901+902

N o R i K o

New member

פרקים ממש חלשים
הבדיחה היחידה שצחקתי ממנה זו בדיחת משחקי הכס. אבל ממש צחקתי. כאילו, בכיתי. אבל זה רק כי בדיוק התמרמרתי על זה שכל העולם הולך לספיילר לי עכשיו כי רק התחלתי לקרוא, והופ, היימימ מספיילרת לי!

כל קטע הקרובי משפחה היה מטומטם
מרשל לא מגיע בזמן... סתם מתיש
הקטעים של לילי ואמא ברכבת היו חמודים אבל... בע, מה הקטע שאמא מרי סו? "אוי, רוצה עוגיה? הכל בסדר?"

גם הסצנה שלה בסוף עם טד... גם מטופש וגם אין ביניהם כימיה. לא יודעת, זה ממש לא נראה כאילו הם סופר דופר מאוהבים וכאילו היא הבחורה המושלמת... בע
לא יודעת. מפחדת שהעונה הזו תאכזב לי את האמא של החיים... אחרי שחיכינו לה ולאמא כל כך הרבה זמן. אוף

דנה1982

New member
מסכימה חלקית

סיפור בני הדודים היה מטופש והפרק ברובו לא היה כזה מצחיק (כמו כל העונה שעברה, בערך). הסיפור של מרשל היה סביר, לא יותר מזה.

אבל הסיפור עם אחיו של ברני היה מוצלח (קצת פחות הסצינה שבה ברני מזמזם שיר בזמן שרובין מבקשת שלא יספר לו על הגירושין, מטופש). אהבתי את החשש של רובין, שרק ממחיש כמה היא לאורך כל הדרך פחדה מהחתונה הזו ומזה שברני לא באמת שלם עם הצעד (וגם היא עצמה), והסיום של הסיפור הזה בחדר עם הפרחים והשוקולד שהוא הכין לאחיו - מקסים.

האימא חמודה, אני חייבת להודות, וברור שהסצינות עם לילי קצת מגוחכות (כי זה קצת יותר מידי, בכל זאת אישה זרה ברכבת) אבל נחמד שההיכרות הראשונה שלה דווקא לא עם טד, בעיקר כשאנחנו כבר יודעים שזו היא.
לגבי כימיה עם טד... קצת קשה לי לשפוט בשלב הזה, כי הקפיצו אותנו שנה קדימה עם הסצינה הזו ועוד לא ראינו איך הקשר הזה בכלל מתחיל. מה שכן נמאס לי ממנו זה הסצינות של טד הבודד. טד יושב ומדמיין את האישה שלו, טד מגיע אליה הביתה ואומר שהוא לא יכול לחכות כבר לרגע שיפגוש אותה, טד מתלונן, טד עצוב... די!!!!!!!!!!!!

לא פתיחה חזקה מאוד, אבל יחסית למה שראינו מהם במשך עונה וחצי או שתיים, זה גם לא גרוע כמו שחשבתי. זה עשוי להידרדר (כי כל העונה אמורה להיות הסופ"ש של החתונה) אבל בינתיים זה ממש טוב יותר ממה שציפיתי.

elad218

New member

קצת מאכזב לגלות שלאמא יש כימיה יותר טובה עם לילי מאשר עם טד, לא?

Ayelet 363

New member

חיבבתי.

לא מאוד אהבתי את הסיפור עם אח של בארני, אבל חיבבתי את הסוף. אהבתי את האמא ולילי. אני חושבת שהחלק בו בארני ורובין חשבו שהם קרובי משפחה היה מיותר.

פאני48

New member

:-What.is.the.matter.with. oh sorry six you. D
מאוד נהניתי מהפרק. והאמא מקסימה.

DontEvenBlink

New member
רק אני אהבתי את

האישה ההיא שישבה ליד מארשל במטוס? שכחתי את שמה...

elad218

New member
הקטע הזה הוא דווקא רפרנס

לספר של סטיבן קינג שבו אדם שדורס צוענייה מקולל על ידי סבא שלה במילה "Thinner!" (בפרק: "Hornier!") והופך רזה יותר ויותר.
http://en.wikipedia.org/wiki/Thinner_(novel)
חרא ספר, אגב.

