90 יום ממותו

klik50

New member
90 יום ממותו

היום לפי התאריך העיברי בעלי נפטר בטרם עת בהפתעה ללא הכנה ובלי יכולת להפרד,לומר לו כמה אני אוהבת אותו,
כמה אני זקוקה לו וכמה הוא חסר !!!
הוא לא יודע איך בלילות אני בוכיה הוא לא יודע איך בבוקר באוטו אני נזכרת בכל התוכניות שתכננו כל בוקר בעת נסיעתנו לעבודה.
העולם לא פייר !!!!!!!!

רוזהלי2

New member
klik50

c759200

New member
היקום

היקום לא הוגן הוא לא טוב או רע הוא לא מראה את חשיבותו הוא לא צועק את אפסיותנו הוא פשוט קיים ועלינו לחלום לחיות להתאבל ולצחוק הכול מעורבב

אביבסיו

New member
אני מאמינה

שהם יודעים. שהם רואים. שהם איתנו! זה רק אנחנו שלא רואות אותם.. זה רק אנחנו שלא חוות אותם... אנחנו שנשארנו עם הגעגוע והכמיהה הבלתי פוסקת ל״רק עוד פעם אחת״ רק עוד יום.. הרי לא יתכן שהם פשוט נעלמו ואין לנשמות הטובות האלה שום קיום יותר... הם איתנו, אבל אנחנו בלעדיהם. איתך בתהליך, מבינה כל רגע!

"קליק" יקרה, בעלך יודע הכל, כל מה שאת

עוברת, וכל מה שקורה אתך.
גם אני, כשבן זוגי נפטר, חשבתי כמוך, ולא ידעתי מה עובר עליו. אבל בדיוק בגלל חוסר הידיעה הנורא הזה, פניתי לתיקשור, ושמעתי ממנו פרטים מדוייקים על מה שקרה לאחר שנפטר, ומה הוא יודע על מה שקורה איתי ובחיי, דיבר על האנשים הקרובים אלינו, ידע למשל, מתי אני הולכת לבית הקברות, ידע על הספסל שהצבתי על יד קברו, ועוד.......
הוא גם העביר לי את המסר שהוא שומע אותי (גם ידע להגיד על מה אני מדברת איתו שם ...), אך אינו יכול לענות.

אם תרצי שאספר לך יותר במפורט, תוכלי לפנות אלי במסר פרטי.

אביב יקרה, וכל מי שרוצה לדעת יותר,

אני רואה שהמידע שצברתי בעקבות קריאת ספרים רבים על החיים שלאחר המוות, ונסיוני האישי לאחר מפגשי תיקשור , עוזרים מאד לאנשים שאיבדו מישהו יקר, או בעצמם חולים מאד ורוצים לדעת מה קורה אחר כך...
יצא לי לשוחח על כך עם אנשים רבים, ואני שמחה לראות עד כמה המידע הזה יכול לעזור ולתת כוחות להמשיך הלאה....
אין לי בעייה לשוחח עם מי שמתעניין, בטלפון, או אפילו בפגישה אישית......

שמחה שחזרת לכתוב

זכרתי שאת כתבת על זה פעם
והעדפתי שאת תכתבי ממקור ראשון
תודה שבאת לעזור לכותבים מהנסיון שלך

למעלה