^_^

wisp

New member
נדמה לי

שמתחרשת שם אורגייה ענקית בין כל דמויות הרומח שבמהלכה רייסטלין מת מהתרגשות......:p....אבל ברצינות, לא הבנתי תשאלה...

Time & Death

New member
הערות.....

ווול... אני אישית תומכת ברעיון של האורגיה הענקית, אבל נו מיילא... אז ככה:
ילדים בני שבע דפנטלי לא ידברו ככה.... אני גם לא בטוחה שהם יודעים מה זה סקס (זה פאקינג נרמז... אני חושבת,
טוב, אולי שיעורי ספרות גורמים לי לנתח דברים יותר מדי.....)
מבטא רוסי באמצע הרומח...
הרשה לי למחות....
באמת שלא לגמרי ברור מה רוצים שימצאו ומי רוצה למצוא את זה אבל אני מניחה שאת השומר את זה לאחר כך אז זה לא קריטי. בסה"כ היה חביב וסגנון הכתיבה סבבה (למרות ששוב, ילידם בני שבע בחיים לא ידברו ככה... ואם כן הם סביר להניח יחטפו מכות..). אני עדיין מעדיפה את הרעיון של האורגיה הענקית....

wisp

New member
../images/Emo3.gif

אם כל הכבוד הילדים שלי נשמעים תמימים כתינוקות לעומת הילדים של אורסון סקוט קארד...לא שאני מעז להשוות ^^....ד"א עוד מישהו יה היום באייקון... חוויות?? לשתף??...נגמרו הכרטיסים לאירוע שלו שהגעתי וגם לא קיבלתי חתימה......התור הגיע לכביש!!! ^^ אבל היה ממש כיף!!

Time & Death

New member
אבל הילדים של קארד

גאונים... לפחות אנדר ובין... אבל, וול, הסיטואציה שונה לגמרי.... וקארד נהדר, למרות שאני מחרימה את קסנוסיד וילדי המחשבה. הם היו ממש מעצבנים. וגם בובת צללים לא היה משהו. חוץ מהקטע בסוף,
כשבין הורג את אשלי ואז הם עושים לו את ההלוויה. הקטע היחיד מכל הספר שאהבתי. לונג ליב קול למתים, המשחק והצל הראשון!

wisp

New member
נו....

רייסטלין גם גאון קטן, לא ברמה של אנדר ובין, אבל ברמה של תלמיד עגבניה קטן מהבית ספר נה? וקרמון מה לעשות, טמבל, גיל חמש זה לא גיל של יצורים חכמים במיוחד והגדולה של קרמון היא שמכל הילדים בני החמש הוא הכי מטומטם, קבלי תיקון, מכל הילדים בני ארבע עד חמש... סער כבר בן שבע, ואימו מלמדת אותו בבית עד כמה שהיא יכולה נימוסים הליכות קצת חשבון פה ושם, נראה לי שהוא היחיד שם שיודע לספור בחבורה :p ובקשר לקיט, ובכן קיט כבר בת 12, והיא מעוד מעוד מפותחת לגילה, אם את רוצה לעשות השוואה אז אם נגיד שרייסט הוא אנדר, קיט היא פטרה, עם שיגעון לגדולה בדיוק כמו של אחיה...רק שהיא לא טובה לאנשים אחרים כמוהו
... ובקשר למבטא רוסי, למען האמת הוא לא כל כך יודע לדבר :p, יכול להיות שפשוט היו לו שגיעות כתיב ^^ אתמול סיימתי את הצל של ההגמון, ועדייין לא קראתי את ההמשך של קול למתים...הגיגים עליו, מוכנה לחלוק?

Time & Death

New member
על קול למתים או על קסנוסייד?

קסנוסייד חרא, חרא טהור, תתרחק מהספר הזה, הוא נורא. גם החברות שלי בדעה הזאת, הוא פשוט נהרס בקסנוסייד. וילדי המחשבה הוא יותר נסבל, אבל הרעיון מעצבן בטירוף. אני לא אהרוס, אבל בוא רק נגיד שהוא אומנם השאיר פתח להמשך, אבל אם הוא ימשיך זה לא יהיה אותו הדבר. קול למתים לעומת זאת, ספר לסגוד לו, במיוחד הקטע שאנדר מנתח את אדם. למרות שג'ין נורא עיצבנה אותי עם מה שהיא עשתה כדי לנקום בו, כל הקטע של להודיע לרשויות. פשוט לא בסדר. והפרק ה... ראשון? שני..? כשהסטודנטית באה לולנטין ואומרת לה שהיא גילה שאנדרו הוא בעצם אנדר ושהיא מבינה למה הוא מחכה את הדוב רלמתים הראשון... או כמה אני אוהבת את הקטע הזה. זה קטע ממש טוב. אני יכולה לזיין לא את השכל על הספרים האלו שעות. כדי שאני אפסיק עכשיו.

