....

• פותח הנושא jast
  • פורסם בתאריך

jast

New member
....

וואו לא הייתי הרבה זמן הא? ויש פה כמה אנשים חדשים, אז רק שתדעו שאני מזה שמחה שהפורום קם לתחיה.. בכל מקרה הבאתי לכם שאלון כי אמנם יש פה כמה דברים מעניינים להגיב עליהם, אבל אני קצת בבעיות עם השמוצ בזמן האחרון אז אני דיי בחוץ, אך אל דאגה.. בסמינר שכבה אני אהיה:) כללי: שם: כינוי נוכחי: כל הכינויים שהיו לך בחיים: מין: גיל: מיקום: זהות מינית: צבע אהוב: השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: מתי הקאתם בפעם האחרונה? היה נעים? המילה האהובה עליכם: מילה אחת שמאפיינת אתכם: מה מרגש אתכם? רגישים? האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? אין בעד מה או יש בעד מה? אתם יודעים מה אתם רוצים? מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? אתם לא יכולים בלעדיי: השם הכי מוזר ששמעתם: המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: טובים בלימודים: אוהבים לאכול: שמנים\רזים: מה התחביב שלכם: מילה אהובה בת 4 אותיות: אוהבים שאלונים: יש לכם חיה בבית: האם הייתם מאוהבים פעם: מאמינים באהבה ממבט ראשון: אתם חושבים שאתם נריאים טוב: האם פעם התחילו איתכם: האם הייתם בטלויזיה: פגשתם סלבריטאי: האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאמינים באלוקים: מאמינים בקסם: מאמינים במזל: מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): מאמינים בגן עדן וגיהנום: מאמינים בסנטה קלאוס: יש לך חבר: יש לך חברים הומאים לסביות: מי החבר הכי קרוב שלכם: מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: יש לכם סודות: מי החבר הכי חתיך שלכם: החבר הכי חכם: הכי יוזם: האם אתם מעשנים: על סמים: בתולים: התנשקתם צרפתית: תכונה רעה שלכם: תכונה טובה: יש פירסינג: קעקוע: חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: ים או בריכה: עונה מועדפת בשנה: טיול בארץ או בחו"ל: טלפון או פלאפון: ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: בא לכם למות? אם כן, למה? אתם מפחדים מהמוות? אתם משקרים? בן כמה הייתם רוצים ליהיות? יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? דברים שמעצבנים אתכם: אתם הכי טובים ב: מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מה דעתכם על הארץ שלכם? תתארו את מקום החלומות שלכם: עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? רוצים לחזור לילדות? החיים קשים? אם כן, למה? מאמינים בחוצונים? (חייזרים) ראיתם פעם שדים או רוחות? מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? מהו מספר המזל שלכם? מה האוואי שלכם ב ICQ? מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? להקה אהובה? זמר אהוב? שיר אהוב? מוזיקה אהובה? עם מי דיברתם לאחרונה? על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? היכן הייתם לאחרונה? מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? האדם הכי... שנוא: אהוב: חסר תקט: מעצבן: רגיש: אוהב אותך: שונא אותך: למדן: שקרן: פטפטן: אם היית.. חיה מה היית? חפץ מה היית? מאכל מה היית? ספר לימוד מה היית? מפורסם איזה היית? מכונית איזה היית? סמלי מקלדת: אהוב? לא כל כך אהוב? הכי יפה? הכי מכוער? הכי חמוד? הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? האם אתה.. יפה? חמוד? חביב? נדבק? מפטפט? מעצבן? מתווכח? מאוהב? חושב על העתיד? ועל העבר? ועל ההוה? זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששממעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? האם אתה רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? רוצה לגור במקום אחר? העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? הודגש באמצעות מדגישומטיק

ח'ני את לא בחוץ!!יאלה עונה במיוחד בשבילך=]

