9:20

thug4life

New member
נקמה על 6.5 מיליון יהודים

23.5 מיליון רוסים וכל השאר בממלכה 9:20 קם דיקטטור חדש בשם אדולף היטלר למענם כולם ת**נו לו את הצורה!!!!!!! הוא עדיין תחת הגנה אבל כשהוא יוצא כולם להתקיף!!!!!!!!

thug4life

New member
נ.ב הוא לא חדש הוא פשוט בהגנה

אין לי מושג למה הוא גדול ככה שרק גדולים באמת יוכלו לטפל בו

La Gamba

New member
אל תדאג, אני....

"א-ח-ס-ל אותו!" נבדוק מי זה. ואז נראה מה אפשר לעשות. היה נחמד אם יכולת לעשות CB...

thug4life

New member
הוא עדיין בהגנה אז לא יהיה שימושי

לעשות CB אבל בבוא הזמן אני אביא פרטים

CFunky

New member
9:20

טוב אחד הוא כבר לא מלך. 2 הוא גנב.קוסם אז יש לו הרבה הגנה ו3 אני קראתי לעצמי אוסמה בן לאדן פעם... זאת לא סיבה

thug4life

New member
אם תקרא את הטופיקים

תבין שהיה אחד שקראו לו היטלר וכולם עשו עליו לינץ (עוד לא הייתי שותף בפורום אז לא ידעתי) עכשיו רק עדכנתי את כולם שיש עוד אחד כזה

ShadowFlash

New member
כן

חיסלנו את הנאצי הקודם נחסל גם את הנאצי הזה אני מאמין שלי לא תיהיה בעיה לשבור אותו

La Gamba

New member
זאת כן סיבה

יש לך מושג מה זה אומר "ימח שמו"? כשאנשים אורמים את זה, הם בדרך כלל מתכוונים לזה. אני אתחיל בפעילות נגד האיש הזה..

God Killer

New member
הוא נחשב כמת!

בשנייה שהוא יוצא מההגנה אני תוקף אותו,נקווה שאני אראה אותו ראשון כך שאני ארוויח הכי הרבה שטחים. הוא נחשב כמת!

La Gamba

New member
חבר´ה, תפיצו את זה בכל מקום שאתם

יכולים. עוד שבוע, פונים למלך ודורשים שהוא יוסר מההגנה...

La Gamba

New member
אוקי! הנה המלך שלהם!

WoL The Province of Eagles Cove (9:20) [http://www.UtopiaTemple.com Angel v1.38 Beta 2] Utopian Date: June 9th, YR8 RL Date: December 22nd, 2002 (14:00 GMT) Origin: Unformatted (1st hand) Ruler Name: King Talon the Warrior Personality & Race: The Warrior, Avian Land: 1,322 Acres Money: 512,692gc (23,140gc raw daily income) Food: 126,418 bushels Runes: 9,370 runes Population: 27,943 citizens (21.14 per Acre) Peasants: 8,900 (100% Employed) Rioting: b:25%, t:2.6gc, p:94%, m:84% Trade Balance: -1,709,620gc Soldiers: 1,120 (2,240 offense and defense) Harpies: 4,709 (18,836 offense points) Griffins: 10,612 (42,448 defense points) Drakes: 2,602 (15,612 offense / 10,408 defense) Prisoners: 127 (381 offense) Total Attack points: 37,069 (28.04 per Acre) Practical (90% elites): 35,509 (26.86 per Acre) Total Defense points: 55,096 (41.68 per Acre) Practical (10% elites): 45,728 (34.59 per Acre) HINT: To include thieves/mages estimation in report, copy target´s kingdom page before copying the CB. ** Thievery Advisor: ** (For more accurate results, use the Thievery Calc.) Money: 1,090 thieves to steal up to 42,502gc Food: 527 thieves to steal up to 47,407 bushels Runes: 157 thieves to steal up to 2,460 runes Peasants: 2,178 thieves to kidnap up to 165 peasants Peasants in War: 10,146 thieves for 356 peasants Soldiers: 168 thieves to kill up to 168 soldiers Arson: 4,000 thieves to burn up to 16 homes ** Export Line [ver 13] -- Crystal-Ball [ver 16]: ** ![*IPu)La(;fTqt4:R$IqcoPK"´´Jpy1ve\zSzd,SsenS?|/]1 -;u3id3qfqd"zt!ppI לא צריכים להיות גדולים מדי כדי לחסל אותו. בינתיים אתם מוזמנים להשתמש בדיפלומטיה לפני שאתם תוקפים. אם אתם יכולים, תשלחו לו מסרים ותבררו אם זה לא יהיה קשה מדי בשבילו להוציא אותו מההגנה. (הוא מלך, הוא יכול לעשות את זה). אם הוא מסרב פעמיים, בקשו זאת ממנו באיומים במסר השלישי, בתוספת החרבה קטנה, מה דעתכם על התוכנית?

La Gamba

New member
תקלטו!

You send your thieves, and the operation commences... Early indications show that our operation was a stunning success. Our thieves have infiltrated the Thieves´ Guilds of Eagles Cove (9:20). They appear to have about 0 thieves employed across their lands.

אני אלך על זה

רק שאני קטן מדי אבל אני יכול לגנוב!!!! זה אני THUG4LIFE תתרגלו לשם הזה הוא למען משחק תפקידים קטן

CFunky

New member
לא צריך להיות גדול מדי???

אני 1500 אקרס אבל יש לי 170000 נקודות התקפה... לו יש 60000 הגנה! אני יכול להתקיף אותו איזה 10 פעמים! בכל מקרה יש לי מלחמה של הממלכה לשי בעולם הנפלאות אז אני לא יכול לעזור אולי אני ישתמש בגנבים קצת...

אני 800 אקרים ונמצא במלחמה מתמדת

וקשה נגד 44:5. אם לא איכפת לכם תעשו עליהם קצת OPS אם אתם צריכים כסף וכאלה..... יותר יועיל אם תשרפו להם בתים\מבצרים.... כל עזרה תתקבל בברכה! אז אני לא ממש יכול להתקיף את היטלר *עיטוש*ימך שמו*עיטוש*

La Gamba

New member
הבהרה

*ימח זה עם ח´ *ניתן לשרוף בניינים רק בעת מלחמה או עויינות. *כמה זמן ארכה המלחמה הזו? אם היא ארכה יותר משבוע אני אעזור לך לסיים אותה.

טוב תודה על התיקון

והמלחמה בזמן שלנו בערך 4 יום ואם תסתכלו בממלכה שלי 44:3 שני האנשים הכי גדולים עשו דיפקט רק בזמן האחרון וגם ככה סתם קורעים אותם ולוקחים להם אקרים..... מתי שתרצו אתם חופשיים לעזור ד"א 1. אני XxKalimdorxX 2. יש לי היום יום הולדת

La Gamba

New member
צריך לארגן את זה

אני בינתיים עובד עם הברית שלי. לצערי איני תוקף.

למעלה