9 חודשים מהרגע ש.............

ורד 3

New member
9 חודשים מהרגע ש.............

X ו Y נפגשים...ואז הם מתחילים להיווצר..בהתחלה זה כמו גרעין של ענב ולאט לאט זה מתפתח וכל שבוע זו התרגשות אחרת. ..ואמא קוראת בספר מה התפתח אצלה ברחם השבוע הזה...ומה חדש.... ...והציפייה לראות אותם יוצאים לאוויר העולם מלווה בכזה אושר ... ואז אנחנו נושמים לרווחה כשאנו שומעים את הבכי הראשון המתוק הזה ..נוגעים בודקים מנשקים ומתפלאים מיצירת הפאר הזו. החדר כבר מוכן ..הבלונים מקשטים כל פינה בבית ... כל כך הרבה פרחים נמצאים בכל עבר ואין מספיק ואזות כדי להניח את הפרחים.השמחה וההתרגשות עצומים..כולם מבקרים ומתקשרים להגיד מזל טוב.. ואז מגיע יום הברית או הבריתה ...נשיקות חיבוקים ודמעות של אושר...אמא ואבא מאושרים... והתינוק הקטן הזה גדל וישן ואוכל ואנחנו נותנים לו עולם ומלואו ובעיקר והכי חשוב המון חום אהבה ודאגה .... עכשיו אני עושה הרבה FORWARD.......מריצה את כל השנים היפות קדימה את כל הרגעים היפים והשנים היפות ..והנה מגיע הצו הראשון ואותו תינוק מקסים עם תלתלי זהב ...והשפתיים הקטנות האדומות כמו דובדבן מתוק הפך כל כך מהר להיות נער /גבר נפרד מאמא ואבא והולך לדרך ...........הקשה הזו ....ללא נודע. ואמא ואבא כבר לא ישנים טוב בלילות ..והפעם מצפים ודרוכים רק לשיחת טלפון אחת שהכל בסדר ....ונושמים לרווחה . ואז בלילה אחד שהכוכבים בשמים והירח זורח....אמא ואבא בבית ...והנער המקסים לא ישן במיטתו ....הוא לבוש בתלבושת ירוקה ..קסדה על ראשו ...פניו צבועים בשחור תחמושת רבה על גופו ובידיו אוחז את נשקו ....צעד אחר צעד הוא פוסע ללא נודע... ואז יריה אחת ..בום אחד (של..טרוריסט ...חיית אדם ) ....מחסל את הגרעין הזה שממנו נוצר הנער היפה והמיוחד הזה... שלעולם לא יוכל ... לחגוג עוד יום הולדת לנשק את אמא ואבא לטייל במזרח הרחוק להתחתן עם אהובת ליבו . להיות אבא .... לטרוף את החיים ..... ואז מביאים המון זרי פרחים .......והפרחים מונחים אחד על השני ...ולא רואים כמה הם יפים וריחניים..ולאט לאט הם קמלים ונובלים ...בלי מים בלי חיים. ובמקומות אחרים בעולם ...נערים אחרים ..מטיילים ..ונהנים וחווים חוויות מדהימות של להיות נערים .הם לא יודעים איך נשק נראה ...ואיך זה פנים צבועים בשחור ...ואיך נשמע בום של קטיושה ..ואיך נשמע קול נפץ של תותח או רימון או השד יודע מה..... ואני כואבת וליבי נקרע על כל ילד וילד שחייו נקטפים ברגע .....להגנת מדינת ישראל.... ההקרבה הזו שבמותם אנו חיים וממשיכים לחיות והם .....כבר לא איתנו .... וכן יודעת שאין ברירה וזו עבודת קודש....אבל הכאב גובר על ההגיון. הלוואי והיה כדור פלא שמעביר את הכאב הזה ...ואת תחושת המחנק בגרון.

לעזור ?

עם הכדור הפלא.

d a n i e l s 5

New member
מתנגן לי......

את פרי גנך את תבקשי מי לך יאמר ומי לך ישיב מר כאבך רודפים הימים נותרת לבדך רוצה להאמין שהנה קרבה אותה השעה שבה הבטיח לשוב בחזרה. שהנה קרבה אותה השעה שבה הבטיח לשוב בחזרה. בדומיה עוטפת התוגה ובליבך נותרה המשאלה שעה חולפת יום ושנה ואת עדיין לו ממתינה שעה חולפת יום ושנה (אביבה אבידן/יוני רועה)

ב ו ע ו ת

New member
כתבת כל כך יפה.

קראתי כבר אתמול והמילים הסתובבו לי בראש, מחפשות משהו נכון להגיד. רחל שפירא אמרה לפני, בכשרון רב. "לו אך ברכת לו חיים..."

למעלה