8260 - מתחילת הדרך,עד סופה.

Gizon

New member
8260 - מתחילת הדרך,עד סופה.

שלום, אני בעליו הממש לא גאה של מכשיר 8260. בהתחלה המכשיר היה נהדר,סיפק את כל צרכי (שעוד היה את 4444) בשבועים האחרונים המכשיר שלי התחיל לשרוף לעצמו את האנטנה (אם הייתי מצמיד את הראש לאנטנה, הייתי שומע אותה אוכלת את עצמה). ביום חמישי בא שליח נחמד והביא לי מכשיר חדש, לצערי המכשיר החדש סובל מאותם בעיות מעצבנות ביותר ועוד בעיה מוזרה בהחלט: למי שיש 7160,8260 מכיר טוב מאוד את "רשת מקומית".כאשר מחליפים לאנגלית כתוב "HOME",המכשיר שלי החליט לכתוב "HOME" שאני בעברית ו "רשת מקומית" שאני באנגלית...(מצחיק הא?) אוקי, לקחתי לי מברג חמוד ופתחתי את המכשיר הישן,האנטנה נראתה כמו בצל שניקו איתו את המנגל. צבעתי את הלדים בלק כחול שקוף (משהו כזה),התצוגה הייתה די כחולה.מגניב קיצר,אם לא הייתי מקבל בקרוב GSM סלקום הייתי עושה מליקשיק 8260. אל ואני חוזר אל תקנו את ה-8260

vampire1

New member
אוי 4444 ..........

כלב משוגע מה הטלפון הזה מזכיר לך .... ד"א אני חדש פה.

MaD-d0g

New member
4444

איזה צרכים בדיוק 4444 סיפק לך? (שאלה רצינית, לא כמו שזה נשמע
)

vampire1

New member
את השירות הכי חשוב .... ../images/Emo6.gif

הודעות טקסט חינם!!!!!!!!!!!!

Nightr

New member
מה זה אנטנה שאוכלת את עצמה?

איזה רעש בדיוק האנטנה השמיעה? בכל מקרה לא מומלץ בכלל לפרק אנטנה של 8260, הביצועים של המכשיר ירדו. פרוק אנטנה ל-8260 מומלץ רק במעבדה מוסמכת.

Gizon

New member
שיקפצו לי הטכנאים..

בגלל שאבא שלי מנהל את החברה מלקקים לי תתחת... בזמנו אני הייתי בתוך הניסוי של 4444 (הייתי יכול להוריד צלצולים וכו) אני הולך לקבל טלפון GSM, לא מזיז לי ממעבדות,נגיד דפקתי את ה8260 המקולקל לגמרי. אני אומר שהמכשיר הנוכחי שלי נאבד,מביאים לי חדש ואז יש לי עוד מכשיר להתעלל בו... אז שיקפצו לי כל הטכנאים "המבינים" (חוץ משוקולד חלב כמובן). CU גדעון

Gizon

New member
לא קשורה לסלולארי

פשוט יש להם הרבה מכשירים....

MaD-d0g

New member
רייגע..

רגע.. כמה שאלות.. איך גילית את 4444 ? איך הצלחת להכנס לפילוט של סלקום? הוא נערך בחודוש אוגוסט למשך פשוט משבועיים... איך הצלחת? ביאזה עוד שרותים השתמשת ב 4444?

Gizon

New member
תשובות

היי, 1.על 4444 שמעתי לראשונה בפורום סלולארי IOL (מתגעגע!) א.בהתחלה הניסוי היה פתוח לחלוטין!!!,כולם יכלו להוריד צלצולים כולם יכלו לשלוח הודעות לאורנג´ ולפלאפון,לאחר מכן הניסוי נסגר חלקית: הצלצולים היו סגורים,כמו כן עוד שירותים שבכלל לא ידעו עליהם. 2.לניסוי נכנסתי דרך העבודה של אבא שלי (כמו שאמרתי,מלקקים לי תתחת) 3.איני זוכר את כל השרותים,אנסה לחפש את הדף ששלחו לי בפקס ושם תוכל לקרוא על כל היכולות של השירות החמוד הזה... BYe, גדעון

MaD-d0g

New member
אל תדאג....

א)הייתי מעוניין לראות את הפקס... ב)אל תדאג, לפי השמועות, השירות אמור לחזור בקרוב..

למעלה