עדי5

New member

שלום אני רוצה לברר מה משמעותו של עור קשה שנוצר מתחת ל2 האצבעות שליד הבוהן. עד לפני מספר חודשים היה לי עור קשה מתחת לבוהן- וידוע לי שזה היה "מגן לב". עור זה נחלש בחודשים האחרונים (עדיין קיים אך דק יותר) אך לעומת זאת נוצר עור קשה (בשתי הרגליים) באזור ה"ריאות" אך לא מתחת ל4 האצבעות אלא רק 2 אלה שליד הבוהן. אתם יודעים מה זה אומר? בנוסף, העור הזה שנוצר, מעט צהוב.

vca

New member
אשיב בכללי

יכול להעיד על עייפות, קושי בנשימה או בנשיפה, רגישות יתר או ההיפך .. ושוב - זה כללי מאוד שבת שלום.

אiהבת

New member
גם אני עונה בכללי ..

כיוון שאין אני רואה ו/או מרגישה את כף הרגל שלך קחי בחשבון שיותר מכיוון כללי קצת יהיה קשה לעזור לך .. אני הייתי אומרת שזה אולי קונפליקט בין מה שאת מרגישה למה שאת חושבת ובנוסף העניין הזה מכניס אותך קצת לסטרס או אי שקט ואפשר להגיד שלא קל לך עם זה. יכול מאוד להיות שאותו עניין אף מפריע לך לנשום ..ולא רק במובן הפיזי.

r a f a g a v

New member
ויכול להיות כיוון אחר...

לא רוחני, (אם / בלי מרכאות) אלא פיסי... יכולה להיות בעיה גופנית, שתוביל לזה. נכון - אני נוגד את כלל התפיסה אבל...
אני חושב, שהעיסוק המתמיד בכיוונים העקומים, הרוחניים כאילו, מבטל את רצינות המקצוע... (אצל הדתיים רוחניק = סיגריה, מהאידיש: רָאוּחֵן - לעשן, והרבה מהעיסוק ה"רוחני" הוא, יותר מהכל, "עשיית רוּחַ"
)... * מעבר לכל - היי רגועה!! הרוגע הוא המסייע העיקרי בריפוי ובשמירה על הבריאות התקינה!! * לגבי שמות האצבעות: 1) בוהן, 2) אצבע, 3) אמה, 4) קמיצה, 5) זרת.. (כמו ביד) (ועוד משהו - בוהן = אגודל = האצבע הגדולה ביד/ברגל...
)

csh018

New member
ברוכה הבאה עדי5

אני אנסה לשאול את השאלה המתאימה: מה את מנסה לא!!!! לראות!. מול מה את לא מיישרת מבט? האם משהו מסתיר לך את התמונה המלאה? בהצלחה שלומי

csh018

New member
אם את אוהבת ../images/Emo8.gif גם אני אוהב

תודה!!! שלומי

עדי5

New member
שלומי, הדהמת אותי

זה בדיוק השאלה שמטרידה אותי... ועכשיו- איך עלית על זה (מה מצביע על זה) ואם ניתן לראות את השאלה דרך הרגל... יש דרך לעזור להגיע לפתרון??? ושוב- מדהים!!! עדי

csh018

New member
האם את מתכוונת האם ניתן

לגלות דרך כף הרגל מה את לא רואה? שלומי

עדי5

New member
לא,אני מתכוונת

לזה שלא הבנתי איך ראו את זה ברגל. הבנתי איך אנשים ראו קוצר נשימה או חרדות... אבל את המסקנה שלך, שכה הדהימה אותי, לא הבנתי איך זה מוסק מעור קשה בריאות...(אולי כי זה מתחת לאזור העיניים?) הייתי שמחה לדעת מה אני לא רואה- אבל ברור לי שלא ניתן לראות את זה ברגל... וגם אם יש דרך להבין מה אני לא רואה...

למעלה