...

...

כששי עזב את הפורום ואני נכנסתי לנהל זה נעשה ע"י בחירות חברי הפורום... מי שרצה להיות המנהל הציע מועמדות, היה שבוע שיכלו להצביע וזהו... לתפוז יש קצת בעייתיות עם הדרך הזו לבחור מחליף/ה... הדרישות של מי שרוצה לנהל את הפורום: - סביבות גיל 16 [כלומר י-יא] - פעיל באופן שוטף בפורום... - ולא עולה לי כרגע עוד משהו
מי שרוצה להיות מנהל הפורום - שיגיב להודעה הזאת אני מתנצלת שהתהליך לא התחיל מוקדם יותר וזה עכשיו בתוך כל הבלאגן של בגרויות וכאלה אבל עדיף מאוחר מאשר אףפעם לא:)

FlootzicK

New member
נראה לי גם אני רוצה...

תכלס זה לא כזה משנה... אבל לדעתי צריך מישהו שנמצא פה הרבה זמן ומגיע לו... spraizler יכול להיות מתאים. עושה רושם שהוא נורא פעיל פה ויודע על מה מדובר... חח

עוד משהו

- שיהיה לו סוג של פז"ם בפורום... לא מישהו שהצטרף עכשיו אלא שכבר מכיר את כל הדברים פה... [וכמובן שלא צריך להוסיף אחריות וכד']

אני אבוא לבקר....

ואני כנראה רוצה להיות במטה אשר אז אולי גם תשמע ממני שנה הבאה עוד יותרP: אבל אני עוד לא יודעת אז לא אמרתי כלום:X

לפי מה שאני זוכרת שהסבירו לי לפני

שנתיים וחצי [אמאל'ה איזו זקנה אני]... ממ להכנס פעם ביום - יומיים לבדוק שהכל הולך פה טובואין בלאגנים / ספאמרים וכאלה.. לסדר את הפורום את כל השרשורים של האוף טופיק ביחד.. אם יש כמה של אותו נושא אז לחבר אותם יחד... יש עדכונים שבועיים למנהלים בתפוז אז צריך להכנס ולהסתכל... אם הודעות לא הולמות אז למחוק... ריבים ו/או אמירות לא ממש יפות אז להתמודד עם זה ולהרגיע ת'עניינים [שנה שעברה - דור ושני למי שזוכר... :] בפורומים אחרים לפעמים המנהלים הם מחוץ לפורום... בפורום שלנו זה גם להיות חלק מהפורום, לקחת חלק בדיונים... וכמובן לכתוב הודעות שלא עוברות את גבול הטעם הטוב, שלא מתאימות, לא לעבור על החוקים של תפוז [לא לפרסם טלפונים, זכויות יוצרים וכד'].. לא להסיט
אין משהו קריטי חח אה אגב כדי להתחיל להיות מנהל בתפוז צריך להגיע לבניינים בר"ג לראיון עם המנהלת אשכול [צעירים] ואז היא מסבירה מה צריך לעשות, ודגשים וכאלה... היא בודקת הודעות אחרונות ומסתכלת בכרטיס אישי של המועמד
עוד משהו?

עושים הצבעה דיסקרטית../images/Emo3.gif

אני חושבת על מצב כרגע לשני מנהלים... אבל את זה נראה תכף... קודם שמי שרוצה להיות מנהל בפורום שיגיד... אחרי זה נעשה הצבעה תשלחו את התשובות [יהיה זמן קצוב] לשם משתמש שאני אביא לכם ומי שייבחר יהיה המנהל..
ורק מי שפעיל בפורום יוכל להצביע.

spraizler

New member
גם חשוב שמי שיבחר

צריך להיות לו ידע מסויים על התנועה והכל.. הוא לא יכול להיות מנותק, עדיף שיהיה כמה שיותר בתוך התנועה והפעילות בה. וגם הוא צריך שיהיה לו זמן פנוי לניהול ולא שכל היום הוא לומד או מתאמן או דברים כאלה, בוחרים מנהל לשנה שנתיים לא מחליפים כל חודש.

דורד

New member
אני מרגיש החניך הבעייתי...

"ריבים ו/או אמירות לא ממש יפות אז להתמודד עם זה ולהרגיע ת'עניינים [שנה שעברה - דור ושני למי שזוכר... :]"

למעלה