?

שוקו בת

New member
זה פורום של אנשים מופרעים!!!

לא כדי לך!!! אגב, זאת רוולי אין לי כוח להחליף ניק!!!!

כך כמעט הפכתי לפרק ב``עמוק באדמה``

דיוושתי להנאתי בכביש די מהיר עזריאלה. ואז עפה לקראתי בידידות מופגנת קסדה. אופנוען שדהר מאחורי או מלפניי לא הידק קסדתו והיא שייטה לה בעוצמה רקטית היישר מולי. באינסטינקט נשי בריא צרחתי ``אימא`לה`` ובשרידי קור רוח קופיים-הישרדותיים קפצתי מהאופניים. יכולתי כמובן להסיט אותם או לבלום או להמתין בדומיה למכה שתסיים קץ להתמכרותי לפורום וקץ כללי. אבל קפצתי. קוף כבר אמרתי. היה מעניין. תארו לכם אם הייתי שר``י. אנשים היו נקרעים מצחוק כשהיו קוראים את סיבת המוות. פעם הבאה אם מישהו שואל אתכם. ``ראית פעם קסדה רודפת אחריך?`` אימרו שלא אבל שאתם מכירים מישהי שראתה. נראה לכם שלזה סיטרא מתכוון כשהוא מאחל לבנאדם חיים מענינים? נמאס לי להינצל ממיתות משונות:( מילא הייתי נפצעת וזוכה לגימלים מהעבודה ושפע אמפטיה..אבל לא. תכל`ס היה מפחיד. כמעט כמו הפרומו של התכנית של ר.גינת. סעו בזהירות. והדקו.

רוולי 21

New member
זה מזכיר לי סיפור

יום אחד אני עוברת ליד ישיבת גור בערד .. אני בדרך לגן של אמא שלי .. אני לובשת ג'ינס צמוד צמוד, וסטרפלס לבן, ומעליו גופיית קשירה שקופה לחלוטין .. ואני ככה שקועה לי באיזה ספר מתח, ופתאום אני על הרצפה. בום טראחח מה קרה?? נתקעתי בחסיד שרמנטי וחתיך ה' ירחם כמה שהוא היה חתיך .. הציציות שלו היו בחוץ .. והוא השתעשע איתם בכיף שלו .. החולצה שלי נקרעה, וקודם כבר לא הייתי צנועה ועכשיו אני בכלל לא הייתי צנועה טוב שנשאר עליי משהו בכלל. הוא שם עליי את המעיל שלו והכניס אותי לתוך הישיבה שלו וחיכה למלמד שלי שיגיע. והפלא ופלא המלמד נכנס ואני קמה ממקומי מגרדת בראש בעצבנות ואומרת: "מלמד אני מכירה אותך מאיפה שהוא אך מהיכן???" המלמד נבוך אך אומר, "אישתי פעם הזמינה אותך לארוחה ובאת" טוב אני קורא לאישתי, ואני ישר לו אין צורך, רק אבקש רק שמישהו ילווה אותי לפחות עד הבית כי החולצה שלי חצי קרועה עוד רגע רואים פטמה .. ולא נעים אני עם המעיל של הבחור .. בקיצור ליוו אותי חמישי חסידים שהם הורידו את הכובע והם ממש לא מסתכלים. היה נחמד מאד.. אגב, לא נעים להידרס על ידי דוס. סליחה עם פגעתי במישהו/מישהי זה לא בכוונה תחילה. אוהבת :))

רוולי 21

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחלומות חסידיים לכולם ולילה טוב!

רוולי 21

New member
לא פשוט יותר נוח,

יש לי הרבה חברים דתיים שמעדיפים לראות אותי בתור שוקו בת

מחממנוע

New member
מי כמוך באלים יהודה

אם זה אתה, אתה גדול ואם רולי זו בריה אמיתית, גם טוב ואם זה שוקו, שיהיה שוקו

rigoletto111

New member
תעמוד זכות הצדקת, לנו ולכל ישראל

עושים חיים שם בישיבות (למה רק בערד קורים ניסים כאלו?)

rigoletto111

New member
1. פוליקר 2. מתבחששת

מקווה שהקפיצה עברה בשלום ושהואפניים לא רדפו בתורם אחרי מישהי אחרת ובכלל שיהיה לך טוב

למעלה