8x10 "The Over-Correction"

the new L

New member
זה מזכיר לי

מעונה 7, פרק 19, אחרי שהם חשבו שהם גרמו לבארני וקווין להיפרד, הוא השביע אותם בשבועת Bro-code שהם לא יתערבו יותר בחייו האישיים, אלא אם זה עניין של בריאות, ביטחון לאומי, או שהוא עומד לשכב עם מישהי שמנה. בהתחשב באקשן עם פטריס, השבועה הזאת פתאום רלוונטית :)

DontEvenBlink

New member
מעניין למה

היא כל כך מעוניינת בפלייבוק פתאום. בכל מקרה זה אומר דבר אחד- הפלייבוק חוזר! D:
חייבת להגיד שספרי הפלייבוק והברוקוד שאפשר למצוא בחנויות ספרים זה פשוט אדיר. אני מתה למצוא גם את ספר שולחן הקפה על שולחנות קפה של קריימר.

DontEvenBlink

New member
אז ראיתי את הפרק

היה חביב בהחלט. היו חלקים שבאמת צחקתי.

אהבתי שלאורך כל הפרק כולם משתמשים בדברים של טד שהוא הזכיר או לא הזכיר מקודם בשיחה בבר. כמעט על כל חפץ בפרק יש את המדבקה "שייך לטד." גם בסצנה אחת מיקי לובש את הסוודר שכתוב עליו "להצביע לטד."

"your red cowboy boots are here."
"describe them!"
"they're red and they're cowboy boots."
"that's them!"

כשראיתי את הפרומו שאמא של מרשל מגיעה פחדתי שזה יהרוס את הפרק, אבל דווקא היה דיי סבבה. מסכנים מרשל ולילי, העיקר שאין סיכוי שההורים שלהם יתחתנו אחד עם השני ואז הם יהיו אחים.

כל קטע הפאטריס עדיין לא אמין בכלל. אהבתי את הדמות הזאת בהתחלה, היא הייתה מצחיקה כזאת וגם איך שרובין צועקת עליה כל הזמן הרג אותי... אבל עכשיו זה סתם מציק כל הקטע עם בארני. שבארני יחזור להיות כבר בארני!! אוף.
ולמה שזה יפריע כל כך לפאטריס שיש לו את הספר הזה? היא בנאדם מאוד סלחן וחסר ביטחון. בכל פעם שרובין כועסת עליה בלי סיבה פאטריס חושבת שכן יש סיבה.

מה עוד...? כן, בארני רובין כבר נמאס.

the new L

New member

אבל בארני הולך ומשתנה כבר הרבה מאוד זמן. זה לא משהו פתאומי. למעשה, מאז שהוא התאהב ברובין לראשונה, הוא החל יותר ויותר ללכת בכיוון הזה.

DontEvenBlink

New member
נכון, אבל

בהתחלה עוד הצליחו לשמר גם את הבארני הקודם... עכשיו הוא נעלם לגמרי.

the new L

New member
האמת שהפרק של אתמול

באמת העלים אותו בצורה סימבולית. בכל זאת, שריפת ה Playbook...

the new L

New member
אגב,

בשבוע הבא יש פרק משולש של שעה, ואחרי זה חודש של הפסקה :/

DontEvenBlink

New member
מה??? אבל למה?

שונאת לחכות כל כך הרבה זמן. טוב נו... אין עונה בלי פגרות.
אבל פרק משולש??

the new L

New member
קטע של

חג המולד כנראה. משנים את לוח השידורים בזמן החגים. וכן, פרק של שעה שלמה.

Im All That

New member
זה לא פרק משולש...

זה פרק כפול
בארה"ב יש פרסומות, פרק של איך פגשתי את אמא יוצא חצי שעה כאשר אצלנו זה רק עשרים ומשהו דקות.
לכן פרק של שעה זה פרק כפול - של שני פרקים.

Xavies6

New member
הבעיה שלי עם הסדרה כבר רצינית

היא מאוסה עליי לחלוטין, היא לגמרי jumped the shark, ואני לא נהנה לצפות בשום דבר שקורה בה, גם אם חיפוש הספר של בארני היה משעשע. בארני הפך מרודף שמלות פתטי לאחד שמנסה להתבגר ולהיות רציני, ועד למכונת רגשות בנאלית ומשעממת, צ'יזית. רובין הגיעה כדמות מקסימה ושובה. עכשיו היא מגוחכת, היא פשוט לא מקסימה יותר, היא לא משעשעת יותר, היא אבדה. טד התחיל כמשעמם, אז 'לכבות' את הדמות הזאת שלו העונה? מרשל ולילי, מרגע שהתינוק הזה הגיע אני נרדם מכל דבר שהם עושים. אבא של לילי ממש לא צריך להיות חלק קבוע מהסדרה, ואמא של מארשל ממש לא צריכה להכנס לעלילה של "לעלות שוב על הסוס" (הם רציניים בקשר לזה? כמה חרא יכול להיות?!)

זוועה זוועה זוועה. העונה הזאת עד כה היא מבישה, הפרק האחרון היה כל כך רדוד, כל כך לא מושקע. שום דבר כמו מה שאני זוכר מהסדרה הזאת לפני כמה וכמה עונות.

the new L

New member
כדאי לשים לב שכותבים שונים כותבים פרקים שונים

וזה כנראה מאוד משפיע על האיכות. נראה כאילו את הפרקים הכי טובים כותבים Carter Bays & Craig Thomas. הם כתבו למשל את ה Playbook, את הפרק הראשון של העונה הזאת, ובכלל, הם כותבים את הפרקים החשובים בעלילה.

Xavies6

New member
playbook

היה פרק מטופש וחסר טעם. תסביר(י?) לי מה המשעמעות החשובה של הפרק הזה.

the new L

New member
הוא נחשב, הן בעיני הצופים והן בעיני המבקרים

לאחד הפרקים המוצלחים בסדרה. הוא קומדיה מצויינת לדעתי.

Xavies6

New member
לא נענית בכלל לבקשתי.

אשמח אם תהיה קריאה חוזרת של הבקשה והיענות בהתאם. כי מבקרים וצופים זה מדד לא ממש רלוונטי, לא מבקרים כי ה'פגיעה בול' שלהם עשויה להיות מקרית, ולא צופים כי זה מדד פי 3 ממבקרים, יש יותר צופים ממבקרים מקצועיים אני מאמין.

the new L

New member
הוא פשוט קומדיה מעולה

פרק שכתוב מאוד בחוכמה, עם סיפור מפתיע ומאוד לא צפוי. הפרק הזה גם במידה רבה מגדיר את הדמות של בארני, כפי שהייתה במהלך רוב הסדרה (עד ההשתנות שלו בשנה ומשהו האחרונות)

למעלה