9 מטר אתה הוזה

9 מטר אתה הוזה

תרשו לי חברים וגם אתה 9 מטר לשפוך קצת אור על האמת , כנראה שהתיסכול שלך מזה שלא התקבלת ל24 גורם להזיות אבל אני הייתי אחרי שרה באודישן ולא ראיתי דבר כזה בחיים שלי השופטים פשוט עמדו ומחו כפיים תאמינו לי זה לא קורה הרבה מאז אני עוקבת אחריה יש כמה מתמודדים טובים אבל שרה פשוט משהו אחר וגם לאקי היה ממש מרענן אמן ומשהו כזה מרענן יקרה לטלנובלות.

CaMi La BooMBa

New member
שרה....

שרה תותחית אבל.... אני רוצה לצאת חוצץ! לאקי היה גרוע! היא לא עשתה כלום חוץ מלהמרח על מיקי עם פרצוף כזה

מטר9

New member
מה זה קשור???

למה זה כל כך בלתי נתפס שאני לא אוהב את צורת המשחק של שרה??? היא לא אלוהים והיא לא שחקנית מהוליווד היא בסך הכל שחקנית חובבנית!!! אני פשוט לא אוהב את איך שהיא משחקת ואין לזה שום קשר לא לאיך שהיא נראית ולא לזה שלא עברתי ל-24... חוץ מזה השופטים לא עמדו ומחאו לה כפיים אז בבקשה לא להגזים... ודבר אחרון- לאקי היה גרוע!!! וכמו שאנשים שיורדים על מאיה שכחו את המשחק המצוין שהיה לה בתור הכלה וזוכרים רק את הפאשלה שהייתה לה באותה מידה אני זוכר את הקטע הגרוע שהיא עשתה בתור לאקי ולא את הקטע הטוב שהיה לה באודישן (שעבר, אגב, ממזן)

מטר9

New member
מה זה קשור???

למה זה כל כך בלתי נתפס שאני לא אוהב את צורת המשחק של שרה??? היא לא אלוהים והיא לא שחקנית מהוליווד היא בסך הכל שחקנית חובבנית!!! אני פשוט לא אוהב את איך שהיא משחקת ואין לזה שום קשר לא לאיך שהיא נראית ולא לזה שלא עברתי ל-24... חוץ מזה השופטים לא עמדו ומחאו לה כפיים אז בבקשה לא להגזים... ודבר אחרון- לאקי היה גרוע!!! וכמו שאנשים שיורדים על מאיה שכחו את המשחק המצוין שהיה לה בתור הכלה וזוכרים רק את הפאשלה שהייתה לה באותה מידה אני זוכר את הקטע הגרוע שהיא עשתה בתור לאקי ולא את הקטע הטוב שהיה לה באודישן (שעבר, אגב, ממזן)

CaMi La BooMBa

New member
אתם...

רבים על שטויות!!!! לדעתי האודישן של שרה היה מדהים! לאקי היה לא משהו בכלל מאיה לדעתי היתה טובה בהכל ואני לא חושבת שאפשר לשפוט או את שרה או את מאיה לפי בלאק או לפי רמת משחק בסצנה שבקושי מספיקים לראות בה משהו! אל תשכחו שמאיה בתור כלה הייתה מעולה! ובקטע שהיה לה בלאק לפני זה היו לה עוד כמה משפטים להגיד והיא עשתה את זה מעולה! שרה גם מעולה ובכלל איך אתם יכולים להיות סגורים כל כך חזק על משהו כשאפילו לא הגענו לאמצע התוכנית? אתם מסתמכים על אודישן מסכן קטע שכתבו להם ועוד קטע שכתבו להם שזה היה תור תור מה אפשר לראות פה? בעצם אפשר לראות את המשחק אבל אי אפשר להנעל על זה! אני בטוחה שיבואו קטעים הרבה יותר מפוצצים ואז באמת כולם יוכלו להביע דעה ושתהיה נורמלית ולא לזכור את שרה רק מהאודישן ואת מאיה רק מהבלאק! אני בטוחה שכל אחד עוד יוכיח את עצמו הרבה יותר טוב ממה שהיה ב-3 תוכניות שהיו בינתיים.... אתם רבים ממש ממש סתם חבל על העצבים!

אני חושבת ש

שאת צודקת במאה אחוזים!! ושעוד לא ראינו באמת איך כל אחד ממש משחק ורק אלה שיהיו מעומדים להדחה (לצערי) נוכל לראות באמת מה הם שווים...

CaMi La BooMBa

New member
צודקת....

אבל גם אם זה שוב פעם יהיה מועמדים להדחה בשידור חי גם אז לא נוכל לראות מה הם שווים זה מלחיץ ותוך כדי יוצאים להם דברים מיותרים.... זה הרבה לחץ למשל בפעם הזאת נגיד יניב הסתובב בלי סוף ועמד לצחוק כל רגע אבל בהמשך בטוח נוכל לראות משהו יותר טוב ממשפט או שניים שכתבו להם

yoooni

New member
לא נורא

אני מאמין שבתכנית החמישית כשישארו 8 מתמודדים יהייה שמח ונראה באמת מה כל אחד שווה... מקווה שיתנו לנו לראות מנולוגים או דיאלוגים בין השחקנים ולא סיפורים קבוצתיים כמו שהיה בתכנית האחרונה. זה היה סתם מבלבל. וכשכל אחד אומר מילה וחצי ברצף לא בדיוק מספיקים לשים לב למישהו מסויים

מטר9

New member
מה זה קשור???

למעלה