88fm בסכנת סגירה

88fm בסכנת סגירה

שוב פעם מאיימים לסגור את התחנה הכי טובה ברדיו!!!!! והפעם נראה שזה רציני. עד שסוף סוף יש תחנה אחת בארץ ברמה בין לאומית!! חברים לוקחים לנו את המפלט האחרון ואם לא נעשה משהו כנראה שמפה והלאה גורלינו נחרץ לשמוע גלגלץ { דמעה :( } מה עושים?!?!?

dweck2k

New member
די אנכרונסיטית האמת...

אבל אולי תתן פרטים מה קרה? דוויק

Funky Giraffe

New member
וועדה שממונית על רשת ב' או משהו כזה

הגישה דו"ח לממשלה שאחת ממסקנותיו בין היתר היא לסגור את 88

../images/Emo32.gifנצל"ש תחנות רדיו בסכנת סגירה

תחנת הרדיו-אינטרנט שאני משדר בה,Radi-Yo,נמצאת בסכנת סגירה. התחנה משדרת כבר 4 שנים באישור אקו"ם ומשלמת תמלוגים. הבעיה היא שעכשיו הפדרציה קיבלה אישור לעסוק גם בתחנות רדיו אינטרנט,והם דורשים ממנהל התחנה סכום עצום של כסף על כל ארבע שנות השידור של הרדיו. ובמילים אחרות (כמה שזה לא ישמע אובייקטיבי),לעשות כסף על גבי הרדיו והאמנים. אני ממש ממש אשמח אם תחתמו על העצומה,זה יעזור לנו מאוד.
קריאה לחתימה גם לתפוחים,שאני עובד על הכנסת האלבום שלהם לחנות של הרדיו. חתימות של אמנים ממש ממש חשובות לנו,כדי שידעו בפדרציה,שגם מי שכביכול הם מגנים עליו,נגדם בקרב הזה (אתם בצד של הטובים,נכון?
). תודה רבה.

zoioz

New member
חתמתי...אבל....

אני חייב להעביר ביקורת: אני לא יודע מי הבעלים והמנהל של האתר הזה ואיך הוא מתנהל אבל מבחינת תוכן,גוני היקר,אין כאן שום בשורה חדשה.מדובר בערוץ מיינסטרימי נוסף שמנסה לעשות עוד כסף או לאסוף עוד אינפורמציה,בלי שום רצון לאתגר את הקהל או לקדם אומנות מקורית וחדשה. אני מאמין שאתה והחברים שלך משדרים שם בחינם,ומלאים בהתלהבות מהבמה שקיבלתם ומהיכולת להשפיע.אני מקווה שבאמת תצליחו להשפיע,כי כרגע עושה רושם שמישהו שם למעלה מנצל אותכם ואת כישוריכם כדי לאסוף הרבה אימיילים(=ידע=כוח=כסף). להלן כמה שמות שחיפשתי ולא מצאתי באתר:התפוחים,רדיו טריפ, הבילויים, אינפקציה, פי אר טרופרז, הפה והטלפיים, נושאי המגבעת... זאת ההוכחה שלי לעובדה שאין כאן נסיון לקדם מוזיקה עצמאית, ואפילו לא מקורית ומאתגרת. ולסיכום:1.אני מקווה בשבילך ובשביל החברים שלך שהתחנה תמשיך לפעול,ושתתחילו להחדיר אליה תכנים שאתם אוהבים ורוצים לקדם 2.אקו"ם בסה"כ הוא גוף כבד,מסורבל ומציק, אבל הם משלמים לנו,ובזמן.הם לא הרעים כאן בסיפור....

קודם כל תודה רבה על החתימה.

ובנוגע לאמנים הצעירים... חנות הרדיו עוד בחיתוליה. כרגע אני,ועוד כמה אנשים ממליצים על אלבומים פחות מוכרים שיכנסו לשם (ביניהם גם התפוחים),ובקרוב יהיו שם עוד הרבה,אני מבטיח. אבל כאן לא נגמרת התמיכה. רצף המוזיקה שלנו מציע כ60 שירים של אמנים צעירים להורדה חינמית(באישורם,כמובן),שניתן להוריד תוך כדי שמיעה. גם העניין הזה עוד בחיתולים ושירים כאלה עולים לעיתים קרובות. וכמובן,השמעות בשידורים. פה אני אמנם מדבר רק בשם התוכנית שאני מגיש,אבל אני בטוח ב100 אחוז שאני לא היחיד שנוהג כך. אנחנו נוהגים באופן קבוע לארח בתוכנית ולהמשיע אמנים פחות מוכרים. טוב... קצת חפרתי.
מקווה שהבנת את הרעיון.

אגב..סקופ קטנטן! (אם אני זוכר נכון)

מנהלנו היקר,דוויק,התארח פעם בתוכנית כנציג של הטרופרים...או של הפרברים כי זה היה ממש ממש מזמן.
ממש עכשיו נזכרתי בזה. יש אישור?

thefword

New member
לפי ynet חלפה הסכנה

חברי הכנסת התנגדו ויפעילו לחצים נגד הסגירה של התחנה המעולה הזאת

negative

New member
פשש...הפתעת אותי

פעם ראשונה שהם אשכרה מועילים במשהו...כל הכבוד.

למעלה