8x23 something old

תמידכאן

New member
ספווילר - פרק מהמם

ברני ורובין באמת לא מתאימים בקונסטלציה שנוצרה. ברני מתנהג כמו אהבל.

Im All That

New member

מסכים!
אני חושב שהם בכוונה עשו את ההתנהגות שלו ככה, כדי שיתפתח משהו בין טד לרובין, כנראה בשביל שבסוף הם לא יתחתנו ואז יהיה משולש(מרובע) אהבה בין ברני-רובין-טד-האמא.
וחבל, כי כנראה אם לא הייתה עונה נוספת, הם היו נשארים ביחד וטד היה פוגש את האמא ובזה זה נגמר.
רק הרסו את זה...

תמידכאן

New member
למה הרסו?

ברני ורובין חזרו בצרה די הזויה, לא רואים את התקדמות מערכת היחסים להם או את בשילתה אלא בעיקר טריקים וצחוקים. אין לי מושג אם הם יתחתנו או לא, אבל מדובר במערכת יחסים די דפוקה, במיוחד עבור רובין.

Im All That

New member
אוקיי..

ומי מחליט אם המערכת יחסים תיהיה דפוקה או לא - התסריטאים ויוצרי הסדרה..
עם כל התהליך שברני עבר בסדרה, פתאום רואים אותו חוזר ומתנהג ככה - זה סתם הדרך של הכותבים לסדר זאת לעוד עונה, למרות שכל מה שהיה בחצי הראשון של העונה פנה לכיוון אחר
באותה מידה, ברני היה יכול להיות בן זוג תומך ואוהב ומעריך את מה שיש לו...

Ayelet 363

New member

חיבבתי.
מאוד מזדהה עם הקושי לזרוק דברים...
חששתי שיקרה משהו בין רובין וטד. מקווה שלא יקרה כלום.

N o R i K o

New member
גררררררררררר

הדבר היחיד שהיה טוב בפרק הזה זה הסקס קופים של לילי ומארשל. היחיד.

הכל היה מגעיל. הכל. אלוהים יודע איך הכותבים עושים את בארני ורובין זוג כזה טוב כשהם לא ביחד וזוג כזה איום כשהם כן ביחד. איכס. די. והרובין\טד בסוף, רציתי להקיא, התחננתי לכוח עליון שהם לא יתנשקו. זוועה, זוועה, זוועה.

אני לא מבינה, הוא אמור להכיר את אמא בפרק הבא. בארני ורובין פאקינג מתחתנים בפרק הבא. ואיפה כל הקטע שהדיג'יי שלהם מבטל?!?!?! גאד, גאד, כותבים מפגרים. אני כועסת, כועסת כועסת.
נמאס לי מהסדרה הזו, מזל שיש רק עוד עונה ומזל שבפרק הבא יש אמא, אחרת הייתי פורשת!

the new L

New member

מי אמר שהוא אמור להכיר את האמא בפרק הבא? מי אמר שהם מתחתנים בפרק הבא?

לפי ספירת ה45 ימים שהוא אמר, הוא אמור להכיר את האמא שבוע אחרי תום העונה.

N o R i K o

New member
אתה עוקב אחרי הסדרה שאני עוקבת אחריה?

כי, המממ, כבר 3 עונות שטד מספר לנו שהוא הכיר את אמא בחתונה. לפני שנתיים גילינו שבחתונה של בארני, ובשנה שעברה גילינו שהכלה היא רובין. כך ש... זה חייב להיות בחתונה הזו. שמתרחשת ב-23 במאי על אף שהפרק שלה משודר בשבוע הבא. ואין מצב שהם לא מתחתנים בפרק האחרון והם נותנים לנו לחכות עם זה עוד עונה...

the new L

New member
למה אין מצב?

החתונה ב23 במאי, והפרק משודר לפני ה-23 במאי. כבר קרה בעבר שעונה מתחילה בסוף של העונה הקודמת מבחינת לוח הזמנים, ואין סיבה לחשוב שזה לא יקרה שוב הפעם.

meilla

New member
יכול להיות שאתה צודק

יכול להיות שפרק הבא יהיה פרק על "לפני החתונה."
והפרק שאחריו יהיה פרק "הדברים שקרו בחתונה." כיאלו זיכרונות וסיפורים על מה שקרה בחתונה עצמה, טד יספר על ה-מישהי שהוא פגש ולא ניראה את הפנים שלה עד לסיום הפרק הזה.

זה נורא מתאים לסידרה הזאת לעשות דבר כזה.

meilla

New member
זה גם נורא שמתאים

שטד היה שיכור/מסטול לגמרי כשהוא פגש אותה בפעם הראשונה והוא בכלל לא זוכר איך היא ניראת.(כן אני יודעת שפלאשבק הוא ניראה פיכח וקורא ספר, אבל הסידרה עשתה לא מעט פעמיים תרגיל כזה.)

ושוב זה שטד פגש אותה (שיכור או פיכח) לא אומר שגם אנחנו ניראה אותה.

DontEvenBlink

New member
עכשיו אני מתחילה לפחד

זה מאוד הגיוני...

עד ספטמבר נחכה כדי לראות את האמא?! העיקר למרוח את זה כמה שיותר.

cool miki

New member

אני חושבת שיהיה טוויסט בעלילה ןברני ורובין לא יתחנו בסופו של דבר.
בתחילת העונה (הפרק הראשון) הראו קטעים מהחתונה של ברני ורובין (כשלילי קוראת לטד להכנס פנימה ואומרת לו שהחתן מחפש אותו ואז מראים את ברני בחליפה, וברני לחוץ ואומר לטד "icant go on with this wedding". ואז טד הולך לראות את רובין והיא בשמלת כלה וגם אומרת לו " i cant go on with this wedding "

וכשטד חוזר מהחתונה ומחכה בתחנת רכבת מתיישבת לידו אישה זקנה ואומרת לו שהיא רואה שהוא חזר מחתונה, והוא אומר לה שהחתונה לא הלכה כמצופה.
לפי דעתי הם עזבו אחד את השניה בחופה.

yetush

New member

באחת הפלאשבקים לחתונה הזו רואים את רובין ובארני רוקדים סלואו בחתונה . למה שהם יעשו את זה אם הם נפרדו ולא היתה חתונה?

nenarey

New member
אם הם לא יתחתנו בגלל טד

זה יהיה מאוד עצוב. ואם החתונה מתבטלת איך הוא בכל זאת פוגש את האמא שם?

למעלה