....................

Rinattt

New member
אין בעיה...

רק נראה לך שהיא תוכל לשים את הכובע הזה על הראש? שלא יפול לה התחת שוב...
צעד תימני... עליי! [תמניה לארג'ית אני
]

אוחחחחחחחחחחחחחח תי תי

אם לא היתה נופלת עליי המג'נונה הזאת תה תה היתי לוקח אותך קפריסין. את רוצה לבוא אתי קפריסין? וברודוס היית?

Rinattt

New member
בטח בטח

חרמנים זה טוב ליהודיות? ולתמניות? אני צנועה אני מספיק תוציא אותי מהמושב ותביא לי אבנים מהחצר [חבל לטוס עד לירח]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דפוקה חחחח השפריצה לי העוגיה על המסך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבנים ולא מהירח עאלק חחחחחחחחחחחחח (אין על בועז שרעבי)

Rinattt

New member
יא משפריצה אחת ../images/Emo3.gif

מזל לא לעסת ומצצת ג'חנון עסיסי עם קשה כזה טעים טבול בטחינה חריף ועגבניה מרוסקת וליד לסיס וסלט מטובל היטב עם לימון [
אני רעבהההההה אז זה מהשוונגגגגגגגגגגגגגגג חחח] למה אבנים מהירח??? לא חבל על הנסיעה? מספיק יביא לי טוף ואבני נחל לחצר שלי. עד שהצטנעתי ככה את הורסת לי??? ובעז שרעבי? ענקקקקקקק ענקקקקקקקק ענקקקקקקקק הביא אותה בגדול... כרגיל.

כפרה עלך ../images/Emo24.gif

למה לדבר על מציצות עם אניטה שמנסה לשנות תדמית ולהיות קובי אוז כפרה עליו???? שמעתי הקשה של הגיחנון טעים טעים כפרה עליו, עשית את אניטטטטה רעבה גם, למרות שאניטההה כפרה עליה לא החליטה אם היא היא או הוא
תצטנעי, תצטעני יקירתי, יפה לך הצניעות עם הטוף כפרה עליו

Rinattt

New member
כפרה עלך עלי ועל סופיה ../images/Emo25.gif

ואפילו על המן שלך שדרך אגב אצלנו בתימן אין המן יש הומון
הקשה של הג'חנון טְעים טְעים מעשה ידיה של סופיה להתפאר ואם תתעקשי יוגש לך עם טחינה ואפילו לסיס [שמה שיקרה לך אח"כ - אין על כך אחריות
] הרגע הצניעות ביקרה אותי מסרה ד"ש חם חם

כפרה עליך עלי ועל סופיה

שעל סופיה שמעתי רבות כפרה עליה, רק לא ראיתי אותה מסתובבת בינות השבילים של השכונה שלנו כפרה עליה איפה דוד המכניס היה מכניס את ראשו כדי להביט בבנות השכונה הצדיקות בזמן שהן מתקלחות כפרה עליהן, גם הומון כפרה עליו החליט לשנות תדמית והלך ל"רונית רפאל" להוציא בלייזר שערות מהאף כפרה עליו, צריך לראות את הומון החדש והחלק שרמנטי עד איבוד הדעת כפרה עליו, הפסיק לאכול ג'חנון קשה כפרה עליו גם לסיס הפסיק לאכול למרות שהוא לא יודעת מה זה לסיס (מה זה לסיס???????
) והצניעות כפרה עליה, יפה לה החצאית והדש

Rinattt

New member
חחחחחחחחחחחח

למה לכולם יש שכנים מכניסים ומציצים ורק אני יש לי 5 שכנים והם כמו נרות חנוכה בשבילי - אלא לראותם בלבד! חייבת לעבור דירה...
לסיס זה שעועית אדומה שמבושלת כמו חמין עם ביצים - דווקא טעים אם את לא מתכננת לטייל בשבת. בחורף זה יותר מומלץ

מגשימה1

New member
בוקר טוב ושטוף שמש ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

סוף סוף השמש זורחת , שיהיה לכולנו יום נהדר

פה נרשמים ל בוקר טוב ? ../images/Emo42.gif

אז קדימה להתעורר. חיפשתי את הוידאו קליפ. לא נורא... הופעה חיה. גם טוב. WAKEY WAKEY
בוקר אור

מותר ללכת עם זה עד הסוף ?

זה כבר ה ה ה הכייף ! יודע שלא הרבה יאהבו. אני מת על הרשע הזה ויסלחו לי אלביס וסינטרה... הוא פשוט טוב יותר.

לילי301

New member
האגף (הסגור) בטוח..

עכשיו, יותר מתמיד, שאתה צריך להצטרף אלינו.. ואני חשבתי שאני היחידה על כדורים..מסתבר שיש לי שותף אחד לפחות..והוא אופטימי.

למעלה