=) פלמחים אימפריה(: ו..פעם ראשונה שלי פה! בכלל לא ידעתי על קיומו של הפורום.
ע עמר שמיר New member 24/12/06 #1 =) פלמחים אימפריה ו..פעם ראשונה שלי פה! בכלל לא ידעתי על קיומו של הפורום.
J jast New member 26/12/06 #14 אוהו אז את בטוח מגניבה:] חח אני משומריה, אבל אני פשוט אוהבת את השכבה שלכם, אתם אדירים:}}
ד דיייייייייייי New member 24/12/06 #4 חע ברוכה הבאה=] אם הבנתי נכון,את עמר מפלמחים נכון? חע חע חע..אזור שפלה משתלט! אני חן מתוק,משיכון...אגב=]
חע ברוכה הבאה=] אם הבנתי נכון,את עמר מפלמחים נכון? חע חע חע..אזור שפלה משתלט! אני חן מתוק,משיכון...אגב=]
א אמן סלע New member 24/12/06 #5 שלום ברוכה הבאה :] חלי ג'סי כהן חולון אזור מרכז ש-ו-מ-ר-י-ה א-י-מ-פ-ר-י-ה !!!
ש שן שן היחידה New member 25/12/06 #6 שלום לום!!!!! שני קן ראשון שפלה כמובן שאימפריה ב.ג (נו הקבוצה המדהימה שלי חייבים להזכיר אותם!!!!!!!) ק.המשך מס 7 -המושלמים!!!!!!!!! ריקודי ע"מ כמובן!!!! ה-פ-ו-ע-ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
שלום לום!!!!! שני קן ראשון שפלה כמובן שאימפריה ב.ג (נו הקבוצה המדהימה שלי חייבים להזכיר אותם!!!!!!!) ק.המשך מס 7 -המושלמים!!!!!!!!! ריקודי ע"מ כמובן!!!! ה-פ-ו-ע-ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ע עמר שמיר New member 26/12/06 #11 אלונה ברגע שקראתי את מה שכתוב מתחת להודעה [באיזו הודעה אחרת ששלחת פה מתישהו] היה לי ברור שזו את! 3>