_-*-_סיכום שבועי_-*-_

orianush

New member
_-*-_סיכום שבועי_-*-_

שיר השבוע שלכם:
בילוי השבוע:
סרט/תוכנית/סדרת השבוע:
תמונת השבוע:
עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:
תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם?
משהו שהרס לכם את השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
פגשת את יוסי השבוע? איך היה? שבת שלום

עונה!!

שיר השבוע : בכלל או של יוסי..??בכלל הכאב שבלייבי משום מהה!! בילויי השבועע : בים..עם ידיד טוב.. סרט וכו וכו : החיים היפים של זאק וקודי / האלופה !!!! תמונת השבוע : אם איזה ילד אחד בן חמש שבמשחק כדורגל פתאום התעצבן והוציא את האצבע השלישית חחחחחח עוד משו..: שונאתת את החיים!! תכננתם ולא יצא.. : אמ....לא ...לא משו מיוחד.. משו שהרס ת'שבוע : תכלסס כל השבועע הזה הלך לי חראא אבל במיוחד עבדתי על חברה שלי שאני חברה של חבר שלה ואמרתי לה שזה בצחוק והיא לקחה רציני והתחילה לבכות חחח פדיחה!! הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: חח חברה שלי נישקה חברה אחרת כי היא חשבה שזאת היא..אבל בסוף זאת לא הייתה היא והיא לא הבינה מה היא רוצה ממנה.. משהוש אתם מחכים שיקרה : שידיד שלי ימותת!!אמן!!!אם הוא כבר בכלל ידיד שלי.. פגשתם את יוסי..? : חח לא..לא ממש...

orianush

New member
../images/Emo27.gif אני ../images/Emo37.gif

שיר השבוע שלכם: "לבדי"- הראל מויאל בילוי השבוע: כל יום יש לי משהו.. אין משהו ספציפי סרט/תוכנית/סדרת השבוע: האלופה חח הרגו את כולם
תמונת השבוע: אין.. עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: ההופעה אתמול של הראל בגן העצמאות.. היה ממש כייף תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? לא ממש משהו שהרס לכם את השבוע: הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: היו הרבה דברים חח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: האמת יש יומולדת לשלומי שבת ואנחנו הולכים לחגוג לו חח פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא

אני :)

שיר השבוע שלי... אם את עדיין אוהבת אותי של בועז שרעבי...פשוט הייתי בפולין ושמענו אותו הרבה :) בילוי השבוע: חזרתי אתמול מפולין אחרי חודש...כל יום בילינו שם אבל אתמול הייתי בהופעה בגן העצמאות ואחרי זה בעיר והיה נחמד... תמונת השבוע: וואו...תמונה שלי ושל כל החבר'ה בשדה תעופה פה אחרי הטיסה :) משהו שעשה לי את השבוע: חחחח אל תצחקו ואל תחשבו דברים לא נכונים אבל ברביעי בלילה אחרי המסיבת פרידה בפולין ירד מבול וברקים ורעמים ושבוע לפני החלטנו כל המשלחת שאם יורד גשם אז כולם רצים בחזיות (גם הבנים!!) אז פשוט רצנו בחזיות וגם כמה פולנים והיה פשוט מצחיקק!!! ושרנו ורקדנוו...וזהו
משהו שהרס לי את השבוע: שרבתי עם חבר שלי (זה היה בקטנה אבל עדיין ביאס אותי) הכי מצחיק: הייתי בדאנס בר כזה בפולין שקוראים לו חביבי בר (מוזיקה ערבית גם) והייתי אחת שרקדה מצחיקקק...נורא זנותי ואני וכל הבנות התחלנו לחקות אותה ולרקוד איתה ופשוט כולנו וגם הבנים נשפכנו מצחוקקק משהו שאני מחכה שיקרה: לראות את חבר שלייי שייצא מהצבא אחרי חודש שלא ראיתי אותווווווו שבת שלום לכולםםם

moranush86

New member
שבוע טוב.

