זה מזכיר לי סיפור
יום אחד אני עוברת ליד ישיבת גור בערד .. אני בדרך לגן של אמא שלי .. אני לובשת ג'ינס צמוד צמוד, וסטרפלס לבן, ומעליו גופיית קשירה שקופה לחלוטין .. ואני ככה שקועה לי באיזה ספר מתח, ופתאום אני על הרצפה. בום טראחח מה קרה?? נתקעתי בחסיד שרמנטי וחתיך ה' ירחם כמה שהוא היה חתיך .. הציציות שלו היו בחוץ .. והוא השתעשע איתם בכיף שלו .. החולצה שלי נקרעה, וקודם כבר לא הייתי צנועה ועכשיו אני בכלל לא הייתי צנועה טוב שנשאר עליי משהו בכלל. הוא שם עליי את המעיל שלו והכניס אותי לתוך הישיבה שלו וחיכה למלמד שלי שיגיע. והפלא ופלא המלמד נכנס ואני קמה ממקומי מגרדת בראש בעצבנות ואומרת: "מלמד אני מכירה אותך מאיפה שהוא אך מהיכן???" המלמד נבוך אך אומר, "אישתי פעם הזמינה אותך לארוחה ובאת" טוב אני קורא לאישתי, ואני ישר לו אין צורך, רק אבקש רק שמישהו ילווה אותי לפחות עד הבית כי החולצה שלי חצי קרועה עוד רגע רואים פטמה .. ולא נעים אני עם המעיל של הבחור .. בקיצור ליוו אותי חמישי חסידים שהם הורידו את הכובע והם ממש לא מסתכלים. היה נחמד מאד.. אגב, לא נעים להידרס על ידי דוס. סליחה עם פגעתי במישהו/מישהי זה לא בכוונה תחילה. אוהבת

)