:(

אני יוצאת עם מישהו מעל שנתיים, והקשר שלנו יחסית בסדר בזמן האחרון התחלנו לריב ולהתרחק אחד מהשני הוא אומר שאני אשמה, אני חושבת שהוא זה שנהיה אליי קר. היום לדוגמא הוא בא אליי ביציאה שהם יוצאים רק בנים ושלא איכפת לו מה אני יגיד מצאס לי כבר שהקשר שלנו בעליות וירידות אבל אני גם לא יכולה לעזוב אותו כי אני אוהבת אותו יותר מדי :(

MAYA280

New member
תדברו על מה שקורה ביניכם.לא לשמור

בבטן.שם המשחק כאן הוא תקשורת בינאישית. תשאלי אותו מה גרם לו לשינוי בקשר.

אוסה

New member
יאנוש ,

בחברות כמו בנישואים כך אחד צריך את החופש שלו. אם הוא רוצא לצאת רק עם חברים (כשזה לא משהו קבוע כל שבוע) תצאי את עם חברות. זה בריא וחשוב.

ע ו פ ר ה

New member
יאנוש ממוש - זוגיות היא

בעיני, בית הספר הטוב ביותר למודעות ולצמיחה. כשבן הזוג מתרחק, אומר שאת אשמה, נהיה קר אליך - זה המקום לבדוק איפה אנחנו מתרחקים, מדוע אנחנו חושבים שאנחנו אולי אשמים, והאם גם אנחנו קצת קרים. ישנה תיאוריה שטוענת שאנשים הם מראות שלנו. אם הוא היה קר וזה לא היה מזיז לך, סימן שזה לא השיעור שלך. אם זה מזיז לך תבדקי את עצמך. עבודת מודעות אנחנו יכולים לעשות על עצמנו בלבד. יש לנו נטיה לאבד מעצמנו כשאנחנו בזוגיות ואז ישנה האשמה הדדית: הוא / היא אשמים. וכן, זוגיות זה מקום של עליות וירידות והירידות נועדו כדי לעשות שינוי. הסינים טוענים שהדבר הכי קבוע בעולם זה השינוי. שבת שלום עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

snir 932

New member
בוקר טוב ושבת שלום יאנוש...../images/Emo13.gif

אני חושב שזה דיי טבעי שיהיו בקשר שלכם עליות ומורדות מין הסתם אתם שני אנשים שונים, הוא חושב על דברים לפעמים ככה ואת חושבת בידיוק להפך ממנו ופה יש את החיכוך ומתחילות עליות ומורדות אני חושב שאת צריכה לשבת איתו ככה בכיף שלך לדבר איתו להגיד לך מה שמפריע לך איתו, שזה לא יהיה בגישה בונה כאילו את תוקפת אותו וכל זה, וואלה תנסי להבין את זה שהוא רוצה לפעמים להיות קצת רק עם חברים שלו וזה טיבעי ואין בזה שום פסול. לגבי היחס שלו שהוא נהיה אלייך קר את יכולה להפתיע אותו סתם באיזו דרך לא משנה מה, לא משהו מפוצץ משהו קטן שנכנס ללב וככה היחס שלו אולי קצת הישתנה שהוא יבין מה יש לו בידים, ושוב יאנה אל תחשבי שיש בינכם משהו "דפוק" זה ממש לא ככה זה טיבעי ולפי דעתי קשר בלי עליות ומורדות זה קשר לא בריא, כי דבר כזה לא יכול לעולם ששני בני הזוג מסכים על הכל זה לא יכול להיות! ככה שתמשיכי להיות איתו לאהוב אותו תראי לו את זה אולי קצת יותר כדי שיבין את זה, אני לא צריך לספר לך מזה גברים הם לרוב דיי עיברים ולא מסתכלים לצדדים אלה רק ישר מקובעים שלפעמים פשוט צריך לתת להם את השוק הקטן שיפתח להם את העיניים ואז הם יתחילו להיסתכל לצדדים. בהצלחה!
שניר

אני גם חושבת שלא צריכים להיות דבוקים אחד לשני והכל ומן הסתם שצריך לפעמים לבלות בנפרד אבל זה מעצבן הוא בא אליי ביציאה שפעם בחודש הוא יצא עם החברים שלו אמרתי לו סבבה גם אני אצא הוא אומר תצאי תהני אבל: אל תצאי מחוץ לעיר, אל תסעי למסיבות, אל תשתי וכ'ו... אתמול הוא הגיע אליי ה- 04:50 כולו מסטול כוס עמק למה לו מותר ולי לא??? למה אני צריכה לשבת באיזה בר מיזדיין והוא צריך לצאת למסיבות נמאס לי :( התקשרות בנינו על הפנים כבר לא עוזר כלום, אבל אני לא רוצה לאבד אותו כי אני יודעת שהוא באמת אוהב אותי וזה רק תק' אבל נמאס לי מהתקופה הזאת...אני נשברת אני לא יודעת מה לעשות כן ברור גם אני לא תמימה ויש לי פה והכל אבל אני בסוף תמיד זאת שמוותרת ונותנת לו לעשות כל מה שהוא רוצה למה זה מגיע לי???

ע ו פ ר ה

New member
יאנוש מאמוש

אבל אני לא רוצה לאבד אותו כי אני יודעת שהוא באמת אוהב אותי אבל... האם את רוצה לאבד את עצמך? האם את אוהבת את עצמך? כשתעני על השאלות בחיוב, תוכלי להרשות לעצמך ללכת למסיבות שאת רוצה, גם הן מחוץ לעיר וגם אם תשתי קצת ותהני. צריך לשים דברים בפרופורציות ובמקום הנכון. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

למעלה