908 תגובות

908 תגובות ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזה פרק מצויין!!! דוגמא מושלמת לפרק של סאות' פארק שהתחיל גרוע ונגמר מצויין... אני נשבע לכם... בסוף אני כמעט נחנקתי מרוב צחוק... חחח עם ה i broke the dem אני לא יכולתי לשלוט בעצמי... פשוט נחנקתי... באמת נחנקתי... זה היה הסיום הכי טוב לפרק איי פעם!!! חוץ מזה גם הקטע עם המפה והפין היה ממש מצחיק... חחח, כשהאיש הזה מנסה לא לצחוק וז רנדי OHH damm חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וחוץ מזה גם הקטע בהתחלה שהם בורחים מהתחממות היה ממש מצחיק... זה משנה כיוון... חחחחח אווו אווו... וגם כשרנדי והאלה יוצאים החוצה עם המעילים והכל... אנחנו במצב היפוטרמי (או משהו) אז אנחנו מרגישים חום... חחח, ואבא של קייל מציע שהם יתחממו עירומים ורנדי אומר "אל תיהי הומו" חחחחחחחחחח... מצויין בהתחלה אמרתי לעצמי "אוי הולך להיות פרק מפגר" אבל כשהפרק המשיך הוא פשוט השתפר מבדיחה לבדיחה... ולדעתי הם הצליחו מושלם לתפוס את התמצית של הסרט היום שאחרי מחר... זה בדיוק הסרט... וגם היה נחמד שסטן התקשר לרנדי דרך המים בטלפון ציבורי כמו בסרט... תזכורת נחמדה
שיבואו עוד פרקים כאלו!! ותזכרו... "i broke the dem!" חחחחחחח נ.ב. חחחחחחחחחחחחחחחחח עם האנשי סרטנים... רק עכשיו נזכרתי... יווו זה היה מצויין.... בשלב הזה אני באמת התחלתי להתחנק... חחח, תמיד הכל אשמת אנשי הסרטן... וזה היה לי ממש מצחיק כי לפני כמה ימים היה את הפרק עם סאות' פארק הומואים... חחח, גם היה נחמד
ושוב, היה שווה לחכות את החצי השנה הפסקה בשביל הפרק הזה!!

עוד משהו ששחכתי ../images/Emo58.gif

הקטע עם השרשרת עם הכסף של קייל... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל כך צחקתי בקטע הזה... כאילו, לא יודע אם זה חולני, אבל כל הבדיחות של קרטמן כל כך מצחיקות אותי דווקא כי אני כן יהודי... זה פשוט הרבה יותר טוב!! חחח ויש גם שרשרת חיקוי של זהב... חחח, מאיפה הם מוציאים את הדברים האלה?!?! הכותבים גאונים!!!

באמת פרק מוצלח...

ההתחלה היתה צפויה (כשקרטמן אמר שהוא יקח אחריות) חבל שהפרק יצא כל כך הרבה זמן אחרי הסרט כשאנשים שכחו כמה מהדברים שהם הזכירו

AmitNHB

New member
פרק גרוע.

קודם כל הוא לא היה יותר מידי מצחיק למעט כמה בדיחות פה ושם, אבל מה שבאמת היה חלש, זה שבניגוד לרב הפרקים, הביקורת כאן הייתה ממש לא במקום. כל נזקי מזג האויר בארה"ב לאחרונה הם בהחלט תוצאה של התחממות גלובלית. הסרט היום שאחרי מחר, אמנם היה מוגזם עד כדי פיגור לא יאמן, אבל זה לא אומר שכל מה שאומרים על התחממות גלובלית זה שטויות.

sheff2k1

New member
לא אוהב את הטיפשות של המבוגרים

אני לא אוהב פרקים שבהם המבוגרים בסאותפארק מוצגים כמפגרים יוצאי דופן, כמו נגיד בchild abduction isnt fuuny. זה מצחיק לשניה אבל אחר כך מתחיל להיות ממש מוגזם לדעתי

ntheg

New member
the pentegon

i thought it was funny that the pentogon had the same penis drawing that mr. marsh had. the episode was VERY precise, for example, when stan was talking on the payphone that was flooding, it was just lke the movie. and when the man said "George Bush doesn't care about beavers" it was like when rapper kanye West said "George bush doesn't care about black people"

sheff2k1

New member
כן הסאטירה מצוינת

אבל הטיפשות של המבוגרים פשוט עברה כל גבול, זה היה די מגוכך לדעתי.

Chris Jericho

New member
אתה מאוד צודק

זה די מעצבן שהמבגורים ממש מטומטמים. וב908 זה בצורה ממש קיצונית.

חחחחחח

GIVE ME YOUR JEW GOLD!!! היה פרק נחמד, אחלה פארודיה... מאה אנשים בורחים מכלום זה תמיד טוב... אבל זה לא משתווה לפרקים של פעם

richter

New member
פרק נחמד ../images/Emo58.gif

היו הרבה קטעים מצחיקים לאורך הפרק כמו למשל ה"בריחה" הההתחממות הגלובלית, הציור של רנדי, שהם עברו עם הסירה בפעם השניה בבירטון ועוד. פרק נחמד בסה"כ, לא ממש הפריע לי שעשו את המבוגרים "טפשים" כאלה.

Chris Jericho

New member
../images/Emo58.gif

פרק טוב, יופי שהם עשו פרק טוב כדי לחזור מהפגרה. מקום שני/שלישי בעונה התשיעית עד עכשיו.

positive energy

New member
פרק טוב

היו דברים נדושים או שחזרו על עצמם, אבל סה"כ פרק מצחיק, ניתן לו 8

ntheg

New member
SAMTEM ../images/Emo23.gif

that the news reporters name was "TOM PUSSLICKER"? hahaha

למעלה