9-11

kit k@t

New member
9-11

Today was 9-11. I was sure that my school would at least do a little ceremony, or mention the day in some special day, and to my surprise they did nothing. There was this company that lost 700 employees. The thing that was worst to see was “the children of 9-11”. Little kids that lost one or both their parents there. I don’t know, I usually don’t care, but for some reason it got to me. I felt weird that my school did nothing, after years of hating memorial days in Israel I found myself missing them here. kat

אין לי הרבה זמן אז אני אגיב רק לך..

גם אצלנו לא עשו כלום! אפילו לא דיברו על זה! לא הזכירו... אה כן, המטומטמים בעצם כן הזכירו... "מיס מתי היה את הדבר הזה באמריקה? לפני שנה נכון?" המורה:"אמממ.. לא, לפני שנתיים..." וזהו! בקיצור- בושה לאנושות! חייבת לזוז אבא שלי צריך את המחשב לבחינות שלו... כל השאר- אני אענה בהזדמנות! והמסנג'ר נשאר פתוח אז תשאירו הודעות אם בא לכם... אני אקרא אותן אחורי זה... בה ביי

לא הרבה עשו משהו...

אחותי אמרה לי שאצלה בבית ספר לא עשו כלום, יותר נכון ראינו טי וי ואז היא גילתה שהיום ה12 בספטמבר ואתמול היה ה11 בספטמבר. מילא. בכל מקרה, אני לא חושבת שממש יש על מה לדבר על זה או לעשות... אבל זו רק הדיעה שלי...

EROTOMANIA

New member
.......

גם אצלי לא עשו כלום, ורק פעם אחת בשיעור אנגלית הזכירו את זה. לדעתי צריך להפוך את זה ליום בינלאומי ממש, ואז לא נצטרך לבוא לבצפר. נוכל לשבת בבית ולהתאבל בשקט.

kit k@t

New member
lol

i dont think they should do too much of a big deal about it, but at least saying something at school would have been right. its just wrong not to say anything about a day when 2000 something people died. kat-at school, during class. :)

למעלה