99.6%

ReiKo

New member
99.6%

יאללה עוד מעט יורד הסרט!
אגב, למישהו יצא לראות את הסרט הקצר (17 דקות) Cashback ? סרט חזק! ועוד משהו... מכיוון ששמתי לב שיצא שנה שעברה הסרט I'll Always Know What You Did Last Summer שזה ההמשך ל I know what you did last summer ו- I still know what you did last summer רציתי לשאול..... מתי ייצאו הסרטי המשך I'm 90 years old and I still know what you did last summer ו- I Died, but I still know what you did last summer יש סרטים.......שפשוט צריך להפסיק אותם בשלב כלשהו...... כמו שצריך לשים השתק בשלט רק לשלמה שרף. החברה הראשונה שתפתח דבר כזה בטח תיסחר בבורסה במיליארדי שקלים.....

Lady McBeth

New member
לא קשור, אבל:

בועז טופורובסקי - תעשה לי ילד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ReiKo

New member
מי זה ?

תבקשי מחבר שלך שיעשה לך ילד לא מאיזה זר מהרחוב.... אלא אם כן זה דודו זר.....

Lady McBeth

New member
מצטערת שאני לא שותפה לפנטזיות שלך על דודו זר

וחבר שלי ואני כבר סגרנו שאין ילדים בשום מצב. בועז טופורובסקי הוא יו"ר אגודת הסטודנטים באת"א. וכוסון על. מצורפת תמונה למען הבנות (ולירן)

ReiKo

New member
אם זה מה שעושה לך את זה...

אגב, בטוח ראיתם את הסרט - ספרות זולה... עד היום לא ראיתי אותו...איך הוא ? נשמע לי משעמם......

Lady McBeth

New member
סרט מצויין

אבל אם בטרנטינו עסקינן - מעדיפה את "כלבי אשמורת" האדיר.

nisanil

New member
לא ראית ספרות זולה??

אחי זה בור רציני בהשכלה, ראיתי אותו איזה 30 פעם, אפשר לוותר על כמה חלקים ממנו, אבל רוב החלקים די חזקים

מאטפיקס

New member
לא לא

אסור לוותר על אף חלק. מדובר בסרט מבריק. הקטע הוא שלא מבינים את זה בצפייה הראשונה, מתחילים לחבב אותו ממש באיזור הצפייה הרביעית, ובפעם ה- 20 מחליטים להפוך אותו לפוסטר בחדר. חובה. וכמובן- כלבי אשמורת, אדיר פשוט אדיר.

nisanil

New member
כן כולם אומרים את זה, זה ההוא שחותכים

למישהו את האוזן ומתעללים בו? טוב אני כבר רץ

Lady McBeth

New member
אחד האנשים השווים במציאות

בהחלט הייתי אונסת אותו :) נראה לי שזה הדבר הטוב היחיד שיצא מהפקולטה למשפטים באת"א. טוב, הוא ואילנה דיין.

למעלה