?

seaגל

New member
?

איך אתם חוגגים את המתנה הזאת שנקראת חיים?? איך אתם יוצרים מצבי אושר בחיים שלכם.??

schlomitsmile

Member
מנהל
זה בטח נשמע טיפשי...../images/Emo9.gif אבל מיד כשקראתי את שאלתך, קפץ לי- "איך אני חוגגת את החיים? אני נכנסת להריון..." בשבילי, להיות חלק מיצירת חיים, ואח"כ לטפח ולאהוב אותם, זו החגיגה הגדולה ביותר של החיים... למרות שהחגיגה הזאת לא תמיד חגיגית, למשל עכשיו, בסוף חודש תשיעי, כבר מאד כבד לי... ובכ"ז ../images/Emo42.gif../images/Emo99.gif

seaגל

New member
../images/Emo13.gif

מזל טוב... זו בהחלט חגיגה

seaגל

New member
האמת

אני בשלב של למידה עד לא מזמן הייתי מוכנה להחזיר את המתנה לא רציתי בה רק עכשיו בשנה האחרונה נפתח הלב ואני מוצאת את נקודות האור שמהוות עבורי חגיגה... עצם הבחירה עצם העצירה ואמירת התודה כל יום מהווה עבורי חגיגה עצם זה שהבנתי שזאת מתנה נדירה עצומה ומיוחדת במינה זו חגיגה לנפש שלי שסוף סוף לומדת להיות הכי אותנטית שאפשר שסוף סוף לומדת לעוף... הנשמה שלי רוקדת.

schlomitsmile

Member
מנהל
ושיר ישן שהתנגן בי למקרא דברייך- תרגמתי מגרמנית. תודה/מרטין שניידר תודה על הבוקר הטוב הזה תודה על כל יום חדש תודה שאני יכול לחלוק איתך את דאגותיי. תודה על החברים הטובים, תודה אלי, על כל אדם תודה כשאני מצליח לסלוח גם לאויב המר ביותר. תודה על מקום עבודתי, תודה על כל טיפת מזל תודה על כל השמח, הבהיר, ועל המוזיקה. תודה על כמה רגעי עצב תודה על כל מילה טובה תודה שידך מושטת אליי בכל מקום. תודה שאני מבין דבריך תודה שאתה משרה מרוחך תודה שאתה אוהב רחוקים וקרובים. תודה, כח ישועתך אינו יודע גבולות תודה, אני נאחז בו בחזקה תודה, אלי- אני רוצה להודות לך, על שאני מסוגל להודות. זה אמנם שיר דתי, אבל מי שלא מתחבר לקטע הדתי, יכול במקום אלוהים, לחשוב על כח החיים ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

seaגל

New member
../images/Emo13.gif

תודה אהבתי.... "רוצה להודות לך, על שאני מסוגל להודות"

ה מוזה

New member
חגיגת חיים

את עושה לי לחשוב וזה לא בריא
בכלל היה נפלא אם היה יום אחד בשנה[חוץ מפורים] שהיו מכריזים עליו "יום חגיגות החיים " האמת במחשבה הראשונה אחרי שקראתי את השאלה נבהלתי כי התשובה המיידית היתה "אמממממ......אווצ' אני לא חוגגת את החיים לפחות לא לאחרונה ולא כמו שרוצה" אבל אז חשבתי שוב ושמתי לב שיש הרבה רגעים קטנים אפילו כאלו "מובנים מאליהם" שבהם אני מרימה את עיניים לשמיים ולוחשת תודה כי יודעת,מרגישה שבאותו הרגע,אותה השניה,היה רגע חי ומופלא אני לא חוגגת מספיק או כמו שבאמת אמורים לחגוג את החיים לא מייצרת אושר כמו שרוצה או כמו שראוי לייצר בכדי להפוך את החיים לחגיגה אבל כל פעם מקבלת איזה "ניעור" מהחיים [או מסיגל
] שמזכיר לי שכל רגע יש בו חגיגה כל רגע אפשר למצוא בו אושר קטן וצריך,צריך,לחגוג את המתנה הזו ככל שניתן ורק אפשר עד תומה

seaגל

New member
../images/Emo192.gif

כמוך כמוני מרגישה שאפשר וצריך לחגוג יותר מוצאת לי את הרגעים האלה שהאושר בה בשקט ומרקיד את נימי הלב ... משתדלת ליצור לי מצבים של אושר קטן ורגעי ולאט לאט צוברת יותר ויותר רגעים כאלה שהלב מתמלא בפליאת הבריאה.

...

כשאני מבשלת אוכל, כשאני מתקלחת, כשאני אוכלת, כשאני הולכת לישון, כשאני מדברת עם חברים או עם בני משפחה כשאני נחה בכורסה, כשאני עובדת ונהנית משעות של העבודה, כשאני לומדת את הדברים החדשים אני חוגגת כל יום מדברים כל כך פשוטים. ברגע שמפסיקים לחפש את מה שאין אלא מתמקדים במה שיש,החיים נעשים פשוטים.

ה מוזה

New member
../images/Emo127.gif

"אני חוגגת כל יום מדברים כל כך פשוטים." כ"כ אהבתי את התגובה שלך

למעלה