שם:חן כינוי נוכחי די?: כל הכינויים שהיו לך בחיים:שמנדוזה,אלקאזם,נוני,חנצ',סעוויט,וכו וכו וכו:) מין:נקבה. גיל:יום שבת 17...יאבא.. מיקום:ראשלצ זהות מינית:סטריטית צבע אהוב: צהוב.סופית:] השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: לא יודעת,רק לא חן! מתי הקאתם בפעם האחרונה? וואו ממזמן היה נעים?לא.לא יצאתי להכנה של מחנה שומרי בגלל זה המילה האהובה עליכם: מילה אחת שמאפיינת אתכם:כוסית!סתם לא..חחח...נראה לי טימטום. מה מרגש אתכם? הכל רגישים?כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?לפעמים אין בעד מה או יש בעד מה?הא? אתם יודעים מה אתם רוצים?כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? כיתה ו' XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אתם לא יכולים בלעדיי:שמוצ השם הכי מוזר ששמעתם:לא זוכרת=S המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: טובים בלימודים:ככה ככה אוהבים לאכול:יאפ שמנים\רזים:לא דבה ולא שחיפה. מה התחביב שלכם: מילה אהובה בת 4 אותיות:במבה
אוהבים שאלונים:יאפ יש לכם חיה בבית:יאפ האם הייתם מאוהבים פעם:הממ תלוי איך מגדירים את זה מאמינים באהבה ממבט ראשון:כן אתם חושבים שאתם נריאים טוב: טעון שיפור
האם פעם התחילו איתכם:כן האם הייתם בטלויזיה: בתוכה?אפשר להכנס לתוך המכשיר?וואי לא ידעתי:S פגשתם סלבריטאי:כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:תשאלו אותם מאמינים באלוקים:כן מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:לא סגורה עלזה מאמינים בסנטה קלאוס:לא יש לך חבר:לא יש לך חברים הומאים לסביות:כן מי החבר הכי קרוב שלכם:יש הרבה.. מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: אנסטסיה,וגם רינה. יש לכם סודות: קצת,לפעמים. מי החבר הכי חתיך שלכם: כולם! החבר הכי חכם: רינה,אופקרוס. הכי יוזם:נועה האם אתם מעשנים:לא על סמים:בטח בתולים:לא,אני תאומה.סתם אני כן.מרוצים? התנשקתם צרפתית: תכונה רעה שלכם: לאחרונה קנאית תכונה טובה: אני אוהבת לעזור=] יש פירסינג:לא קעקוע:לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: זה תקופות אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "טימטום,זו לא מילה גסה" ים או בריכה:ברכה עונה מועדפת בשנה: סוף חורף,תחיל אביב. טיול בארץ או בחו"ל:ארץ טלפון או פלאפון:לא משנה לי ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי אני רוצה ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:אמשיך לשרוף את התאים שלי במוח בעקבות שהיה ממושכת על המחשב=] בא לכם למות? אם כן, למה? לא לא חבל? אתם מפחדים מהמוות?כן אתם משקרים?בדרך כלל לא בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 5 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? - דברים שמעצבנים אתכם:יאפ אתם הכי טובים ב: מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? שיחה פנים מול פנים מה דעתכם על הארץ שלכם? אני אוהבת אותה תתארו את מקום החלומות שלכם: ארץ לעולם לא עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? פיטר פן!!!!!!!!! רוצים לחזור לילדות?כן החיים קשים? אם כן, למה? כי המצב במדינה בקנטים מאמינים בחוצונים? (חייזרים)לא ראיתם פעם שדים או רוחות?לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? מהו מספר המזל שלכם?אין מה האוואי שלכם ב ICQ? "פשוט בושה" מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? אין לי על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? "מחוברת" להקה אהובה? זמר אהוב? שיר אהוב? מוזיקה אהובה?ישראלית עם מי דיברתם לאחרונה? וואו עם מי לא..חחח דיברתי גם במסנ, גם בטפלון וגם אמא צעקה לי ברקע על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת?היא לא היכן הייתם לאחרונה? אצל נעמה,ואז בקן,ואז בבית מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?
,
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים כאילו דה האדם הכי... שנוא: *צונזר* אהוב: חסר תקט:חן...כפרה עלייך:] מעצבן:דודה מצד אמא רגיש: אוהב אותך: שונא אותך: למדן:אנסטסיה שקרן: פטפטן: נעמה חחח אם היית.. חיה מה היית?כלבה חפץ מה היית?שומרית!!!! מאכל מה היית?במבה ספר לימוד מה היית? ."מפגשים עם פסיכולוגיה"
מפורסם איזה היית?לא היתי מכונית איזה היית? סוברו סמלי מקלדת: אהוב? לא כל כך אהוב? הכי יפה? הכי מכוער? הכי חמוד? הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? האם אתה.. יפה?לא חמוד?כן חביב?כן נדבק?חח קצת מפטפט?כן מעצבן?כן מתווכח?לא מאוהב?לא מאוהבת,דלוקה?אולי... חושב על העתיד?קצת ועל העבר?כן ועל ההוה?לא זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: אני משתינה בשירותים חחחחחחחחחח האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמ האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?)לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נהדרת=] השיר האחרון ששרת: "כל הזמן שבעולם" הדבר האחרון שצחקת בגללו: השטיות של נעמה.פסיכית. הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: חברה של אחי הדבר האחרון שאמרת: "מה יש לאכול?" הדבר האחרון שאכלת: פתית חח הדבר האחרון ששתית: נסקפה הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששממעת: "כל הזמן שבעולם" הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היום הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי הרבה הווה שיער נוכחי: שחור,פזור ויבש בגדים נוכחיים:חולצה של פלמחים 2007 ומכנס טרניג צהוב תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה מפולין חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: למען האמת....פרנסיה לא יודעת למה=S האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? לא האם אתה רעב? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק?אותכם ממה הכי נמאס לך? מהעובדה שאני מרגישה שאני גדלה מהר מידי את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה? שיעור מתמ' עתיד חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? כן רוצה לגור במקום אחר?כן העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור? מושב כמה ילדים אתה רוצה?3 באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? =]

jast

New member
עונה

כללי:
שם: חן
כינוי נוכחי: קומוניסטית חח
כל הכינויים שהיו לך בחיים:
זהות מינית:
צבע אהוב:
השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: תום/דרור
מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני כמה שבועות
היה נעים? משחרר
המילה האהובה עליכם: חופש
מילה אחת שמאפיינת אתכם: חופש
מה מרגש אתכם? דברים עצובים
רגישים? כה
האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? יותר ממסתפקת
אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה
אתם יודעים מה אתם רוצים? כמובן
מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? כיתה ה
אתם לא יכולים בלעדיי: חברים
השם הכי מוזר ששמעתם: יש כמה
המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: אוהו
טובים בלימודים: משתדלים
אוהבים לאכול: אני שמוצניקית
שמנים\רזים:
מה התחביב שלכם:
מילה אהובה בת 4 אותיות: חופש
אוהבים שאלונים: לפעמים
יש לכם חיה בבית: לא
האם הייתם מאוהבים פעם: כן
מאמינים באהבה ממבט ראשון: אפשרי
אתם חושבים שאתם נריאים טוב: כן
האם פעם התחילו איתכם: כן
האם הייתם בטלויזיה: כן
פגשתם סלבריטאי: כן
האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: שאלו אותם
מאמינים באלוקים: לא
מאמינים בקסם: כן
מאמינים במזל: כן
מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): לא
מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא
מאמינים בסנטה קלאוס: לא
יש לך חבר: לא
יש לך חברים הומאים לסביות: כן
מי החבר הכי קרוב שלכם:
מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה:
יש לכם סודות: כן
מי החבר הכי חתיך שלכם: חח יש הרבה כאלה שקשה לי להשוות
החבר הכי חכם:
הכי יוזם:
האם אתם מעשנים: כן
על סמים:
בתולים:
התנשקתם צרפתית: כן
תכונה רעה שלכם:
תכונה טובה: אמרו שספונטניות
יש פירסינג: כה
קעקוע: בקרוב
חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינת כמובן
אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:
ים או בריכה: ים
עונה מועדפת בשנה: סתיו
טיול בארץ או בחו"ל: בארץ
טלפון או פלאפון: פלאפון
ולסיום שתי שאלות..
למה אתם עושים את האשלון הזה: שיעמום ולהראות את נוכחותי בפורום
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: לא ידעת
בא לכם למות? אם כן, למה? לא
אתם מפחדים מהמוות? לא
אתם משקרים? לא. לעולם חח בטח
בן כמה הייתם רוצים ליהיות? בגיל שלי
יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? כן, לא משנה מה יקרה לי.. אני זורמת:)
דברים שמעצבנים אתכם: בני אדם
אתם הכי טובים ב:
מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנגר
מה דעתכם על הארץ שלכם? "טינופת שלי אהובה"
תתארו את מקום החלומות שלכם:
עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? לא הייתי רוצה
רוצים לחזור לילדות? טיפה
החיים קשים? אם כן, למה? לא
מאמינים בחוצונים? (חייזרים) יש מצב
ראיתם פעם שדים או רוחות? לא
מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בית קרקע
מהו מספר המזל שלכם? 4
מה האוואי שלכם ב ICQ?
מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? תהיי מי שתהיי רק אל תהיי שלי תהיי שלך
על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? מחובר
להקה אהובה?
זמר אהוב?
שיר אהוב?
מוזיקה אהובה?
עם מי דיברתם לאחרונה? אממ
על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? היא לא
היכן הייתם לאחרונה? בחוץ
מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים?:) :]
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים
האם אתה..
יפה? כן
חמוד? כן
חביב? כן
נדבק? אולי
מפטפט? כן
מעצבן? כן
מתווכח?</

jast

New member
.