שיר השבוע שלכם: "big girls donwt cry" דיסק של סינרגיה ושלמה ארצי. בילוי השבוע: בילוי שהיה לי השבוע?... היום הייתי בקניון אם זה נחשב. סרט/תוכנית/סדרת השבוע: "האנטומיה של גריי", "מבול של צרות". תמונת השבוע: אין. עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: שבוע לא משהו עבר עלי לכן אין לי על מה להמליץ. תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? תכננתי הרבה דברים ולא עשיתי... רק עובדת וישנה @#$%! משהו שהרס לכם את השבוע: רק עובדת וישנה @#$%! הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: ר-ק ע-ו-ב-ד-ת ו-י-ש-נ-ה @#$%^&*!@@#%^* משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ים המלח שני- שלישי- רביעי חופששש פגשת את יוסי השבוע? איך היה? פגשתי כמה פעמים במסגרת ה"עובדת וישנה" חחחחחח היה אחלה וחצי דקה שפגשתי אותו ואת טלי. אהה וגם ראיתי את מאיה עם ההורים שלה אייזה לילה

1mayush

New member
תיקון *

את אמא שלי ואחי .. אני ישבתי מאחור כמובן \= אבא במודיעין .. ושישאר שם!!

1mayush

New member
../images/Emo41.gif אני ../images/Emo41.gif

שיר השבוע שלכם: dont stop the music בילוי השבוע: ים?! סרט/תוכנית/סדרת השבוע:
תמונת השבוע:
עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: לכוווו ליםםםםם..... תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? להיות באמצע שבוע בים משהו שהרס לכם את השבוע: ריבים עם חברות.. אבל הכל הסתדר הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: המציל בחוף הים ^_^ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ווליום כינרת 2007 !!! פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא \=

אני..

שיר השבוע שלכם: יוניפלואו בילוי השבוע: ההופעה של הראל סרט/תוכנית/סדרת השבוע: ממ לא יצא לי כ"כ לראות טלויזיה תמונת השבוע: אין לי כוח לשים עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: אממ מסיבה תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? לא זוכרת.. משהו שהרס לכם את השבוע: ^^ הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: חברות משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שבוע עמוס.. =\ פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא

אני חח סורי על האיחור...

פשוט אני הייתי שבת אצל החבר ועכשיו אני עוברת לדירה משלי מול הים... ואין לי זמן וגם אין לי מחשב אז אני קצת יעלם.. שיר השבוע שלכם: se dice amor- axel בילוי השבוע:שישי שבת אצל החבר... מסיבת אלכוהול מטורפת אני הוא וחבר שלי וחברה שלי חח בתור ברמנית עשיתי כמה דברים שאסור לי חח ומסטלתי את חברה שלי בטירוףףף סרט/תוכנית/סדרת השבוע: חדר 1408 סרט משעמם ולא מפחיד בכלל תמונת השבוע: אין... עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: זהו כעקרון חח למסטל אנשים זה כיף!! תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? אממ לא שנראה לי משהו שהרס לכם את השבוע: שומדבר... הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: אממ לראות את החברה המשוגעת שלי מסטולה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אממ כןן עוד שבת וכנראה חמשוש עם הנסיך שלי שבטוח נמסטל הפעם מישהו אחר פגשת את יוסי השבוע? איך היה? אממ לא

bu1li

New member
אנייי..

אחרי המוןן זמן שלא יצא לי להיכנס לפורום..אני מקווה לחזור מהר לעיניינים פה:p עונה:: (קצת באיחור...) שיר השבוע שלכם:קול גלגל.. בילוי השבוע:אילתתת עם חברות:) היה כלכך כיףף סרט/תוכנית/סדרת השבוע:הממ האלופה:] תמונת השבוע:?!לאדעת..חיחי עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:יםם..זה דבר פשוט מושלםם תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? להיפרד משני האנשים המשמעותיים ביתר בחיים שלי השנה שעוזבים:(:( משהו שהרס לכם את השבוע:לא נראה לי שהיה..לפחות אני לא זוכרת הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע:התמונה שלי עושה לחברה שלי אבויויו וזה נראה כאילו הרגליים שלה הם שלי..מוזר כזה>< משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:נמנמ לאדעת פגשת את יוסי השבוע? איך היה?לא פגשתי:(

למעלה