ואני היחיד שחשב שליידי טדווינה סלואוזבי הייתה ההברקה הכי גדולה של הפרק?

Ayelet 363

New member

אני ואחותי ראינו את הפרק ביחד, ובקטע הזה הסתכלנו לרגע אחת על השנייה וצחקקנו.

E l S i

New member
ראיתי 10 דקות לבד ואז אמא הצטרפה

אז התחלתי מהתחלה. טעות גדולה- Islands in the stream כנראה יישאר לי בראש להרבה זמן עכשיו...
היה ברור שג'יימס ישיר בקול נשי, אבל לא צפיתי את החצי/חצי...
או את הגירושים- למרות שהיה רגע של "מדברים על בעלך, למה הוא לא שם?"

הפרק(ים) בכללי: פאנצ'ים נזרקים בזמן ומצחיקים (ההערות של טד העתידי וכ'ו. )

איבדתי את טד איפשהו בין הכפפות להולנדי העיוור-צבעים, היה משפט לא ברור בכלל, אבל הוא מאוד הלהיב אותו.

כשהוא אמר "וככה לילי פגשה את אמא שלכם" עצרתי את הפרק ונתתי לזה קצת זמן לשקוע.

שמחתי שהם פתרו את הקטע של "could we be...." מהר ולא חיכו לקטע שיש שני בן-דוד מיטש עם שש אצבעות סה"כ (מה שחשבתי שיקרה, בסוף זה אותו אחד אבל הוא מאומץ כי את ההורים האמיתיים שלו טרפו כלבים. הרבה יותר הגיוני)

האמא- עוגיות, חיבוק

"יש לי אותך, איי דונט ניד טו וויט פור איט אנימור" וואט וואט?! וואט? אני לא יודעת אני לא אוהבת את בארני/רובין פשוט כי כל אחד מהם לא מתאים לאף אחד לא יודעת. הם צריכים להסתפק בכיפים וב"ברו"
זה היה... זה היה רגע קשה עבורי.

DontEvenBlink

New member
עוד דבר ששכחתי ממנו

כשטד נתן לרובין את התמונה, כמעט ציפיתי שהיא תגיד "היי! זה מהשיר פתיחה!", למרות שלא שוברים הרבה את הקיר הרביעי באיך פגשתי את אמא.
הם שברו את הקיר הרביעי במידה מסוימת רק פעמיים: פעם אחת כשהם ניגנו את השיר פתיחה בתור להקה, ופעם שניה כשבארני שינה את השם של הסדרה לhow I met your Barney

N o R i K o

New member
בארני לא שינה את שם הסדרה

היוצרים שינו אותה בהתאם לפרק. בארני לא אמר לגבי זה שום דבר.
הם שברו את הקיר הרביעי מתישהו כשרובין קרצה למצלמה...

elad218

New member

לדעתי זה היה ממש לא במקום אם היא הייתה עושה את זה, זה לא הסגנון של הסדרה. שני המקרים שציינת הם לא ממש שבירת הקיר הרביעי (לפחות לא בצורה מובהקת כמו זה). לי זכור רק מקרה אחד בהיסטוריה של הסדרה שהם ממש עשו את זה, אבל כחלק מבדיחה גדולה יותר: כשטד דיבר על הטכניקות הקולנועיות פורצות הדרך באנני הול, למשל שבירת הקיר הרביעי, ואיך כולם מחקים את זה מאז ואז רובין פונה אל המצלמה ואומרת משהו (יעני, להדגיש איך כולם מחקים את זה, כולל הסדרה עצמה)

DontEvenBlink

New member
גם אני חושבת

שזה לא הסגנון שלה. אם הייתי היוצרת (ומזל שאני לא) הייתי מתפתה לשבור את הקיר הרביעי, למרות שזה לא מתאים.
הם שבירת קיר רביעי במידה מסוימת, כמו שכתבתי.

באיזה פרק זה היה כשטד מדבר על אנני הול? אני לא זוכרת את הסצנה הזאת.

למעלה