wisp

New member
מה שאותי מעניין לדעת:

על מה כבר יכול להיות ההמשך...שמעתי שג'יין ...(אם ככה קוראים לתוכנת מחשב)מגלה דרך לנסוע במהירות מעל מהירות האור, אבל אחרי זה היא תשושה, בדיוק אז מתחילים לנתק מערכות או משהו -_-, לא נשמע מרתק במיוחד.... מה שאותי מעניין לקרוא זה ההמשך לצל של ההגמון, ועל מה שקורה לאנדר כשהסיפור שלו יגיע סוף סוף לסוף, מה שאני רוצה בשבילו זה שהוא יתחתן ויחיה באושר עם כלב וגאונים קטנים, שימות כבר ויכתוב את קורות חייו ובתור צוואה ג'יין תשדר לו את זה לכל העולמות ולכל הייקום, ושכולם ידעו את כל מה שהוא עבר, ואני לא מתכוון רק לחלקים המתוקים עם הסוכריות (לא שהיו מספיק כאלה בשביל לעשות חור בשן חלב רקובה), ואני רוצה שיהיה סוף!, שאני אוכל לסיים לקרוא את החלק האחרון, שכל החלקים ייגמרו, ולדעת שזהו זה, הסיפוק של הכזבה של הסוף, (את מה שאני לא קיבלתי מהרומח), ואז הפרק שלי בחיים שמוקדש לאנדר, בין, פטרה, ולנטיין, פיטר וכל החבורה, שגם הוא ייגמר, ואז אני גם אולי אמצא לי עם מי להתחתן ואולי גם כלב עם הרבה מאוד שיער שייראה כמו שטיח....(אני לא אכנס לנקודה של האם כדאי לרצות ולתאכזב מאשר לא לרצות בכלל....) ^^

hyzenthlay

New member
אני דווקא אהבתי מאד את קסנוסייד

לדעתי הוא היה חזק ומבחינת התחכום שבו היווה את השיא של הסדרה כולה. הרביעי 'ילדי המחשבה' היה נפילה עצומה...מאכזב! מה שקרה שם לאנדר (לא רוצה לספלייר) היה פשוט מגוחך ושנאתי את זה... ובכלל הוא היה די טיפשי ומשעמם יחסית לשלושה שבאו לפניו שלדעתי הם פשוט יצירות מופת.

Time & Death

New member
קסנוסייד הוא זבל. ../images/Emo58.gif

הסיפור שם נהרס לגמרי, כל ההתפצלות המעצבנת הזאת, לולנטין הצעיר ופיטר הצעיר והמעבר של מירו לגוף חדש בגלל שהוא משותק כאילו. סתם הרס את הסיפור. גם הקטע שהם מצליחים לנוע בכח הרצון של ג'ין, לא אהבתי את זה. הקטע של אי ההזדקנות הוא הרבה יותר טוב מהנסיעה הזאת, ככה אנדר הצליח בכלל לשרוד. וכל הקטע עם ה"קדושים" גועל, ממש מעצבן, למי אכפת מכמה אנשים שיש להם אובבסיה זו או אחרת, אני שואלת.... בקיצור, לא אהבתי, לא קראתי יותר מפעם אחת, דבר שלא קרה בכל השאר. ואם עושים השוואה בין קסנוסיד לילדי המחשבה, לונג ליב ילדי המחשבה.

איך את מעיזה?????????../images/Emo48.gif

קראתי א כל סידרת אנדר והצללים, וכולם ספרים מצויינים! לדעתי המשחק של אנדר והצל של אנדר (אלה שמתרחשים בבית הספר ללחימה) הם הכי טובים, אבל גם השאר ממש טובים!

wisp

New member
בבקשה ^^

ואני ממליץ על תרופה לשיעול, משהו שנקרא ו-נ-ט-ו-ל-י-ן! ^__^

למעלה