקקקקקקקק ליסוע אליו: סבתא ללכת אליו: סבתא דיסק אחרון שקנית: ???? דיסק הבא שתקנה: ???? כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? אה? אם לא- אתה מתכנן? לא.. אם כן- איך הוא\\הם? --- יש את מנועים קדימה []? אה? יש את נאמנות ותשוקה []? אה? אם אין- מתי יהיה?! מתי שיבוא לי אם יש- איזה יותר טוב? --- למה? כי אנחנו כאן בשבילך. איזה שירים אהובים עליך? הרבה איזה שיר אתה פחות אוהב? לאדעת איך הכרת את אלג'יר בכלל? מלימודי ג"ג מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? לא אגיד לו ולגבריאל? כנ"ל תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? לא מה אכלת היום? פיצה היה טעים? מאוד.. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? אענה על הoff של מישמש2 תהנה. טנקיו שיהיה לכם יום נעים טוב מה את מזכירה?

מתוקה777

New member
עונה...

שם:מור גיל:15 וחצי עיר:יהוד כינוי:מתוקה777 הדבר שאת\\ה הכי רוצה- לקנות:אממ לבנתיים אין משהו ספציפי לאכול:תאמת כלום לעשות:לראות סרט טוב לחשוב עליו:לא רוצה לחשוב לשנוא עכשיו: לאהוב עכשיו: לחשוב עליו:הייתה כבר שאלה כזאת לסוע אליו:ניו יורק ללכת אליו: דיסק אחרון שקנית:לא קונה דיסקים... דיסק הבא שתקנה: כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? אם לא- אתה מתכנן?לא אם כן- איך הוא\\הם? יש את מנועים קדימה []? יש את נאמנות ותשוקה []? אם אין- מתי יהיה?! אם יש- איזה יותר טוב? למה? איזה שירים אהובים עליך? איזה שיר אתה פחות אוהב? איך הכרת את אלג'יר בכלל? מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? ולגבריאל? תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? מה אכלת היום?אממ עוף היה טעים?כן מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון?לשמוע system of a down

נממ

שם: עומר{ואני בת} גיל:12 עיר: זו לא עיר, זו בקושי מושבה.. כינוי: wtf?? הדבר שאת\\ה הכי רוצה- לקנות: בגדים לאכול: מלאא שוקולד פרה. לעשות: לצרפת ל***** ת'צורה{והוא אפילו לא חבר שלי =/} לחשוב עליו: אני לא צריכה לרצות לחשוב. המחשבות עולות לבד לראש. לשנוא עכשיו: אני גם לא צריכה לשנוא, השנאה באה לבד. לאהוב עכשיו: גם האהבה באה לבד, אני לא צריכה לרצות אותה. לסוע אליו: ל***** ללכת אליו: ל***** דיסק אחרון שקנית: אנפלאגד של היהודים דיסק הבא שתקנה: לודעת כבר יש את אחד הדיסקים של גבריאל? הא?? מי זה גבריאל? אם לא- אתה מתכנן? אם כן- איך הוא\\הם? יש את מנועים קדימה []? וואט דה פאק?? יש את נאמנות ותשוקה []? כנ"ל. אם אין- מתי יהיה?! שיהיה. אם יש- איזה יותר טוב? למה? ארגג איזה שירים אהובים עליך? נמנמ? איזה שיר אתה פחות אוהב? נמ? איך הכרת את אלג'יר בכלל? לא מכירה אלג'יר מה תגיד לאביב גדג' כשתראה אותו ברחוב? "היי, מי אתה?" ולגבריאל? "תגיד, אני מכירה אותך מאיפושו?" תזהה את אביב ברק אם תראה אותו ברחוב [!]? ממש ממש לא. מה אכלת היום? טוסט עם שוקולד ולחמניה עם סלט. היה טעים? כן מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים תשאלון? לענות על עוד אחד.

למעלה