99%

tatababa

New member
99%

עטיפה חדשה להוצאות האוסטרליות המחודשות של Impossible Princess ושל Kylie Minogue!!!!!!!! YAYAYAYYAYAY!! ידעתי ששווה לחכות

tatababa

New member
לא

אבל לפי מה שהבנתי יש עיכובים בהוצאה עצמה בגלל בעיות של העטיפה כלומר מתכננים לנו עטיפה שונה לעטיפה הבריטית (אחרת FMR היו משתמשים בעטיפה הבריטית..). בכל אופן - אני כבר מתתתת לדעת!! זאת הסיבה היחידה שלא קניתי עוד את ההוצאות האלה - כי האוסטרלים מביאים לנו אותה בעטיפה חדשה כנראה!

ישששששש!!! תגיד מה התחזית רן?

נראה לך שהאלבום ימחר יותר טוב ממקודם(250 אלף עותקים לאלבום הכושל יחסית....) הוא יצליח יותר עכשיו? אני אישית לא ידעת מה איתכם התחלתי לאהוב את -put yourself in my place התחלתי פתאום לאהוב את זה כמו שלא אהבתי את naked של אבריל קודם התחלתי פתאו לאהוב אותו אניכ ול הזמן בתקוםה שלשיר ] פעם confide פעם devil וכו' וכו' הי כתבתי הכולב אנגלית רן!!!! חחח ועשיתי קיצורים.....

tatababa

New member
התחזית

החום הכבד ממשיך איתנו למחר. 27 מעלות ביקנעם במשך שעות הצהריים של סופה"ש. אבל ברצינות - כן! עטיפה חדשה היא גימיק שאני עד עכשיו מתפלא שלא עלו עליו החבר'ה ב BMG (ואז אני נזכר ש DECONSTUCRTION הייתה חלק מ BMG ופתאום התמיהה שלי נעלמת כליל!!). FMR מוציאים את ההוצאות האלה עם אותה רשימת שירים אבל אריזה חדשה (לא יודע אם היא שווה יותר או פחות). כמובן שהאלבומים האלה מכרו הרבה יותר טוב ממה שהם מכרו בשאר המקומות בעולם (בייחוד Impossible Princess שהיה האלבום קאמבק של קיילי אחרי כל אותן שנים והיה הצלחה היסטרית באוסטרליה... מצחיק שאחרי אלבום קאמבק שכזה מגיע Light Years הכל כך שונה ומוכתר בעצמו כאלבום קאמבק! כאילו כל אלבום של קיילי הוא קאמבק!!). בכל אופן - FMR ידועים בשיטות שיווק מעולות והצלחות מחסריות לא קטנות! FEVER סיים שבוע שעבר את כהונתו בטבלת האלבומים האוסטרלית אחרי 88 שבועות ומעמד של 7 פלטינות! הישג מדהים!! הכל תודות למאמץ שיווקי מדהים של FMR מכיוון שקיילי בעצמה כמעט שלא מופיעה באוסטרליה. ההופעה היחידה שלה במהלך כל התקופה של FEVER הייתה למעשה מסע ההופעות שלה Fever Tour. אז תשובה קצרה : כן, ההוצאות האלה הולכות למכור הרבה יותר ממה שהן מכרו בבריטניה!

תודה על הפיורט ואני שמחה ש

שה ימכרו יותר אה וסורי אני לא יכולה להגיב באריכות כי כול כמה דק נתקע לי המחשב.......... זה בלתי אפשרי כולר גע הוא עומד להיתקע טוב ביי מסיימת אתההודעה לפני שהמחשב יתקע!!!!!

tatababa

New member
אני יותר משמח לבשר על

100%!! מאושר ע"י גורמים רשמיים - אנחנו מקבלים עטיפה חדשה!! א-ב-ל : לא ברור אם פשוט עושים מחדש את אותן העטיפות או עושים עטיפות חדשות לגמרי..

p i n g o

New member
העיקר שייצאו כבר ויגיעו גם לארץ!

מצדי בלי עטיפה בכלל

למעלה