...

Painkiller1989

New member
...

) הנקודות הצפוניות והדרומיות ביותר בהן היית בארץ? ובעולם? בארץ: הנקודה הדרומית ביותר - אילת. הנקודה הצפונית ביותר - חרמון. בעולם: הדרומית ביותר - אילת. הצפונית ביותר - סנט. פטרסבורג. 2) הנקודות המזרחיות והמערביות ביותר בארץ ובעולם בהן היית? המזרחית ביותר בארץ- ימ המלח אני מניח. המערבית ביותר בארץ - כל קו החוף, אני לא יודע מה הנקודה המערבית ביותר בו. בעולם - מוסקבה. המערבית - לוס אנג'לס. 3) המקום הרחוק ביותר בעולם אליו נסעת למטרת מפגש עם אדם אחר מהמין השני או המין החביב עליך? אזור.(אני בן 16) 4) כמה פעמים אושפזת בבית חולים ליותר מיום אחד? 3, קילה כשהייתי קטן פעמיים, פעם אחת הייתה לי מנת יתר של וונטולין . 5) מה החיה האקזוטית ביותר שתקפה אותך? לא חושב שאי פעם תקפה אותי חייה, וזה לא שאני לא מתקרב אליהם ובגלל זה לא תקפו אותי. 6) האם השתמשת פעם בכסף מזוייף? כן, שטר של 20 שקל, אמרו לי שהוא מזוייף במקום אחד אז שילמתי איתו במקום אחר. 7) באילו כלי נשק אתה יודע להשתמש? קאראטה, קונגפו, איגרוף, ומקלות קצרים, ומקל ארוך. 8) הפלגת פעם בים? ברור, בכינרת, בים סוף, בים המלך, ובאוקינוס בארה"ב 9) באילו כלי טיס יצא לך לנסוע (או יותר טוב - להטיס)? מטוסים, בואינגים למיניהם, וססנה פעם אחת.

Painkiller1989

New member
אופס ממש מצטער חחח

הושפעתי מהאחרון שהגיב ככה, חחח, אני דווקא תמיד מגיב במקום הנכון חחחח, מצטער

למעלה