910 - Follow That Egg

Chris Jericho

New member
910 - Follow That Egg

Mrs. Garrison realizes he still has feelings for Mr. Slave. But, Mr. Slave has moved on. He plans to marry his new love as soon as the Governor signs the same-sex marriage bill. Mrs. Garrison leads the charge against gay marriage.

richter

New member
תמונות ../images/Emo58.gif

תמונה ראשונה ושניה
Mrs. Garrison's "ex" plans to marry his new love as soon as the Governor signs the bill allowing gay marriage in Colorado. As Slave and Big Gay Al prepare to marry, the townspeople of South Park rally the Governor to outlaw gay marriage. In a fit of jealously, Mrs. Garrison develops his own case study using the kids to prove that same sex couples cannot care for a child. The boys are determined to get an "A" on their class assignment and Mrs. Garrison is just as committed to seeing they fail.​

richter

New member
ונצל"ש לחדשה נוספת

הישר מה-FAQ של הסטודיוס:
Q. - When will season 10 begin? A. - March 22, 2006​

positive energy

New member
גברת גריסון

יושבת עם כנראה יוצא קומנדו פסיכופט במקום עם תמונה עם כתובת ערבית שמלא ביהודים דתיים נראה מוזר...

richter

New member
פרסומת קצרה לפרק ../images/Emo58.gif

כאן

richter

New member
קצת התבלבלת (או אנחנו בהבנה ../images/Emo3.gif)

כרגע יש שתי עונות אשר מדוברות בפורום במקביל האחת היא העונה השמינית של סאות' פארק אשר משודרת בארץ בערוץ ביפ בכל יום חמישי ב-19:15 (לשידורים חוזרים ראה באחד מסיכומי הפרקים שלי) והשניה (אשר עליה מדובר בשרשור זה למשל) היא העונה התשיעית, אשר חזרה מהפגרה לפני כשבועיים בארה"ב (והיא אינה משודרת בארץ כרגע)

Vdrums

New member
לפי החישוב שלי זה 8 בבוקר בארץ

ביום חמישי כי בלוס אנג'לס זה רביעי ב10 בלילה.

richter

New member
חישוב נכון, אך ישנה בעיה מסויימת-

לפי קומדי סנטרל, סאות' פארק משודרת ב-9 לפי CST, וב-10 לפי PST (לוס אנג'לס למשל) הקטע הוא שיש הפרש של שעתיים בין הסנטרל טיים לבין הפסיפיק טיים
- לקומדי סנטרל הפיתרונים בכל אופן, על פי שגרירנו בניכר (חבר הפורום "מוכר סימס") הפרק שודר בשבוע שעבר ב-4 לפנות בוקר על פי שעון ישראל. אולם, מאחר ובמהלך השבוע הנוכחי שאר העולם (או לפחות רובו) "סגר את הפער" עם ישראל (אם כי ישראל היא זאת שמקדימה את שאר כדור הארץ למעשה- וכאן לש"ס הפיתרונים) בנושא שעון החורף, הסקתי שמהשבוע ועד הקיץ אשר יבוא עלינו לטובה בעוד מספר חודשים (או לחילופין עד שקומדי סנטרל ישנו את לוח השידורים שלהם) שעת השידור חוזרת למתכונת הידועה לנו מהשנים האחרונות של 5 לפנות בוקר על פי שעון ישראל. לילה טוב לכולם, וצפייה נעימה

richter

New member
ככל הנראה היה לי בלבול בחלק הראשון

ואולי ב-p קומדי סנטרל התכוונו בצורה מוזרה ביותר לשעון המזרחי (ניו יורק, למשל), ואז 10 היא שעת שידור הגיונית. בכל מקרה החישוב לפי החלק השני והמרכזי שכתבתי נראה לי בסדר גמור.

אתה צודק לגמרי... ביום שבת

החפלנו לשעון חורף... הפרק יגיע אליכם בסביבות 5...
ואיזה כיף לי... אני השגריר של הפורום? חחחח

Vdrums

New member
שגריר כן, השאלה של איזה צד.

אני מוכן להירתם לתפקיד השגריר של הWEST SIDE

אממ.. WEST זה קליפורניה והכל...

נכון? כי עם כן אז סבבה... אני נציג ניו גרזי (ניו-יורק)!! שליטה!.. חחח

למעלה