922 הפרק השני

922 הפרק השני

מאירועי הפרק הקודם: שירן מוצאת את מרי מדוממת על הכביש...... שירן: מרי!!מרי!!!! מרי: מה?????הלך לי האוזן שירן: הדאגת אותי!את בסדר???? מרי: כן פשוט נפלתי והקטשופ של הצ'יפס נשפך שירן: מטומטמת מרי: מי זה הילד הזה? שירן: יש לו שם !תומר!! מרי: בסדר בואי נלך התלכלכתי שירן: טוב בסדר.......ביי תומר!ניפגש מחר! תומר: ביי!! שיר הפתיחה 922..: כן כן כולנו יחד כבר מזמן נעשה פה סדרה מתח,רגש ומוזרה עם כל הפורום יחד נצחק פזמון: 922 הפורום השולט 922 כולנו כאן מתגבשים 922 הרבה אהבות 922 יאללה ביי מי שיכול להלחין שישלח הודעה ---ליר בפגישה עם גלעד--- ליר: אז על מה נדבר? המלצר תוקע אותם ושואל:מה תרצו להזמין? גלעד: כלום המלצר:טוב ביי ליר: אז אתה לומד בפנימייה? גלעד: כן..חכי שניה אני הולך להביא לך משהו..יש שם דובונים חינם גלעד הולך.... ליר מחכה כבר כמה שעות והולכת לבדוק מה עם גלעד ליר מוצאת נעל של גלעד שכתוב: מצטער,זה לא אשמתי,מבטיח שאחזור ליר לא מבינה מה קורה ומתעצבנת ליר שוברת את הדוכן... איזה ילד בא אליה ושואל: סליחה?את בסדר? ליר: כן כן..פשוט מישהו שאני מחבבת נעלם
הילד: זה קורה כאן הרבה..זה קניון מיסתורי עם הרבה דרכים מסתוריות(הקניון זה הפורום)..אני אראה לך דרך מאוד בעייתית..מחר ב-20:00 בסדר? ליר: בסדר...אבל מה שמך???????? הילד: שיר..(Dark Force) ליר: בסדר... ---מעיין בסלון רואה הארי פוטר וחדר הסודות עם פופקורן(מעיין-אסי שחר המדהימה) מעיין: הארי יה מפגר זה שםם!!!!תפתח נוו!!!!תיזהר ממנו!!!לאאאא!!! הארי: סתמי כבר..(חח מהטלוויזיה במחשבות) מעיין: נווווווו יה דבי.... דפיקה בדלת תוקעת אותה נוו מי זה????????????????????? ליר... מעיין:אהה בואי כנסי ליר: לא תאמיני מה קרה לי! מעיין: אני כבר מתחילה להאמין ליר: נו תכבי את זה מעיין: אבל עכשיו הארי צריך להיכנס לחדר ליר: שייכנס לחדר שלך ושישתוק..כבי כבררר מעיין: בסדר וואי ליר: הייתי בפגישה עם גלעד זה שסיפרתי לך עליו והוא הלך להביא לי דובי ונעלם ופגשתי איזה ילד שיודע על מעברים סודיים בקניון(הקניון-הפורום) מעיין: מי זה? ליר: איזה ילד שקוראים לו שיר(Dark Force) מעיין: גם לאח שלי קוראים שיר והוא עובד בקניון..שניה!שירררררררררר! שיר: מה???איי!זו לא הילדה מהקניון???????? ליר: איי!זה אתה מהקניון???? שיר וליר ביחד: כן! פתאום נשמעות עוד דפיקות בדלת..מעיין פותחת ופתאום מופיע............. המשך יבוא!!!

רשמתי לך כבר בשרשור שמות אולי

איזה מאה אלף פעם..ח..סתם סתם לא להגזים..אבל בבקשה תוסיפי אותי זה מאוד מצא חן בעיניי מה שעשית..חחח..

GILADOS

New member
פרק טוב ויש לי שאלה, את יכולה לתת לי ספוילר על הפרק הבא, כאילו, לתת לי ספוילר מי מופיע בדלת?

למעלה