זמנים..
הזיכרון הראשון שלך:
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? כן
האם נהגת לאכול דברים מוזרים? עדיין
המקצוע האחרון שנכשלת בו: אממ
האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עשוקה חח
השיר האחרון ששרת: לולה סמים
הדבר האחרון שצחקת בגללו: לסביות
הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת
האדם האחרון שראית: שכן
הדבר האחרון שאמרת: ביי
הדבר האחרון שאכלת: קוקטייל פירות בסירופ קל. איכ
הדבר האחרון ששתית: את המיץ של זה
הדבר האחרון שקנית: סיגריות
השיר האחרון ששממעת: she fukin hates me
הדיסק האחרון שקנית:
הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
הדבר הכי מטורף שעשית:
הווה
שיער נוכחי: מוזר
בגדים נוכחיים: בוקסר וחולצת שמוצ
תמונת דסקטופ נוכחית: אני והגיטרה
חבר\ה? לא
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אף אחד
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא
האם אתה עייף? כן
האם אתה רעב? לא
את מי אתה הכי רוצה לחבק? לא יודעת
ממה הכי נמאס לך?
את מי היית רוצה להרוג?
הכי פחות מהנה?
עתיד
חושב הרבה על העתיד? לא
מפחד ממנו? לא
רוצה לגור במקום אחר? לא
העתיד הממש רחוק
מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת
איפה אתה הולך לגור? לא יודעת
כמה ילדים אתה רוצה? אחת
באיזה סוג של מכונית תנהג?
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים?

אמן סלע

New member
מגיבה למרותש אני עייפה :O

כללי: שם: חלי כינוי נוכחי: אמן סלע כל הכינויים שהיו לך בחיים: בובי, חלינקה, חלוש, פץ' [עזבו לא תבינו] ממ..חלושקה, חולי. מין: נקבה, למרות שאני מתכחשת לשם הזה נקבה, אז אני יגדיר את עצמי כאחת בעלת כוס. תתמודדו. גיל: 16 ושלושתרבע מיקום: חולון זהות מינית: סטרייטית אני חושבת. צבע אהוב: צהוב. השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: חלי זה נחמד. מתי הקאתם בפעם האחרונה? הרבה זמן יחסית ניראלי. היה נעים? חחח למה ניראלכם? המילה האהובה עליכם: אש !!!!! חחחחחחחח מילה אחת שמאפיינת אתכם: אין כזאת. מה מרגש אתכם? אהבה. רגישים? חח כן. בעצם תלוי. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? כן אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה. אתם יודעים מה אתם רוצים? לא. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? כיתה ד' ניראלי אתם לא יכולים בלעדיי: לא יודעת. השם הכי מוזר ששמעתם: נדירה. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: פיצה עם אננס וזה דווקא לא רע. טובים בלימודים: בסדר כאלה..שונאת שאלות כאלה אוח! אוהבים לאכול: בטח! שמנים\רזים: בסדר נו אני שונאת שאלות כאלה. מה התחביב שלכם: הרבה. מילה אהובה בת 4 אותיות: אהבה?! חח אוהבים שאלונים: לפעמים. יש לכם חיה בבית: תוכי. האם הייתם מאוהבים פעם: כן, לפחות אני חושבת. מאמינים באהבה ממבט ראשון: כן. אתם חושבים שאתם נריאים טוב: בסדר כזה. האם פעם התחילו איתכם: כן. האם הייתם בטלויזיה: כן. פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאיפה לי מה אני בן המין השני.? מאמינים באלוקים: חחחח באלוקים.אממ לא ניראלי. מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: כן. מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): לא יודעת לא חשבתי על זה מספיק לעומק. מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא יודעת. מאמינים בסנטה קלאוס: חח לא ניראלי. יש לך חבר: לא. יש לך חברים הומאים לסביות: כן מי החבר הכי קרוב שלכם: גילי עוזר לכם?! מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: גילי. יש לכם סודות: לא שידוע לי. מי החבר הכי חתיך שלכם: חח לא יודעת נו מזה? החבר הכי חכם: אוו יש הרבה. הכי יוזם: אין חח לצערי. האם אתם מעשנים: לא. על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: לא תכונה רעה שלכם: אואו יש הרבה..סתם אמ לא'דעת עצלנית. תכונה טובה: חברותית. יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעממים. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "תראו אותי" ים או בריכה: ים. עונה מועדפת בשנה: קיץ, ללא ספק. טיול בארץ או בחו"ל: גם וגם. טלפון או פלאפון: שניהם זה קקי. ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כדי לא להעליב את חן, סתם כי זה מגניב. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: ילך לישון. בא לכם למות? אם כן, למה? לא. אתם מפחדים מהמוות? כן. אתם משקרים? כן. לא בכוונה בד"כ. בן כמה הייתם רוצים ליהיות? הגיל שלי סבבה. יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? אממ לא יודעת. דברים שמעצבנים אתכם: אואו הרבה. שיטחיות בעיקר..וזה יצא ממני זה הכי מציק. אתם הכי טובים ב: לא הכי טובה אבל דיי טובה בדברים שקשורים לספורט. מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר! מה דעתכם על הארץ שלכם? בסדר.. תתארו את מקום החלומות שלכם: ים, מקום ריק, טבע. עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? עם אולמרט, ואז להתאבד. רוצים לחזור לילדות? כן. החיים קשים? אם כן, למה? כן. מה למה!? ככה. מאמינים בחוצונים? (חייזרים) כן. ראיתם פעם שדים או רוחות? לא. מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע מהו מספר המזל שלכם? 7 מה האוואי שלכם ב ICQ?|סדגש | מקלחת :p חח לא מעודכן בעליל. מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? דיי ! על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? אווי. להקה אהובה? מוניקה סקס, משינה, זמר אהוב? אביב גפן, ובזמן האחרון חמי רודנר. שיר אהוב? כרגע בואי ניפרד של חמי רודנר מוזיקה אהובה? רגילה. עם מי דיברתם לאחרונה? כלמיני. על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? כבויה. היכן הייתם לאחרונה? בבצפר בבגרות באנגלית ובקן. מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? :) :p ;) מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים. האדם הכי... שנוא: מורים. אהוב: משפחה. חסר תקט: אוו יש הרבה. מעצבן: כלמיני אין ספציפי. רגיש: - אוהב אותך: לא יודעת אנ מניחה שהמשפחה. שונא אותך: מקווה שאין. למדן: גל חחח שקרן: יש הרבה. פטפטן: חח יש הרבה. אם היית.. חיה מה היית? כלב :p חפץ מה היית? אממ..לא חשבתי על זה. מאכל מה היית? במבה. ספר לימוד מה היית? איכ לא לא מפורסם איזה היית? אנג'לינה ג'ולי. מכונית איזה היית? פג'ו משו. סמלי מקלדת: אהוב? :p לא כל כך אהוב? =\ הכי יפה? :] הכי מכוער? X| הכי חמוד? :*) הכי מצחיק? XDDD הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? האם אתה.. יפה? אולי חמוד? כן! חביב? כן! נדבק? כן! מפטפט? כן! מעצבן? כן! מתווכח? כן! מאוהב? לא! חושב על העתיד? לא! ועל העבר? כן! ועל ההוה? כן! סליחה שדילגתי פה על מלייאן אני עייפה רצח... =\ לילה טוב

