922 לפי הסקר+פרק 5

922 לפי הסקר+פרק 5

1.יהיו 3 פרקים ביום,תוך שעה שלוש ולפעמים פחות 3.בכמה הסדרה תהיה מותחת? התשובה:3 4.כמה עצוב? תשובה:2 5.כמה רומנטי? תשובה:4 וחצי הפרק הקודם נגמר כשליר פתחה את הפתק.... -922 שיר הפתיחה- בפתק היה כתוב: לליר! אסור שתדעי מי אני,אבל אני יכול להגיד לך שיש לך כוחות על טבעיים..כדאי שתפתחי אותם..כל יום יגיעו פתקים לתיק שלך,ואולי לדואר..הרמז הראשון הוא: לכי לראי בחדרך,הכניסי ידך בתוכו,ומחר הכניסי את כולך ממני,X! ליר:איפה יגאל שילון????????טוב ננסה עם הראי ואז נדע אם זה שקר ליר מכניסה ידה לראי וזה נכנס..ליר מוציאה משם תיבה שלא נפתחת ושרביט....... בינתיים בשדה התעופה,אלין יוצאת ואומרת: אני חייבת למצוא אותה!חייבת!לפי מה שכתוב היא גרה בשכונת האלונים בבית ספר 922..זה שם העיר והכיתה שלה....מוזר!טוב לא משנה כבר נרשמתי לבית הספר הזה ---והנה יום חדש--- כולם בכיתה..שירן מתנצלת בפני תומר על אתמול,ונותנת לו נשיקה (בלחי)... צליל מבפנים רותחת!! המורה אפרת נכנסת אפרת:שירן תעברי מקום עם צליל שירן:מה?!!!!את רצית שאני אשב פה?!!!עד שהתרגלתי!!!!!!!!!! אפרת בצרחה:מ י ד שירן:בסדר בסדר מה את צועקת..... צליל ושירן מחליפות מבטים בזמן שעוברות אפרת:טוב!שקט!בוא נתחיל בשיעור!!.... אחרי שעתיים מעייפות יש הפסקה שירן ותומר הולכים להם לצד ומתלחששים צליל שמקנאה נדחפת ושירן דוחפת אותה שירן ותומר ממשיכים לדבר שירן:אז..על מה נדבר?! תומר:לא יודע..טוב זזתי לשחק כדורגל עם החבר'ס יאללה ביי שירן:נוו מה אתה הולך?! תומר:נוו מה את רוצה???? שירן:סתם נדבר! תומר:הקיצר בסוף היום תפתחי את הקלמר שלך בתא האחרון שירן:סבבה יאללה לך שחק תומר:יאללה ביי בינתיים הוא ושירן מתנשקים בלחי צליל:אז??את כזאת מפגרת...!יום אחד אני ותומר נהיה חברים שירן:בטטה שמנה עופי לי מהעיניים צליל:אז יש לי פה ושם כמה צמיגים שירן:כמה?!!!עדיף שלא ניכנס לפרטים..זה מגעיל צליל מתרגזת והולכת יש צילצול אפרת כבר הייתה בכיתה.. כל הכיתה הגיעה הכי מהר אפרת:שקט!צוציקים שכמותכם!!יש תלמידה חדשה,הכירו,אלינה "אלינה":אלין,אלין לא אלינה! אפרת:סליחה אלין אפרת:אז הנה אלין אני רואה שליד שירן יש מקום,שבי שם שירן:מה?!למה שאחלוק את מקומי עם ילדה זרה שבאה מסין?!!!!?!?! אפרת:סליחה????!זה מה יש!והיא יותר בכיוון של יפן נראית... אלין מתקנת:ארצות הברית!!לאיית?! שירן ואפרת:סין! יפן!(שתי מילים שונות אבל הן אמרו ביחד) אלין מתקדמת לכיוון המקום שנבחר לה כל הכיתה מסתובבת וששירן צורחת וכל הבית ספר שומעת הכיתה מסתובבת אלין:את נראית כמו סנובית מקובלת מפגרת ועשירה שירן:ואת נראית כמו זבלית קטנה שהגיע בחבילה מיוחדת מסין... אלין:סנובית מפגרת שירן:זבל קטן לידעתכם,שירן הייתה הכי סנובית ומקובלת בשכבה,ובגלל זה כל הכיתה הקשיבה רק לה....אבל האמת שהחברה הבאמת טובה שלה הייתה ליר,ומרי! וכמובן תומר שניסה לשנות אותה בכל דרך מרי:אני רואה שמישהי פה מקנאה בשירן! אלין:מי?! מרי עם כל הכיתה:את!!! אפרת:שקט!!!!!!!!!אני יוצאת שניה ותהיו בשקט!!! אלין:לא נכון!היא סנובית מפגרת!! ליר:בואנ'ה יה זבלית קטנה רוצה מכות?!ליר מראה לה את השרירים שלה ואלין אומרת:לא..לא..סתם אמרתי...חח.. שירן ליר ומרי מצחקקות --סיום היום-- במקום רחוק רחוק,חייבים לדעת מה קרה לילד הזה,נוו זה..גלעד..זה בטח האפריקונים שרוצים את הילדה הזו,עם הכוחות..חייבים למצוא אותו ואת הילדה הזאת,להגן עליהם זוכרים את הפתק ששירן צריכה לקבל??אז הנה לכם: שירן פותחת וקוראת: כשחשבתי עלייך,כבר לא נשארו כוכבים כשראיתי אותך כל פעם יושבת במקומך,התלהבתי אבל דבר אחד,דבר אחד לא שלם איתי:האהבה אותך אני אוהב ודבר לא ישנה זאת,אז רציתי להציע לך תחילת חברות נפלאה,מחכה לתשובה,תומר! שירן הייתה מאושרת והתקשרה שניה אחרי שקראה את זה לליר,סיפרה לה,ליר התקשרה למרי וסיפרה לה,ואחר כך שירן התקשרה לתומר והסכימה!!! --יום אחרי-- צליל,אלין ולינוי(לינוי חולת טלנובלות4) מתאספות ומדברות: צליל:חייבים אלין:לשנות לינוי:את צליל אלין ולינוי:שירן! צליל:אין...אני רוצה לנקום בא..היא חתיכת סנובית מפגרת אלין:אני שונאת אותה לינוי:אני יותר!זוכרים איך היא הייתה חברה של יניב(יניב לוי מיכאלה)(רק שתדעו,זה יניב קטן)שניה אחרי שנפרדנו?! אלין:ואיך היא קראה לי זבלית?! צליל:ואני רוצה את תומר... --המשך יבוא בעוד שעה-- צליל תוסיפי אותי כבר להבעיות של כולנו!

הקפצה

GILADOS

New member
תודה :) ואין לי עכשיו כוח לקורא את פרק 5, אני אקרא אותו יותר מאוחר :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כבר הוספתי שירן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה..???יש לי צמיגים????

גלושש

New member
עלק רזה יא פרה

חחחח סתם סתם מה התחרפנתם מה עכשיו צמיגים?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיחת השבוע

גיגי123

New member
צלילושששש יא מושלמת אחתתתתת ../images/Emo98.gif

איזה מתוקה אתתתתתתתתתתתתתתתתתת

ברור שצליל רזהההה!צליל מושלמת!!!!!!

ונראה שמישהו יגיד שלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת
צלילושלמת

בכל זאת

New member
צליללל תיכנסי למסנג'ר

בבקשההההההה דיי אני מה זה מועקה כל הודעה שלי אלייך זה מסנג'ר מסנג'ר מסנג'ר מסנג'ר אבל זה דחוף ואת אף פעם לא מחוברת

למעלה