...

מייפלס

New member
...

ככל שאני מנסה להבין יותר אני מוצאת את עצמי יותר ויותר לא מבינה : לא את עצמי , לא את דרך החיים , לא אנשים אחרים . בלבול ענקי . ופחד מלהיות . מלטעות . מלהיות לא בסדר . מלחיות כמו כולם , זה מרגיש לי לא נכון , אבל איך אפשר אחרת , שזו הדרך של כולם , בין אם הם רוצים או לא ? איך פתאום חיים בדרך אחרת ? רק אתה , כפי שאתה רוצה לחיות , כשכולם סביבך לא חיים ככה ? איך אפשר להיות חלוץ של דרך חדשה ?

......./images/Emo39.gif

את יודעת.. דווקא עושה לי טוב לקרוא את ההודעה הזאת שלך- את היכולת שלך להבין שהדרך של האנשים שסביבך היא שגויה, שאפשר וצריך אחרת. וכן, יקירה- תהיי חלוצה, תובילי! תראי לאנשים שסביבך שאפשר אחרת, שכדאי אחרת, שבריא יותר אחרת. איזה דרך את מתכוונת ליצור לך?
גדול.

elirand2

New member
כל הכבוד על השיתוף

גרמת לי לרטיבות בעיניי... את לא אמורה להבין יותר ממה שאת מבינה- את צריכה לחוות את עצמך כמו שאת. אנשים אחרים תמיד יהיו אחרים ותמיד דרכם תהיה שונה מדרכך- גם אם אלו האנשים הקרובים אלייך ביותר- בסופו של יום את חוזרת לליבך ולרוחך הייחודים ואת נשארת איתם לבד. אנשים חיים כמו כולם, כי הם מבולבלים, ואין להם מספיק אנרגיה לממש את הייחודיות שלהם ברגע הזה- הם בוחרים להיות דומים ולהיות חלק מקבוצה שחוסכת מהם השקעה של אנרגיה. את כבר לא שם- את יודעת מה את רוצה- יותר מזה- את מרגישה מה נכון בשבילך- את רק צריכה לממש את הרגשתך בכל רגע. את יכולה לעשות זאת ואת יכולה לבחור שלא- זה ההבדל בין אומץ לפחד- אדם שבוחר ללכת עם ליבו והאמונה שהוא בדרך הנכונה- לבין אדם שבוחר להסתתר ולברוח מעצמו ומהגשמתו. גם אם בחרת בדרך השנייה- זה בסדר- זה נכון רק לרגע הנוכחי- וזה ישתנה עם הזמן- בכל רגע את יכולה לבחור בדרך שנכונה לך- בדרך שליבך צמא לה- בדרך שנשמתך כמהה לה ומחכה לה שתתממש על-פני האדמה. קחי את הזמן ואת החיוך על-פנייך וחכי לרגע הנכון- שבו תבחרי במודע לממש את בחירותייך בברכה ואהבה אלירן

אם את נאמנה לעצמך, וחיה בצורה שאת שלמה איתה

את גם עוזרת לאחרים לבטא את עצמם גם בצורה ייחודית ושלמה. בכל אופן, חיים בדרך אחרת מתחילים מבחירה. ככל שמחוברים לבחירה האישית שלנו, התגובות של הסביבה לא משפיעות עלינו. והסביבה לומדת לקבל
בסופו של דבר הכל קשור אלינו. כשאנו שלמים עם משהו, הסביבה תגיב בחיוב באופן מיידי או בסופו של דבר (תלוי במצב). ולפעמים כשאנו משנים לגמרי את חיינו, החברים שמסביבנו מתחלפים לחברים עם אותו "תדר" כמו שלנו.

עצות טובות אבל

מהו עצמך? לפי הבודהיסטים "עצמנו" הידוע לנו הוא האגו - אשלייה, הדרך הרביעית משתמשת בכינוי "אישיות מזויפת" כלומר אני אשלייתי שקורא לעצמו אני, ואנחנו מאמינים לו. האם להשלים ולחיות עם עצמי שהוא אשלייה ייצור שלמות וחיים?

למעלה