וואו.

איזה יום.
כללי:
שם: נירית
כינוי נוכחי: חח חתול/ניט
כל הכינויים שהיו לך בחיים: וואו. ניתי, תותי, נית, לוציפר, ניריתות, ניריתוש, ניריתי, מלא.
זהות מינית: סטרייטית כמו סרגל.
צבע אהוב: סגול.
האם הייתם מאוהבים פעם: לא. לא באמת.
מאמינים באהבה ממבט ראשון: לפעמים.
אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לא.
האם פעם התחילו איתכם: כן.
האם הייתם בטלויזיה: אהא.
פגשתם סלבריטאי: אהא.
האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לאדעת.
מאמינים באלוקים: לא.
מאמינים בקסם: רק קסם אישי.
מאמינים במזל: לאדעת.
מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): הכי.
מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא.
מאמינים בסנטה קלאוס: לא.
יש לך חבר: לא, תודה.
יש לך חברים הומאים לסביות: אהא.
מי החבר הכי קרוב שלכם: ים.
מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: לא יודעת.
יש לכם סודות: אהא. מלא.
מי החבר הכי חתיך שלכם: המ. לאדעת.
החבר הכי חכם: חייב בן? אז חיים.
הכי יוזם: אמי? לאדעת.
האם אתם מעשנים: לא. כבר לא.
על סמים: לא.
בתולים: כן.
התנשקתם צרפתית: כן.
תכונה רעה שלכם: כלבה?
תכונה טובה: המ. אוהבת.
יש פירסינג: לא. [רוצה באף]
קעקוע: לא.
חושבים שאתם מעניינים או משעממים: בדיוק היום מנאל אמרה לי שיש לי חיים מגניבים.
אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: טירוף.
ים או בריכה: ים. תמיד.
עונה מועדפת בשנה: סתיו.
טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל.
טלפון או פלאפון: פלאפון.
ולסיום שתי שאלות..
למה אתם עושים את האשלון הזה: כי אני צריכה להירגע לפני שאני הולכת לישון.
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אלך לישון.
בא לכם למות? אם כן, למה? לא כלכך. ככה.
אתם מפחדים מהמוות? לא.
אתם משקרים? כשצריך, אבל לא משהו שיפגע במישהו.
בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 16 כבר!
יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? -
דברים שמעצבנים אתכם: מניאקים.
אתם הכי טובים ב: לאדעת.
מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר.
מה דעתכם על הארץ שלכם? מדהימה.
תתארו את מקום החלומות שלכם: שקט, סגול, עם חברים שלי.
עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? אף אחד.
רוצים לחזור לילדות? הכי.
החיים קשים? אם כן, למה? קשים, כן. כי כל יום אתה מתמודד עם דברים חדשים ואי אפשר לדעת מראש מה יהיו התוצאות.
מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא.
ראיתם פעם שדים או רוחות? -
מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע.
מהו מספר המזל שלכם? 2
מה האוואי שלכם ב ICQ? " "...נפלת חזק, ותודה שאתה בכלל לא שולט בחיים שלך, משותק..." כוסעמק."
מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? "scars | "נפל לך החיוך" | "תמיד היית הנסיכה שלי" | מה זה באמת משנה כבר?!"
על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? כשאני שם? מחובר, כי אני שם.
להקה אהובה? היהודים.
זמר אהוב? ברי סחרוף, יוני בלוך.
שיר אהוב? השיר שלי. לעוף/היהודים. או iris/ goo goo dolls
מוזיקה אהובה? כל מה שנשמע טוב.
עם מי דיברתם לאחרונה? ליטל וקסם היו אצלי.
על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? לא דולקת.
היכן הייתם לאחרונה? למטה בתחנת אוטובוס אבל ברחנו משם.
מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? כאלה מחייכים?
מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? לאדעת.
האדם הכי...
שנוא: אין.
אהוב: המ. ים נראה לי.
חסר תקט: ***
מעצבן: אין.
רגיש: אני.
אוהב אותך: אני חושבת שים.
שונא אותך: לא יודעת ולא איכפת לי.
למדן: גת.
שקרן: ****
פטפטן: חחח חופית.

...

