821

rambling

New member
821

מישהו יודע אם היה מבחן כבר למפלצת הזו באחד מהאתרים הישראלים "המובילים"?

באנגלית מחו"ל ראיתי וצפיתי אבל אם למישהו שמכיר את הכלי מקרוב יש מבחן ספציפי מומלץ אשמח לשמוע גם.

rambling

New member
אני מחפש

לקרוע כלי, לא שיקרעו אותי

RIDE TO LIVE

New member
מה עם ה821 ? אני מאוד אהבתי

תשמע, לפני הכל מדובר באחד האופנועים היפים והסקסים שאני מכיר, פסל, אשכרה יצירת אומנות.
יצא לי לקבל חדש כזה לכמה ימים, ללא ספק שינוי מרענן אחרי שנים על יפנים ...
מנוע חדש, אופנוע חזק, הרבה כוח למטה, מה שכן, נגמר מהר ( הוא לא אוהב למעלה) נותן ווילי כמו גדול ובקלות מה שלא תקבל מכל יפני טיפוסי כולל ליטר.
סאונד משכר ( על שלי היה טרמיניוני) התנהגות מדהימה, לוקח פניות ומשכיב כמו ענק וכמובן מערכת בלימה מבית Brembo שזה משהו שצריך להרגיש כדי להבין.
אבל בסופו של יום, אני לפחות, חושב שאין תחליף לרגוש של ארבע בשורה, אני מכור לאטרף למעלה. אבל זה רק אני.

rambling

New member
ללא ספק

גם על הנקד' החיוביות שציינת וגם לגבי זה שהאופנוע הזה, כמו אחרים, הוא לא be all and end all לכולם ואין בלתו. טוב אני יעצור פה, תיכף שוחטים את העדר

noy fb 22

New member
אחלה גבר!! 3.5 מעלות הטייה והוא כבר "מוציא ברך".....

שלא להזכיר שאין לו בכלל סליידרים. העיקר הפוזה בתמונה.
טוב שהוא לא שלח החוצה רגל...סטייל רוסי.

noy fb 22

New member
למה? כי... גם נשבר הז.. מתמונות פוזה חלולות שבהן אם לא

הוצאת ברך אתה לא רציני ולמען האמת ובנוסף לכך, גם משום שכמה "מובילי דעה"
בפורום הזה, לא חדלים להתפעל מן העובדה שלפחות עד חמכירה הקרובה, הם
בעצם יסדו כאן עדר קטן של מסוממי דו בוכנה מארץ המגף, שאינם חדלים לפזר
סופרלטיבים מגוחכים, על נפלאות של אופנה חולפת שהתנחלה לה בעיקר
במדינת דן.
זה למה...

iec

New member
עשיתי במיוחד בשבילך תמונה פנורמית כדי שתסתכל על התמונה הרחבה

אני מבין לגמריי את מה שאתה כותב מאחר ועוד לא היתה ברשותך מכונת מומנט כזו שמפיקה סקס מוטורי מזוקק מהמטר הראשון.

נחכה בסבלנות-זה עוד יקרה לך. (לי זה גם לקח המון שנים)

סופרלטיבים מגוחכים?
לך תקרא מגזינים בחו"ל ותראה מה הם כותבים שם על דגמי דוקאטי מהשנים האחרונות....האמת שזה ישעמם אותך כי זה סופרלטיבים ארוכים ומגוכחים כמו פה רק באנגלית\צרפתית\ספרדית...

אני מסתכל עליך ורואה אותי סגור בתוך חדר שנקרא UJM

gray

New member
נתנו לי מולטי בהשכרת אופנועים.

החזרתי אחרי יומיים ולקחתי את ההונדה קרוסטורר לעוד יומיים. גרמניה בלגיה והולנד. טיול, חלק בזוג.
אין מה להשוות, ההונדה הוא ללא ספק הרבה יותר כייף ונוח.
לא ניסיתי לרכב בצורה ספורטיבית\על הקצה או כל מיני כאלה, סתם בכייף.
לא שאני מתיימר להיות מומחה שמה שטוב לו חייב להיות טוב לכולם חס וחלילה כמובן.
&nbsp

iec

New member
זה בגלל שנתנו לך ולא קנית....

&nbsp
אני מתפלא עליך,כאזרח ותיק בפורום לבוא ככה ולענות לי ברצינות על הנחרצות שלי שכולם יאהבו דוקאטי...

