8X20

N o R i K o

New member
וואו

הדקה הראשונה שבה טד מדבר על אמא והחבר שלה ועל הבדידות שלו היו מהממות. ואז התחיל הפרק, והיה משעשע והכל, אבל כל מה שחשבתי לעצמי זה שדי, מיצינו, חדל בדיחות, איפה אמא?!!?!?
אפילו כשג'מה מייז נכנסה וכולי "אעאעאעאעאעאעאעעאעעע זאת היאאא" שניה אחר כך הייתי כזה "אבל מההה הוא לא יהיה איתה בכלל כי הוא כבר אמר שגברת פסיכית הייתה החברה האחרונה" ומצד שני ממש התאכזבתי שלא יקרה ביניהם כלום ואוף...
ואז כשהכל התאפס על עצמו, וכשטד הלך לדירה שלה ודיבר אליה...
וואו, זה כאילו הכותבים כבר מבינים את הייאוש שלנו ובאמת באמת מבינים את היאוש של טד כי ברור שהוא כבר לא "אוף נמאס לי" אלא הרבה שלבים אחר כך...
עוד ארבעה פרקים לעונה... נונונו שתבוא כבר!

נ.ב. מישהו באמת עצר וקרא את כל מה שרובין כתבה על הקיר למארשל?
זה הדבר הכי מצחיק בעולם בערך

Ayelet 363

New member

אני חושבת הרבה פעמים את ממש מוציאה לי את המילים מהמקדלת, ובאופן הרבה יותר טוב ממה שיכלתי לנסח.

אני ואחותי עצרנו. בשלב שבו כבר ראו שהכל לגמרי והאותיות היו בקטן התיישאתי כי הייתי צריכה להתאמץ קצת, אבל כן, זה היה משעשע.

E l S i

New member
פרק מבלבל ועצוב

טדי טדי

אוף היה פרק טוב אבל אני לא מבינה את הסוף ונראה לי שטד שתה קצת יותר מדי

הסוף הוגש כמונולוג כזה, ממש מרגש :)

E l S i

New member
אה ו- did you just

ZUCKERBERGGED ME.?!

זה נראה לו כמו פועל חוקי?

Outplay

New member
פרק מעולה!

בין הטובים העונה, שפתאום לא נראית כל כך רע...
שתי העלילות היו מצוינות בדיוק במידה הנכונה, המונולוג בסף היה מעולה וההיילייט של הפרק:
Did you zuckerberg me?!

פאני48

New member
אוווו

אף פעם לא באמת מאוד אהבתי או התחברתי לדמות של טד, אבל אחרי המונולוג הזה... דאמ, הוא שחקן טוב.

והעלילה השניה הייתה ממש מצחיקה!

simchah

New member
לא אהבתי את הפרק הזה

פשוט 20 דקות מיותרות שלא נתנו כלום חוץ מהרגשה של מועקה בסופן.... למשל - אם הוא כל כך אוהב את האמא ורוצה לבלות איתה יותר למה הוא לא ישן פחות... באחד הפרקים הראו את טד בעתיד ממש חצי קירח - ממש לא כמו שהוא נראה שם.. ומה השתנה הלילה ההוא משאר 45 הימים שקדמו עד למפגש אם האמא.. למה דווקא לחזור ליום הזה...

elad218

New member

קראתי עכשיו ביקורת על הפרק באתר אחר, והרבה מהאנשים שם סבורים שהמונולוג של טד בסוף מרמז שבשנת 2030 האמא מתה. בכלל לא חשבתי בכיוון הזה בצפייה ראשונה ועכשיו ראיתי את זה שוב, ו... לא יודע. יכול להיות, אבל לא יודע. מה אתם חושבים?

simchah

New member
לא יכול להיות...

יש פרק של טד בעתיד שבו הוא "אוכל סנדוויץ" ושם הוא שואל איפה אישתו = היא חיה... כשאתה אוהב מישהו אתה מבואס שלא הכרת אותו קודם ... טבעי לגמרי....

meilla

New member
האמת זה לא סותר

כשאתה שיכור/מסומם אתה לא ממש מדבר בהיגיון.

פאני48

New member

בשמיעה שנייה זה באמת יכול להישמע ככה, אבל אני לא חושבת שזה באמת נכון...
בסך הכל זאת קומדיה ולא דרמה, ואני לא חושבת שיש לכותבים סיבה ללכת לכיוון הזה בכלל.
אני חושבת שהכוונה היא שהוא בסך הכל כ"כ אוהב אותה, ושהוא פשוט לא רצה להפסיד אף שנייה איתה, במיוחד כשהוא היה כ"כ בודד בתקופה ההיא.

N o R i K o

New member
לא נראה לי

אני לא הייתי נראית כזו אדישה אם אבא שלי היה חופר לי 8 שנים על האמא המתה שלי

Ayelet 363

New member

הוא לא אמר שהוא היה חוזר אליה כדיי לעבור את הימים הנותרים עד שהוא פוגש אותה למרות שעכשיו הוא איתה? או משפט דומה כלשהו? |סנילי|

elad218

New member

הוא לא אומר שום דבר שסותר את תיאוריית האמא המתה...

למעלה