שירנוששש המקורית
New member
922 הפרק השני
מאירועי הפרק הקודם: שירן מוצאת את מרי מדוממת על הכביש...... שירן: מרי!!מרי!!!! מרי: מה?????הלך לי האוזן שירן: הדאגת אותי!את בסדר???? מרי: כן פשוט נפלתי והקטשופ של הצ'יפס נשפך שירן: מטומטמת מרי: מי זה הילד הזה? שירן: יש לו שם !תומר!! מרי: בסדר בואי נלך התלכלכתי שירן: טוב בסדר.......ביי תומר!ניפגש מחר! תומר: ביי!! שיר הפתיחה 922..: כן כן כולנו יחד כבר מזמן נעשה פה סדרה מתח,רגש ומוזרה עם כל הפורום יחד נצחק פזמון: 922 הפורום השולט 922 כולנו כאן מתגבשים 922 הרבה אהבות 922 יאללה ביי מי שיכול להלחין שישלח הודעה ---ליר בפגישה עם גלעד--- ליר: אז על מה נדבר? המלצר תוקע אותם ושואל:מה תרצו להזמין? גלעד: כלום המלצר:טוב ביי ליר: אז אתה לומד בפנימייה? גלעד: כן..חכי שניה אני הולך להביא לך משהו..יש שם דובונים חינם גלעד הולך.... ליר מחכה כבר כמה שעות והולכת לבדוק מה עם גלעד ליר מוצאת נעל של גלעד שכתוב: מצטער,זה לא אשמתי,מבטיח שאחזור ליר לא מבינה מה קורה ומתעצבנת ליר שוברת את הדוכן... איזה ילד בא אליה ושואל: סליחה?את בסדר? ליר: כן כן..פשוט מישהו שאני מחבבת נעלם
הילד: זה קורה כאן הרבה..זה קניון מיסתורי עם הרבה דרכים מסתוריות(הקניון זה הפורום)..אני אראה לך דרך מאוד בעייתית..מחר ב-20:00 בסדר? ליר: בסדר...אבל מה שמך???????? הילד: שיר..(Dark Force) ליר: בסדר... ---מעיין בסלון רואה הארי פוטר וחדר הסודות עם פופקורן(מעיין-אסי שחר המדהימה) מעיין: הארי יה מפגר זה שםם!!!!תפתח נוו!!!!תיזהר ממנו!!!לאאאא!!! הארי: סתמי כבר..(חח מהטלוויזיה במחשבות) מעיין: נווווווו יה דבי.... דפיקה בדלת תוקעת אותה נוו מי זה????????????????????? ליר... מעיין:אהה בואי כנסי ליר: לא תאמיני מה קרה לי! מעיין: אני כבר מתחילה להאמין ליר: נו תכבי את זה מעיין: אבל עכשיו הארי צריך להיכנס לחדר ליר: שייכנס לחדר שלך ושישתוק..כבי כבררר מעיין: בסדר וואי ליר: הייתי בפגישה עם גלעד זה שסיפרתי לך עליו והוא הלך להביא לי דובי ונעלם ופגשתי איזה ילד שיודע על מעברים סודיים בקניון(הקניון-הפורום) מעיין: מי זה? ליר: איזה ילד שקוראים לו שיר(Dark Force) מעיין: גם לאח שלי קוראים שיר והוא עובד בקניון..שניה!שירררררררררר! שיר: מה???איי!זו לא הילדה מהקניון???????? ליר: איי!זה אתה מהקניון???? שיר וליר ביחד: כן! פתאום נשמעות עוד דפיקות בדלת..מעיין פותחת ופתאום מופיע............. המשך יבוא!!!
מאירועי הפרק הקודם: שירן מוצאת את מרי מדוממת על הכביש...... שירן: מרי!!מרי!!!! מרי: מה?????הלך לי האוזן שירן: הדאגת אותי!את בסדר???? מרי: כן פשוט נפלתי והקטשופ של הצ'יפס נשפך שירן: מטומטמת מרי: מי זה הילד הזה? שירן: יש לו שם !תומר!! מרי: בסדר בואי נלך התלכלכתי שירן: טוב בסדר.......ביי תומר!ניפגש מחר! תומר: ביי!! שיר הפתיחה 922..: כן כן כולנו יחד כבר מזמן נעשה פה סדרה מתח,רגש ומוזרה עם כל הפורום יחד נצחק פזמון: 922 הפורום השולט 922 כולנו כאן מתגבשים 922 הרבה אהבות 922 יאללה ביי מי שיכול להלחין שישלח הודעה ---ליר בפגישה עם גלעד--- ליר: אז על מה נדבר? המלצר תוקע אותם ושואל:מה תרצו להזמין? גלעד: כלום המלצר:טוב ביי ליר: אז אתה לומד בפנימייה? גלעד: כן..חכי שניה אני הולך להביא לך משהו..יש שם דובונים חינם גלעד הולך.... ליר מחכה כבר כמה שעות והולכת לבדוק מה עם גלעד ליר מוצאת נעל של גלעד שכתוב: מצטער,זה לא אשמתי,מבטיח שאחזור ליר לא מבינה מה קורה ומתעצבנת ליר שוברת את הדוכן... איזה ילד בא אליה ושואל: סליחה?את בסדר? ליר: כן כן..פשוט מישהו שאני מחבבת נעלם