אמונה
אני אדם מאמין,והמון אנשים באו ואמרו לי אלוהים לא קיים,למה אתה מאמין במשהו שלא קיים,משהו שלא הוכיח את עצמו שהוא קיים,ענית להם דבר אחד, גם אם הוא לא קיים,בזמנים קשים אני יודע שיש מישהו שעוזר לי,מישהו שאני יכול לבקש מימנו דברי תפילה,מישהו שיחזיק אותי,אם אתם מאמינים בגורל יש בעיה אחת שהגורל אומר מה שצריך לקרות יקרה,אם משהו קרה לי יש משהו שיחזיק אותי שאני לא אפול,וזה לא הקב"ה אלה האמונה שלי. שאמרתי הפגנות והתיישבות נתתי שתי דוגמאות פשוטות לא התכוונתי שזה כל,פשוט שמתי דגש על כך שאדם מבוגר יכול להיות המעשי יותר והנוער יכול להיות זה שישפיע. לא צריך לפזר את כל הערים לכל מיני מקומות שיהיה יהודים,פשוט צריך בכל מקום בא"י רוב יהודי... את רואה את עצמך מתפללת בשביל שזה שיצא לקרב יחזור בשלום,אני רואה את עצמי מתפלל לפני שאצא לקרב. בקשר לניסי ניסים,הרבה אנשים יכול להגיד שזה יותר מזל משכל על כל דבר שתגידי נס,הכל תלוי בצורת חשיבה ואמונה. ובקשר ל"לשם מה אתה מדריך בין היתר..." הדבר הראשון שאני מדריך בשבילו זה ערכים,להשריר ערכים בחניכים,אם אני יכול להכניס אידיולוגיה או כל דבר אחר אני אעשה את זה במידת הצורך,אבל בתכלס חשוב להכניס להם ערכים ובסיס לפני תל חיי על תל חי,הקרב,מה נעשה,למה זה מעשה גבורה,כל שאר הדברים יכנסו ע"י הקורסים,ההנהגה,אני רק רוצה לאסוף את החניכים מהרחוב ולהכניס בהם ערכים.