:)

D O R O S H

New member
:)

אהמ טוב חדש פה :) אז אני דור אבוטבול בן 17 תכף 18 מת"א אני חרמן ברמות שאי אפשר ללתאר בכלל .. מאז שאני זווכר תעצמי טוב קצת נססחפתי ממגיל 16 יש לי ממין מנהג כזה שאני חוזר ביום שישי ממסיבות עים מישי ולעיתים (רחוקות) עים מישו ולא היה שבוע אחד בלי להגזים שלא חזרתי הבייתה עים מישי ואים לא חזרתי הבייתה זה היה בשירותים ..חעחחע :) בקיצוור אפילו שאני עושה סקס בתדירות דיי גבווה זה נוורא חחסר לי בממהלך השבווע .. אז אני עוושה ! מה אני עושה ?! ב י ד :) וגםם זהה דיי ננמאס עליי למיישו ייש טטיפים לתת לי כדיי להננות יוותר שאני ממביא בייד ?!

איך אתה יכול לערב את דפש מוד

בהודעה עילגת ולא מבריקה במיוחד (שוקולדית מנסה להיות דיפלומטית ומנומסת) שכזאת? ואני בכלל לא מדברת על המקום ממנו באה ההמלצה שלך ....

זיגזג

New member
אתה בן 17....

וכבר הספקת לעשות נשים, גברים, ובדיסקוטק של שירותים???? פווו הנוער של היום.... בגילך שוקולית לא ידעה אפילו מה זה זין!

אני הייתי ממש ילדת מעבדה...

הורים שלי לא הסכימו לשאצא לדיסקוטקים.. כי מקום של זונות!! ומישום מה הייתי ילדה טובה בקטע הזה וצייתתי להם... פעם ראשונה שהייתי בדיסקוטק היתה עם בעלי.. ואז לא הבנתי איפה מתחבאות כל הזונות..

חחחח אפילו אני בגילי המופלג

עוד לא עשיתי אפאחד בובדיסקוטק של שירותים

november76

New member
תשמע

אתה צעיר וחרמן. לצערי אין לי טיפים בשבילך. חכה כמה שנים עד שתתבגר קצת ואז תוכל לשלוט קצת על החרמנות.

למעלה