?????????????????.

פאני24

New member
?????????????????.

אני יוצאת פה ושם אם חברות והכל אותו דבר מאסתי בבילויים מתחילים איתי בחורים הבעיה שהם רווקים ואין לי שיחה משותפת עימם שזה מגיע השאלות על יילדי אני מרגישה שמשהו נתקע לא זז אולי אצלי הבעיה מי יודע לא יודעת בקיצור אין מכנה משותף ואיפה הגרושים הנורמלים למה לא מוצאים אותם בבארים ובאתרי הכרויות שאני גולשת רוצים כולם אך ורק סקס או ישר שאשלח תמונה או שולחים נשיקה דרך החלונית ממש עולם ודור דפוק איפה ההתחלות של פעם ושאני נפגשת בבלינדט ישר מנסים לשים עלי יידים ממש לא אני ולא בשבילי איפה אפשר להכיר גרושים נורמלים?

love4101

New member
פאני יקירתי ממש מזדהה איתך ומבינה

גם אצלי אותו הדבר לכן אני החלטתי שאני מפסיקנ עם כל האתרים האלה ומועדונים אם בורא עולם יחליט לשלוח לי אז הוא ישלח לי משהו שהלב רוצה והוא יקלע בול כבורי לכן אני הרפתי ושלחתי לבורא עולם ונותנת לו לחפש עבורי את הכי טוב בשבילי. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה חומד כל הישועות ובשורות טובות.

love יפה שלי

אני חושבת שזו לא הדרך , אל תתיאשי פשוט תעמדי על שלך ואם תפסיקי לנסות לא תוכלי לדעת מה את מפסידה . עברנו מספיק כדי לדעת על מה אנחנו לא מוכנות להתפשר ואיזה סוג של גבר אנחנו מחפשות מי שרוצה סטוצים שיעשה חור בקיר. אבל לחכות לאלוהים שישלח מישהו שידפוק בדלת ? לא חמודה שלי לא ככה אוהבת אותך בהצלחה

love4101

New member
חלבית יפה שלי

אני ביקשתי מבורא עולם שיתן לי זיוג בדרך הינה שזה אומר בבית קפה שידוך יציאה לים וכיוצ"ב .זה לא אומר שאני יושבת בבית ורק מחכה שזה יבוא אבל לא באתרי ההכרות ששמה זה נפילות על הפנים מתוקה ואני מדברת מנסיון הכי טוב להכיר בדרך הישנה והטובה והאמינה . אז שיהיה לכולנו בהצלחה במציאת הזיוג האמיתי שלנו משורוש נשמתנו אמן. כל הישועות ובשורות טובות.

שי רה3

New member
אני יכולה להמליץ לך

על פורום "להתגרש ולהתחיל מחדש" ב ynet. אני כותבת בו, אנחנו נפגשים לעתים עם ילדים ובלי, נוצרו שם כמה זוגות אוהבים (כמו הזוג שאני חצי ממנו למשל). אם מתאים לך, את מוזמנת

למעלה