-_- שאלה..

sasuke girl

New member
-_- שאלה..

אני עד כדי כך בנאדם כלבתי, חסר רגשות, מנייאקי, לא נחמד, תוקפני, מרבה לקלל, גאוותני, מלא בעצמו, נרקיסיסט ומרושע? תודה מראש..>>

Riku FanBoy

New member
ניפוח אגו אלרט!! סתם XD אה.. לא?

אני לא מכיר אותך מספיק כי את לא מוכנה לדבר איתי במסנג'ר, אבל ממה שהבנתי, את לא כזאת... אל תדאגי, הוא יותר חסר התחשבות, כלבתי, מאניאקי, לא נחמד, תוקפני, מקלל, מלא בעצמו נרקסיסט ומרושע, ממה שאת חושבת שאת... XD

lily kane

New member
;;

אני לא כלבתי ומינאק תוקפני... נו אחרי שכפר של לא מקובלים לא מקבל אותך אחרי שאתה גר שם כל חייך ולא בוטחים בך מי לא היה רוצה להשמיד אותו? מקלל....כאילו דמיות אחרות בנארטו זכות פה מלא בעצמו כמה אנשים השתלטו על כל הנגיטסו בעולם?.... או מה אתה אומר אף אחד! מותר לו להיות נרקסיסט ומרושע כי הוא שקסע!!!וזהו עזוב אותו בצד!

Envious

New member
../images/Emo96.gif אל תתייחסי אליה, ליאת צ'אן!

זוהר סתם מגעילההההההההה. היא אפילו לא מביאה לי עוגיותתתתתתתתתת. (כן, 8 עוגיות זה לא מספיק, אני ילדה גדלה.!) הי, אבל יש פסטה ^___________^פסטה
את יודעת שהיא אוהבת אותך וזה ^.^~ גם אני אוהבת אותך וזה. תהיי שמחה, יש גרייבק הארי
~!!!!!!!!!!11

lgmtk

New member
נראה~

"אני עד כדי כך בנאדם כלבתי, חסר רגשות, מנייאקי, לא נחמד, תוקפני, מרבה לקלל, גאוותני, מלא בעצמו, נרקיסיסט ומרושע?" ככה: כלבתי? אולי. חסר רגשות? לא חושב. מנייאקי? לא שמתי לב לכזה. לא נחמד? אולי. תוקפני? לא ראיתי אותך תוקפת עד עכשיו :X מרבה לקלל? אולי
!!!!!!!! גאוותני? לא. מלא בעצמך? נאני? O_O; נרקיסיסט? מישהו אמר שזה רע? :O מרושע? כנ"ל
^^;

ashkeloni

New member
ליאת ../images/Emo24.gif

כלבתי? לא ממש חסר רגשות? לכולנו יש רגשות, השאלה אם הם חיוביים או שליליים. מנייאקי? לא, ככל שידוע לי
לא נחמד? לפעמים את לא נחמדה במיוחד, אבל היי...כולנו ככה. תוקפני? לא שידוע לי P: מרבה לקלל?
גאוותני? מממ, לא עד כדי כך P: מלא בעצמו?
נרקיסיסט? מישהו אמר שזה דבר רע? מרושע? נה
לליאת, הג'ינג'ית הקרצייה ביותר בפורום

draqo

New member
איזו צומי את,אז מאחר ואיני מכירך,

אגיד שאת בסדר..בקשר למרושע,טוב,כולם מרושעים בעולם הזה אז...למה שאת תהיי שונה?אבל מצד שני,אני כנראה מרושע כאשר אני אומר שאת אדם מרושע...אז מצד שלישי...לאיודע...

sasuke girl

New member
אין קשר לצומי...>> זה פשוט חסך

לי לעבור אחד אחד את כל אנשי הפורום קרובים אלי במסנג'ייר

למעלה