@$^&$#)_!^*$@^&)(%#_%$

Alinush182*

New member
@$^&$#)_!^*$@^&)(%#_%$

מי הדפקט שהצביע שהוא היה מחליף את טום?!?~?!?!?!?!?!?!?!?!!!?!~?!?
רן אני יודעת שזאת הודעה נזעמת אבללללללללל, הייתי חייבת לשאול את זה... ואתה יכול למחוק לא אכפת לי. אז לשאלתי--> מי אמר שצריך להחליף את טומי? הוא מוסיף הרבה ללהקה ולהחליף אותו זה כמו לקנות מחשב בלי מודם! הרי זה לא שווה! האישיות של כל אחד מהם חשובה ללהקה וזה מה שעושה אותה כל כך נהדרת! ולא הייתי מחליפה כלום!!!!!!!!!

ofir_einhorn

New member
תשמעי

אין ספק שהאישיות של טום נורא מוסיפה לבלינק ויש לו קול נחמד ומיוחד אבל בתור גיטריסט הוא בכלל לא משהו אולי יכול שמישהו יצטרף אל בלינק וטום יהיה גיטריסט מלווה בי הוא ממש לא גיטריסט משהו

Alinush182*

New member
לא הבנת אותי.................

בלינק מושלמים כמו שהם ואין צורך בעוד גיטריסט........ טום אולי לא מבין הגיטריסטים הטובים בעולם אבל הוא גיטריסט מוכשר לדעתי ולא צריך לרדת עליו, פה זה פורום מעריצי בלינק לא שונאי בלינק.......... טום ומארק יסדו את הלהקה הזאת ומן הסתם הם ראויים לכבוד לא קטן אז תפסיקו כבר לרדת על טום הוא מוכשר, אבל לא הכי מוכשר, לא כל אחד מושלם..........

ofir_einhorn

New member
תשמעי טום

הוא גיטריסט עלוב אם את אומרת שהוא גיטריסט טוב תלכי ותשמעי מטאל(המלצה קורן יש להם גיטריסט ענק)טום יש לו קטל נחמד אבל מה לעשות הוא לא גיטריסט משהו ויהיה נחמד אם יהיה להם גיטריסט טוב חןץ מזה מארק הקים את הלהקה לא טום

Ran-182

New member
קורן = (איפה האייקון של הזבל???)

הם לא מטאל, קורן הם adidas מטאל. ואין להם גיטריסט משהו. אם כבר, אז NOFX, להם יש גיטריסת כלי עולם!

ofir_einhorn

New member
הית מת

קורן יש לה את הגיטריסט הכי טו שיש אין מה לעשות והיא הרבה יותר מצליחה מ nofx תגיד את ה מקשיב למלים ? יש לnofx שירים מטומטמים "תשים את השיר שלי ברדיו" מה זה לעזאזל? ממש "מילים כדורבנות" חרא של מילים והיא הרבה יותר מצליחה לא יעזור לך

ofir_einhorn

New member
הית מת NOFX =../images/Emo31.gif KORN =../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

קורן יש לה את הגיטריסט הכי טו שיש אין מה לעשות והיא הרבה יותר מצליחה מ nofx תגיד את ה מקשיב למלים ? יש לnofx שירים מטומטמים "תשים את השיר שלי ברדיו" מה זה לעזאזל? ממש "מילים כדורבנות" חרא של מילים והיא הרבה יותר מצליחה לא יעזור לך

Ran-182

New member
הכותרת שלך להודעה אומרת משהו אחד

וההודעה עצמה אומרת משהו אחר. בקיצור, אני לא מת על קורן, זה סוג של מטאל, ואני בכלל לא מת על מטאל. נופקס, יש להם שירים מעולים (תקשיב לגיטרה סולו שלהם), ומה הקשר, לאנטי פלאג יש מילים קשורות? נופקס זה פאנק איכותי. ("הרבה יותר מצליחה מנופקס"? איפה יותר מצליחה? באמ טי וי? אי אפשר להשוות בניהם, אפילו ב"הצלחה", כי זה מטאלקקה וזה פאנק)

Sham 69

New member
אממ ..

הגיטריסט של נופקס מוכשר בשביל להקת פאנק .. והוא מצויין.. בשביל הסגנון .. לעומת זאת.. הגיטריסט של קורן גיטריסט בסדר.. אבל ממש לא הגיטריסט הכי טוב בסצנת המטאל.. לעומת גיטריסטים אחרים.. אפשר להחשיב אותו כאפס.. הוא לא מגיע לרמה שלהם

Manic Subsidal

New member
הגיטריסט של קורן לא ממש ענק

כי לנגן פאוורים גם אני יכול... תנדה להקשיב לגיטריסטים ווירטואז´ים כמו סטיב וואי או ינגווי מלמסטין ואז תראה מזה גיטריסט ענק

Ran-182

New member
לא, אני התכוונתי לאריק

(אריק זה ההוא ששר ומנגן, לא?) בקיצור, אני מדבר על הגיטרה סולו (יש שתי גיטרות וגיטרה בס) עם השיער הארוך. ראית פעם את הקליפ של "משהו תקוע לי בעין"? אז תיראה בקטע של ההופעה החיה את ההוא שעומד מימין. עליו אני מדבר. ונכון, פאנק זה פאנק, ומטאל זה מטאל (ואם כבר גיטריסטים, הגיטריסט של מטאליקה הוא גדול, בשביל מטאל כמובן) וצודק, סטיב וואי באמת כלי עולם.

אתם לא הבנתם!

השאלה היתה- אם אתם יכולתם להחליף את אחד מחברי הלהקה מי זה היה? יעני אם אתה היית רוצה להיות בתפקיד של מארק- שמנגן בבס בתפקיד של טראוויס- על התופים או בתפקיד של טום! (אממ מנגן בגיטרת פנדר פשוט?) לא אם היה צריך לפטר אחד מהם ולהביא מישהו אחר!!!!!!! TaLi

dana 182

New member
הלוואי שכולם היו כמו טראוויס!../images/Emo106.gif

אבל לפחות המפלצת היחידה בלהקה היא הזו שעל התופים, אז זה מזל..תתארו לעצמכם היה מתופף גרוע ומפלצת גיטרה חשמלית..זה היה נשמע קצת רע, לא? כאילו, תהרגו אותי באמירות "את לא מבינה במוזיקה חתיכת מטומטמת" אבל תופים נותנים את הרקע הבסיסי...כאילו-עם יש לך תופים טובים-יש לך חצי עבודה... ואני לא הייתי מחליפה את מארק בטראוויס..יש כל כך מעט שירים שבהם הגיטרה באס, שזה הכלי היפה ביותר שקים על פני היקום, מתבלטת ממש ממש, כמו באדמס סונג...אבל חברה-מדובר בבלינק! הם לא שרים שירים כאלו עצובים כל הזמן, כמו אדמס סונג... איך אמר ג´קי לוי? -"קשה להתעלם משמחת החיים שמתפרצת מהדיסק". אוהבת!

למעלה