האם אתה..
יפה? לא.
חמוד? קצת.
חביב? אהא.
נדבק? ממש לא.
מפטפט? חחח בשיעורים.
מעצבן? אולי כן.
מתווכח? לא. שונאת להתווכח. זה עושה לי רע.
מאוהב? לא.
חושב על העתיד? קצת.
ועל העבר? גם.
ועל ההוה? אהא.
זמנים..
הזיכרון הראשון שלך: שנפלה לי השן הראשונה ונלחצתי כי חשבתי שאני אשאר ככה לנצח.
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? חחח רק אני.
האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא.
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה.
האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) וואו המון.
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מקסימה.
השיר האחרון ששרת: השיר שלי! קוראים לו "תעצרי שנייה".
הדבר האחרון שצחקת בגללו: אני ליטל וקסם דיברנו על שמות ללהקה.
הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת. אה היום.
האדם האחרון שראית: היה תוכנית על מסעדות כושלות ואז בא שף ביצ' ומחנך אותן.
הדבר האחרון שאמרת: אל תעשי לי את זה. [קסם הכניסה אותי לפראנויות]
הדבר האחרון שאכלת: המ? סוכריה D:
הדבר האחרון ששתית: מים.
הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת.
השיר האחרון ששממעת: איןליכוח.
הדיסק האחרון שקנית: ווא. לא זוכרת. אולי ועם הזמן של אביב גפן.
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: כל היומיים האלו.
הדבר הכי מטורף שעשית: -
הווה
שיער נוכחי: בקרוב סגול. כרגע. חרא.
בגדים נוכחיים: חולצה שחורה ומכנסיים חומים/אפורים.
תמונת דסקטופ נוכחית: של ארבע פיות שכל אחת מייצגת עונה אחרת.
חבר\ה? לא תודה.
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ימי.
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא. אה כן.
האם אתה עייף? מאוד.
האם אתה רעב? לא.
את מי אתה הכי רוצה לחבק? המון.
ממה הכי נמאס לך? לימודים בעיקר.
את מי היית רוצה להרוג? -
הכי פחות מהנה? -
עתיד
חושב הרבה על העתיד? לא.
מפחד ממנו? לא.
רוצה לגור במקום אחר? לאדעת.
העתיד הממש רחוק
מה הקריירה שלך הולכת להיות? אני אהיה עם הלהקה שלי.
איפה אתה הולך לגור? -
כמה ילדים אתה רוצה? 2.
באיזה סוג של מכונית תנהג? לא דעת.
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? מאושרת איפשהוא.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
[היו חלקים שלא עניתי בהם על כלום אז העפתי אותם.]

TziMHoNoa

New member
ממ...

כללי: שם: נועה |מין: בת גיל: 16 מיקום: ראשל"צ צבע אהוב: כחול מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני מליון שנה בערך היה נעים? לא זוכרת מה מרגש אתכם? כל מיני דברים רגישים? לפעמים האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא אין בעד מה או יש בעד מה? אין אתם יודעים מה אתם רוצים? אני רוצה המון דיסקים וגיטרה אקוסטית. אתם לא יכולים בלעדיי: בקבוק מים השם הכי מוזר ששמעתם: אוחזת-ענף-השקד. (אולי זו סתם המצאה של מעיין) המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: חיות מתות טובים בלימודים: תלוי במצב רוח אוהבים לאכול: תלוי מה ומתי (נגיד, פיצה ב12 בלילה- לא) אוהבים שאלונים: זה מעביר את הזמן... יש לכם חיה בבית: כמה חיות מאמינים באלוקים: כן מאמינים בקסם: לא יודעת מאמינים במזל: לא יודעת מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): נראה לי שלא (וזה לא באמת ייאן ויאנג) מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא יודעת מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר: יש לי כמה וכמה חברים.. יש לך חברים הומאים לסביות: כן האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: עייפים, בעיקר אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: דווקא מעניין לחשוב על זה.. אבל אני עייפה מידי ים או בריכה: ים, ברור. עונה מועדפת בשנה: קיץ, כשחםחםחם טיול בארץ או בחו"ל: לא יודעת. אפשר גם וגם. טלפון או פלאפון: פנים אל פנים ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את השאלון הזה: אין לי מושג. אני בכלל התכוונתי לישון. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אלך לישון אתם מפחדים מהמוות? לא במיוחד אתם משקרים? לא הרבה בן כמה הייתם רוצים להיות? 24 או משהו כזה יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? לא מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? פנים אל פנים מה דעתכם על הארץ שלכם? שאלה טובה תתארו את מקום החלומות שלכם: אי בלי אנשים, עם הרבה ים ומלא דברים לנגן בהם. ודיסקמן עם המון המון דיסקים. ופירות קיץ ופירות הדר. עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? עם ענבל פרלמוטר. להבין מה עבר לה בראש... רוצים לחזור לילדות? לא כ"כ, אולי לתקן כמה דברים מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא יודעת ראיתם פעם שדים או רוחות? לא נראה לי מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע מה האוואי שלכם ב ICQ? מה שהICQ כותב מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? אין לי הודעה אישית במסנג'ר על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? לא נמצאת, ככה. להקה אהובה? המכשפות זמר אהוב? מיקה קרני או רונה קינן או מישהי כזו מגניבה. שיר אהוב? איזו שאלה גדולה. השיר הנצחי שלי הוא "שיר ללא שם" (רצוי בביצוע של שלום חנוך). וגם בעיניה (משאלה) של אחינועם ניני. אבל זה משתנה המון כל הזמן. יש גם את מבול של רונה קינן, למשל... מוזיקה אהובה? מה שנשמע טוב עם מי דיברתם לאחרונה? קודם דיברתי עם אמא על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? אין לי טלוויזיה היכן הייתם לאחרונה? חזרתי הרגע מנוי מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? לא יודעת האדם הכי... שנוא: לא חושבת שיש אחד ספציפי. אהוב: חסר תאקט: הם אומרים שרחלי.. אבל אני לא יודעת. למדן: כל האנשים שבגמנסיה, 4 יח' מתמטיקה. מוזרים. והילה. פטפטן: נראה לי שנוי, לפעמים. אבל לפעמים גם לא.. אם היית.. חיה מה היית? שחף חפץ מה היית? חליל מאכל מה היית? שוקולד מריר ספר לימוד מה היית? ספר הסטוריה או לשון מפורסם איזה היית? מוסיקאי כלשהו מכונית איזה היית? אופנוע/קטנוע/אופניים סמלי מקלדת: אהוב? מה?! לא כל כך אהוב? הכי יפה? הכי מכוער? הכי חמוד? הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? האם אתה.. |מתווכח? לפעמים חושב על העתיד? מדי פעם ועל העבר? קצת ועל ההוה? כן, הרבה. זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא ממש המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה, כמובן. האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) פעם אחת, בתוך ראשון איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? לאזוכרתאותה

TziMHoNoa

New member
.......

