?

אני אומר לך מה הולך פה: ../images/Emo163.gif

יש פה פקאצות טרו (AKA אני ועוד כמה מושיות), וכמה פריקיות פוסטמות (GC RULES וכל שאר הכונפינות) והן מנסות להשתלט על הפורום. זה חבל.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאהה את יודעת

רק מפה נכנסתי לפורום שלך-גרין דיי
וזה שאמרתי איזה מיושנות זה כי באמת הכל פה מאוד ישן. אני מביאה עובדות
למה לקחת קשה? שיהיה

mafins

New member
סופר ספיט

תתחילי ללכת לקניון חמודה היום פריקים זה 2!סי זה ממש מודה אפילו לי יש לק שחרחר שכזה ויש לי כל מיני קישוטים לציפורניים שחורים שכאלו אז אם לא תתחילי להיות בוסי את תפלי ברמה המקצועיתפאקאצית שלך ולא תיהיה פאקצה גאה כמוני יאוכלת לבבבות שכמון ביי נ.ב שברת לי ציפורן בטח אין לך כוח לקרוא כי את לא יודעת האאאאאאאא?

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהיא אמרה פעם

שהיא פה כי מגניב פה לא כי היא פאקצה. אני בקושי פה ואני יודעת יותר טוב ממכם מה קורה פה
והנה לך תגובה: שיו למה לא אמרת שפריקיות זה IN? יו רגע אני הולכת עכשיו כן עכשיו עכשיו לקניון כדי להחליף מלתחה! מה זו הסתימות הזו? אז היא לא הולכת ליהיות ב"אופנת הפריקיות" הזו שלכם.. אני מי שאני כי ככה בחרתי ולא כי זה באופנה XP ואני יהיה גאה בה אם היא לא הולכת עכשיו להחליף לחפצים שחורים למיניהם. דבר שאני שונאת- שיש כאלו פריקים רוחניים שמאמינים ברוחות,כשפים,אפלה,שטן. הרשו לי לירוק על האנשים השחורים האלה. ואני לא רוצה לקלקל לפאקצות אבל- רוב הילדים אצלנו בשכבה יודעים שהפאקצות השכבתיות סתם מתלהבות וצוחקות מכל דבר טיפשי שזה פשוט...טיפשי! זהו פרקתי עצבים.

mafins

New member
אמממ סליחה

קרXת פעם את ח!ק* מ7פ*
כי שם כתוב שאם פאקצה אוהבת את תחום הפאציות היא צריכה להיות מתלהבת
אז שאשאשאשאשאשששש

dinora12

New member
../images/Emo210.gifלא, לא קראתי

ןלא נראה לי שזה יהיה כתוב. לפאקצה יש זכותה המלאה להתלהב,אבל פאקצה לא אמורה להגרר ע"י אחרים.

מותק ../images/Emo163.gif

פורום זיוני שכל זה לא פה, לכי חפשי מישהו שאכפת לו
ולילדה שהגיבה מתחתיה (משו עם 12): אני כן פקאצה, וכנראה שאת לא יודעת לקרוא
חבל.

Free Bird

New member
שיואוP: עוד יש כאן חיים?!

כל הכבוד לכן...הו...חודשים שלא ביקרתי כאן): תעשו לי ילדים בקשה?
הפריקיות המגעילות עדיין כאן?): איחס...אפלות שכמותן:'(

mafins

New member
אממ פרייי בירד

את לא רוצה לאכול מרק בצל נכון?? אם לא תתחילי לאהוב חלב ולא לשנוא את הלקלק השחרחר שכזה אני יחטיף לך כפכפית

dinora12

New member
../images/Emo210.gifעם מה בידיוק?

דרך המחשב
תפסיקי לחיות באשליה כבר אווף.

mafins

New member
יש כפיות שאורי גלר כישף אותם

למזלי קניתי אחת ואני יכולה לכפכף אותך נשמע

mafins

New member
כמעט לא מצחיקה כמוך

פXקצות אמיתיות באמת לא מצחיקות!! רק מנסות להצחיק :p

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאהה

פאקצות אמורות לעשות מעצמן צחוק? אז זה מסביר את ההתנהגות שלך. למה לא אמרת קודם? פאקצות אמורות שאחרים ייצחקו עליהם והן יהיו מושא הלגלוג של השכבה שלהם (מצטערת על המילים שקצת קשה לך להבין)

למעלה