השיר האחרון ששרת: אני שומעת שירים עכשיו... לא שרה.. אבל נראה לי שאת "על קו העימות" של ערן צור (שענבל פרלמוטר כתבה...) הדבר האחרון שצחקת בגללו: בטח איזו שטות שנוי עשתה האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת: שתיתי קפה שחור, לפני זה אכלתי פיצה (ושברתי את השיא שלי- שלושה משולשים!) הדבר האחרון ששתית: קפה שחור הדבר האחרון שקנית: וואו, אני ממש לא זוכרת... השיר האחרון ששממעת: אני שומעת את "mary jane" של אלאניס מוריסט הדיסק האחרון שקנית: ירונה כספי-תני לשתיקה לבוער וטל גורדון-מסיכות, שניהם יחד בחמישים. אבל זה היה מזמן, צריך לקנות עוד... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום בטח הווה שיער נוכחי: מדורג כזה מכוער בגדים נוכחיים: גופיה שחורה ומכנס ארוך ומגניב תמונת דסקטופ נוכחית: קוצים ושמש, כתום כזה. חבר\ה? אין האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אם לישון זו מטלה- אז כן.. האם אתה עייף? מאד האם אתה רעב? לא עתיד חושב הרבה על העתיד? לא כזה הרבה.. מפחד ממנו? לא ממש רוצה לגור במקום אחר? כן העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא הולכת להיות לי קריירה איפה אתה הולך לגור? לא יודעת. באיזה סוג של מכונית תנהג? אופניים/אופנוע/קטנוע/שלושתם איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? בגיל 32 (כמעט) הודגש באמצעות מדגישומטיק

חזוז

New member
חן

באמת שאני לא מגדיר את עצמי כבנאדם שמרן,ואני לא רוצה לצאת ככה,אבל באמת שאני לא מבין למה אנשים צריכים לענות אם אנשים אחרים קיימו יחסי מין או עישנו סמים. זה בעיני משהו מאוד פרטי שלא צריך לנפנף בו ולהראות לכולם.

jast

New member
לא אני כתבתי את השאלון../images/Emo2.gif

אף אחד לא צריך לענות. אני פשוט מעתיקה את השאלון כי אנשים פה ביקשו שאני אשים שאלון. חוצמזה שלא ראיתי שום שאלה שנשאלה על מישו אחר.

חזוז

New member
ניסוח לא נכון טעות שלי

התכוונתי,למה אנשים צריכים *לראות* אם אנשים אחרים קיימו יחסי מין או עישנו סמים. בכל אופן,בכל השאלונים ששמת פה ממה שיצא לי לראות זה הופיע. בשורה התחתונה,אני חושב שאפשר ללמוד ולשמוע בנאדם גם בלי השאלות האלה

jast

New member
שוב,

לא אני כתבתי את השאלונים האלה. ואני שמה אותם לא בגלל שמה שמעניין אותי בחיים זה לא לדעת אם אנשים אחרים מעשנים סמים או לא יודעת מה עושים. אני שמה את זה כי ביקשו ממני אנשים מהפורום לשים, ואם הם רוצים לשתף- שיהנו
אתה לא חייב לקרוא, ולמען האמת אני בעצמי לא עניתי על השאלות האלו. כי מי שצריך לדעת יודע ואני לא אכתוב על זה בפורום(בטח לא פורום של השמוצ
). אז אני מסכימה איתך, אבל אין לך מה להגיד לי שזה לא בסדר. כל השאלונים בפורום של השאלונים הם כאלה ואני משתדלת לבחור את אלה שהם הכי פחות כאלה.. (בכל זאת פורום חנוכי וכאלה)

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo71.gifאני....

כללי: שם: נטלי כינוי נוכחי: Techno Girl כל הכינויים שהיו לך בחיים: נטה, נטי, נטע, נטלולה מגעילולה(אוי, הבושה!), נטשה, נוטשת, ג'יבון שלי, משפחחת הכפרות, גריל מלאכותי שלי, נונה'לה(WTF?!) ועוד דברים הזויים ומוזרים... אה, וצ'רפחה!XDD מין: נקבה גיל: 15 ומשו. חודשיים ב26 החודש. מיקום: ג'רוזלייייייייים זהות מינית: סטרייטית. אבל הומואים זה סקסי על!! צבע אהוב: שחור. השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: אממ....... תום זה מגניב=P מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני.... שנה? היה נעים? משו אש. המילה האהובה עליכם: כפרות, אחושרמוטה, אתם יודעים, מה שהולך היום..... מילה אחת שמאפיינת אתכם: ג'יבון. או לסרוגין טאבון משפחתי. מה מרגש אתכם? שירים מרגשים>< רגישים? לא במיוחד. ש הטוענים שאדישה מדי. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? פחחחח נראה לכם?! תמיד שואפת ליותר. אין בעד מה או יש בעד מה? אין. אתם יודעים מה אתם רוצים? כן. קרמבו מוקה. או שקית הקאה. אני מלאה מהעוגת גבינה תוצרת ידי שלי. יאמי מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? במעון=] אתם לא יכולים בלעדיי: מוזיקה, חברים, איז ספר טוב.... שמו"צ? אני עדיין מופתעת מכמה שהתגעגעתי לשמו"צ אחרי איזה שבוע שלא הייתי..... שבוע וחצי....... השם הכי מוזר ששמעתם: עמוץ. (או שמא זה אמוץ?0.0 נה, לא נראה לי... שיהיה ע-מוץ....) ימח שמו של השם הזה!! המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: קלאמרי..... המ זה אמור להיות?! טובים בלימודים: חה. אבל- 79 בקקמטיקה ו80 בכימיה! הייתי אומרת שזה תוצר של חרשנות יתר. או שסתם טלי משפיעה עלי>< אוהבים לאכול: כן. והרבה. שמנים\רזים: חברות טוענות שאני לא שמנה. פוסטמות-.- מה התחביב שלכם: קילוף קלמנטינות. בחיי שפעם פשוט לקחתי כמה וקילפתי בלי כוונה לאכול אותן. מילה אהובה בת 4 אותיות: כרפה! מאמי! נשמה! טבון! (אבל זה עם א'!!) אוהבים שאלונים: כן, הם מבדרים. יש לכם חיה בבית: פליקס החתול הכושון על שלי. האם הייתם מאוהבים פעם: כן. מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא במיוחד. אתם חושבים שאתם נריאים טוב: לגמרי. לא. האם פעם התחילו איתכם: כן. האם הייתם בטלויזיה: כן. פגשתם סלבריטאי: כן. האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: זובי על הבובי שלהם. לא יודעת, הייתי מהמרת על לא. מאמינים באלוקים: באאאאאארור! שלא. איזו אי מקוריות0_0 מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לא מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): אממ.... קצת. מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: כן!! גו סנטה! גו סנטה! יש לך חבר: לא. יש לך חברים הומאים לסביות: כן. גם וגם. מי החבר הכי קרוב שלכם: אממ.... אדווה? מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: אדווה. או טלי. שתיהן. וגם שקד. יש לכם סודות: כן. מי החבר הכי חתיך שלכם: אה.....הייתי הולכת על....עודדי. ועמריקי. כפרות על שניהם=] ויש גם את עודד ואלון-לי. זוג ההומואים הכי מושלם ביקום בערך. החבר הכי חכם: דורין או טלי. וגם אורי. תורת החרשנות וזה..... הכי יוזם: אה... מור ואדווה? האם אתם מעשנים: חס וחסה בריבוע. וגם לא נרגילה. פויה. על סמים: כנ"ל. בתולים: אכן. התנשקתם צרפתית: כן. תכונה רעה שלכם: אממ..... הערכה עצמית נמוכה? לא יודעת... יש הרבה וזהP= תכונה טובה: אממ.... יש פירסינג: לא כרגע. אולי בעתיד. קעקוע: אויל בעתיד. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אני אשית חושבת שנשעממים. אבל מישו אמר לי פעם שהם מגניבים0_0 מה לעזאזל עבר לו בראש?! אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: סרט על נטלי זיס- שלייכר הגרמניה- צרפתה הגאה. יש'כם בעיה עם זה? ים או בריכה: אממ.... ים? עונה מועדפת בשנה: חורףףףףףףףףףףף כי קר וגשם ושלג והכי כיף בעוללללם! טיול בארץ או בחו"ל: לא הייתי בחו"ל-_- כשנהיה נגיד לכם טלפון או פלאפון: SMSים לשלטון! אני עוד אחטוף דלקת פרקים מהSMSים שלי....... ולסיום שתי שאלות.. למה אתם עושים את האשלון הזה: כי אין משו יותר טוב? סתם, כי שאלונים זה סבבה כזה. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: נמשיך עם האינטרנט. בא לכם למות? אם כן, למה? מדי פעם מייחלת לזה. רגעי משבר וכאלה. אתם מפחדים מהמוות? פעם פחדתי, עכשיו כבר לא. אתם משקרים? כשצריך/רצוי. בן כמה הייתם רוצים ליהיות? לא יודעת. שיהיה 16 ואז. יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? - דברים שמעצבנים אתכם: הרבה. שמנסים לגרות אותי עם בשר. אני לא מאמינה שאחרי כמעט 5 שנים אנשים עוד עושים את זה! אתם הכי טובים ב: להיות מעפנים ולפשל בגדול. מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר מה דעתכם על הארץ שלכם? ארץ מרתקת במיוחד. תתארו את מקום החלומות שלכם: שקט ומאגניב עם מוזיקה וחברה טובה..... עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? אממ.... עם איזה מישו מלהקה טובה.... לראות איך זה רוצים לחזור לילדות? לפעמים. החיים קשים? אם כן, למה? כן. משברים, תקופות. מאמינים בחוצונים? (חייזרים) לא. אבל הם מאגניבים. ראיתם פעם שדים או רוחות? בדמיון. מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע, אבל על הר כזה או גבעה שיהיה נוף. מהו מספר המזל שלכם? 4 לנצח נצחים. מה האוואי שלכם ב ICQ? אממ..... אל זוכרת. מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע? נראה לי שמשו על זה ששקד מעפנה ושאני וריקו (האידיוט-.-) צ'רפחות גאות. או גאים. על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן \ ICQ, ולמה דווקא הוא? מחובר. או יותר נכון לא, כי המחשב שלי מטומטם. להקה אהובה? וש הרבה. בינתיים קספר הם אחלה. זמר אהוב? אממ.... יוני בלוך ואביב טובים.... ויש גם לועזיים. שיר אהוב? עניין של זמן בגרסא של גידי גוב האדיר, ויש לי פאקינג בלקאאוט עם השיר השני. אני רק יודעת שזה לא שיר נבואי קוסמי עליז, למרות שהוא אחלה. מוזיקה אהובה? מה מנשמע לי טוב. עם מי דיברתם לאחרונה? עם יואב... אוף זה היה באסמסים. על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? אח אמאבא וחבר שלהם רואים XXX בערוץ 2. אין לי כוח לזה. היכן הייתם לאחרונה? בקן. מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? P= XP -.- 0_0 וכאלה..... מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים!

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo71.gif.... (4 נקודות ולא 3!)

האדם הכי... שנוא: להמ יש כל כך הרבה? נגיד שכרגע ברק הוונאבי ערס המזדיין הזה. אהוב: אממ..... גם זה מסתבר יש הרבה. חסר תאקט: אני. מעצבן: שחר המ-פ-ג-ר-! רגיש: נועה או מור או שירה. אוהב אותך: אממ... אולי אדווה. או שקד. או לוידעת. שונא אותך: אממ.... אלון ואני פשוט מתים אחד על השני. אל תשאלו אותי למה. למדן: דורין, לא סליחה, לירן. חרשן אחושרמוטה. שקרן: אורי כפרות עליו. פטפטן: שקד או אורי. אם היית.. חיה מה היית? חתול כי זה הכי סקסי. חפץ מה היית? כרית. מאכל מה היית? בננה(?!) ספר לימוד מה היית? ל-א משו של בני גורן ימח שמו. מפורסם איזה היית? גיטריסטית בלהקה. מכונית איזה היית? פורשה. או למבורגיני. חשתי. סמלי מקלדת: W T F ? ! אחד גדול על כל הסעיף הבא. אהוב? לא כל כך אהוב? הכי יפה? הכי מכוער? הכי חמוד? הכי מצחיק? הצרוף הכי יפה? והכי מכוער? והכי מצחיק? והכי מתאים? אתה מזדהה עם אייקון כלשהו? האיקון לחיה הכי יפה? והכי לא? האם אתה.. יפה? לא. חמוד? לא. חביב? לא. נדבק? לא. מפטפט? ממש לא. מעצבן? נקווה שלא. מתווכח? זה כיפ=] מאוהב? לא. חושב על העתיד? לפעמים. ועל העבר? גם. מסתבר. ועל ההוה? זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: אמממ כשהייתי קטנה קטנה חלמתי שאני משחקת מחבואים עם אחים ואז מפלצת רודפת אחרי. עמוק. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא. אני לא דורין אוכלת האדמה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: אממ.... ביולוגיה^______^ מקצוע מיותר ולפירה יש זין גרוזיני. האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) כן. מרחוד שמעוני לפינלס. כן, פינלס. ושניהם בג'רוזלייייים. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עשוקה. השיר האחרון ששרת: אממ..... זה מהפרסומת של ספרייט, כם ההוא שקוץ למסלול באולינג. הוא סקסי על. הדבר האחרון שצחקת בגללו: קראתי פיק יחסית ישן שלי ושל שקד. הפסיכולוג אדם קווסט קרע אותי.XDD הפעם האחרונה שבכית: מזזזזזזזזמן האדם האחרון שראית: אחשלי שבא ואמר שיש XXX. מן הסתם אני יודעת, אני אמרתי להם שיש את זה. הדבר האחרון שאמרת: *צעקתי* "דניאל תענה לטלפון!!!" כי התקשרו וזה היה בשבילו. חכמה. הדבר האחרון שאכלת: עוגת גבינה. הדבר האחרון ששתית: קפה. הדבר האחרון שקנית: נראה לי שהשוקובו-לבן בחוץ ניצנים בשבת בטיול ל"ג ב. השיר האחרון ששממעת: ברקע קולות הטלוויזיה, ונדיה אחותי היקרה חוזרת הביתה בטריקת דלת חביבה. הדיסק האחרון שקנית: לא יודעת. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום, בבישולים וזה. יצא טעים=P הדבר הכי מטורף שעשית: - הווה שיער נוכחי: תמיד בקוקו, עם דרישות רבות לפזור. צבע אדום דהוי ביותר שבפך לצהוב מגוהץ. בגדים נוכחיים: קרוקס ירוק בהיר, גרבים שקסיות עם פסי, שורטס תכלת, גופי לבנה ומעל חולצה כחולה כהה גזורה. איזה סטייל. תמונת דסקטופ נוכחית: מחשב מת. חבר\ה? לא כרגע. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אדווה. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לסדר החדר. אבל התחלתי היום!!!!! האם אתה עייף? לא. האם אתה רעב? ממש לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק? שקד=] ממה הכי נמאס לך? מהחיים. את מי היית רוצה להרוג? את ברק הקרצייה. או את שחר. הכי פחות מהנה? כסיסת ציפורניים. עתיד חושב הרבה על העתיד? לא. מפחד ממנו? לא. רוצה לגור במקום אחר? אולי. העתיד הממש רחוק מה הקריירה שלך הולכת להיות? אני בעד להקים להקה סקסית אתם עוד צשמעו עלי! איפה אתה הולך לגור? אמ... מקום מאגניב=P כמה ילדים אתה רוצה? 2. באיזה סוג של מכונית תנהג? משו נחמד. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? לא יודע. העיקר לא בזבל. או בקבר. בעצפ בקבר זה סבבה. וזהו. מל"ש אם קראתם את השטות הגמורה הזאת.

יאללה גם אני

אבל אני מהתחלה אומרת שאני מצנזרת כאן שאלות!!!! שם: מרינה כינוי נוכחי: גורי כל הכינויים שהיו לך בחיים: ששון, רינה, גור, גורי, האן גיל: 19 מיקום: ירושלים צבע אהוב: סגול מילה אחת שמאפיינת אתכם: אופטימיות מה מרגש אתכם? הצלחות, שמחה האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? תלוי במה אתם יודעים מה אתם רוצים? לא תמיד השם הכי מוזר ששמעתם: אכזבה טובים בלימודים: לא לומדת אוהבים לאכול: ברור מה התחביב שלכם: לכתוב, לשיר, לרקוד יש לכם חיה בבית: כע האם הייתם מאוהבים פעם: בטח מאמינים באהבה ממבט ראשון: אה אההה האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי: כן האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: תשאלו אותם מאמינים באלוקים: לא מאמינים בקסם: כן מאמינים במזל: כן מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): אה אהה יש לכם סודות: כמו לכולנו האם אתם מעשנים: לא!! תכונה רעה שלכם: קנאה תכונה טובה: אופטימיות חושבים שאתם מעניינים או משעממים: תלוי ים או בריכה: ים עונה מועדפת בשנה: אביב טיול בארץ או בחו"ל:בארץ... אבל גם בחול... בניו זילנד ואוסטרליה בעיקר טלפון או פלאפון: פנים מול פנים בן כמה הייתם רוצים ליהיות? 17 יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? דברים טובים קורים לאנשים אופטימיים עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? אף אחד רוצים לחזור לילדות? לפעמים מאמינים בחוצונים? (חייזרים) עם מי דיברתם לאחרונה? חן על איזה ערוץ הטלוויזיה שלכם עכשיו, בהנחה שהיא דולקת? 3 היכן הייתם לאחרונה? בפלך!! =]
מהם הסמיילים שאתה הכי אוהבים? =] אם היית.. חיה מה היית? חתול ספר לימוד מה היית? כימיה האם אתה.. יפה? אולי חמוד? ברור חביב? אה אההה נדבק? לא מפטפט? כע מעצבן? לא יודעת מתווכח? כן מאוהב? לא חושב על העתיד? לפעמים ועל העבר? לפעמים ועל ההוה? כע זמנים.. הזיכרון הראשון שלך: שאני יושבת על חלון בבית כפר האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? היו ימים... אבל לא ממש האם עברת דירה? (לאן? וכמה פעמים?) עברתי הרבה... הרבה בתוך ראשון... פעם בבלרוס, ועכשיו עברתי לירושלים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מדהימה! שמחה! השיר האחרון ששרת: שחקי שחקי/ שאול טשרנחובסקי הפעם האחרונה שבכית: אתמול... אבל בפנים האדם האחרון שראית: אבשלום הדבר האחרון שאכלת: גרעינים הדבר האחרון ששתית: ספרייט הדבר האחרון שקנית: גלידת שוקובו לבן הווה שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: חצאית לבנה וחגיגית וחולצת קן אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: את מי אתה הכי רוצה לחבק? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? בתנועת בוגרים ???

למעלה