&nbsp
לתת הבהרה?

מיצו

New member
אני אספר לך משהו

בתוך היריעה המכסה את כל סוגי הרוכבים, כל הגילאים, כל החשקים, כל התאוות, כל היצרים, כל מה שגורם לאדם להזיל ריר מצד אחד או להקיא מצד שני, בתוך כל הטווח העצום הזה (בטח שלא רק בארץ אלא בכל העולם) יש מגוון כל כך רחב של רוכבים, שאין אופנוע אחד (גם אם קוראים לו GS) שמתאים לכולם.
&nbsp
זה מתחיל עם אופנועים קלים וקטנועים קטנים שעליהם מתניידת משפחה שלמה ושאינם צריכים טיפול פרט להחלפת שמן פעם במיליון ק"מ, וזה ממשיך עם אופנועי 125-250 שמהווים את הרוב המכריע של דו-גלגליים במדינות רבות במזרח אסיה.
&nbsp
משם זה עובר למאה אלף סוגי אופנועים שנכנסים בנישה בין 250-300 סמ"ק וכלה ב- 600-750-800 סמ"ק, אופנועים שמיועדים למגוון רחב מאוד של רוכבים - ספורטיביים, תיור-ספורט, דו"שים, קרוזרים, וכלבויניקים רב משימתיים. יש אנשים שמוכנים להישבע באמא שלהם המתה שהאופנוע שלהם הוא הכי הכי בעולם, ואחרים יסתכלו עליהם ויצחקו להם בפנים.
&nbsp
וזה לא נגמר, כי יש גם מעבר לזה עולם שלם של אופנועים בנפחי 1000, 1200, 1300, ואפילו כאלה שהם בנפח גדול הרבה יותר. וגם שם, אופנועי סופר ספורט, אופנועים שמוציאים 200 ומעלה כ"ס, נייקדים עצמתיים, קרוזרים שמנים, וכמובן גם כאן את אופנועי הכלבו הרב-גוניים, כשאת הסקאלה סוגרת נישת האדוונצ'רים הלוהטת.
&nbsp
מה שמתאים לך באופנוע אדוונצ'ר יהיה רחוק ממני שמיים וארץ. אני ארדם, אפול משיעמום, אחתוך ורידים. בזמן הזה אתה תשפריץ את מיטב ה- DNA שלך, השפרצה ספונטנית, היישר על לוח השעונים, מיכל הדלק והמושב. ואם אנסה לשכנע אותך - אתה תסתכל עלי בעיני עגל ולא תבין על מה אני מדבר.
&nbsp
וההיפך.
&nbsp
זה היופי בזה.
&nbsp
ההונדה מצא חן בעיניך וזה מגניב. ההונדה מוצא חן בעיני המון אנשים. אבל אותם אנשים הם לא האנשים שילכו על אופנוע עם מנוע דו-בוכנתי בתצורת L, ואלה שכן ילכו לשם לא ילכו על אופנוע עם מנוע דו-בוכנתי בתצורת V, ואלה שכן ילכו לשם לא ילכו על אופנוע עם מנוע דו-בוכנתי בתצורת בוקסר...
&nbsp
ולהיפך.
&nbsp
מה שמתאים לך, מתאים לך. עד שאולי תראה את האור, ואולי תגלה שחיית בשקר כל ימי חייך.
&nbsp
או שלא. ואחרי שתי דקות תקלל את היום שבו לקחת את האופנוע, ותרוץ מהר בחזרה לשלך.
&nbsp
בדיוק כמו נשים. תפנטז על לא יודע מי, וזה בסדר, אבל זה שלידך יסתכל דווקא על טיפוס אחר, וזה מה שידליק לו את הצ'קלקה.
&nbsp
וזהו.

gray

New member
זה משתנה מסיטואציה לסיטואציה

בדיוק כמו "מה אתה אוהב לשתות?" לפעמים ויסקי. לפעמים מים. לפעמים מיץ תפומישמיש מוגז. תלוי איפה, מתי ועם מי.
&nbsp

noy fb 22

New member
ההמממ...במקביל לכך שאני מוכן להגן בעוז על זכותך לחיות בסרט

(כפי שמפרט כאן עבור רבים רבים הגננת מיצו, בתיאור כמעט לירי), הייתי אומר לך כך:
קודם כול...באסטטיקה הפרטית שלי ובאמת בלי להעליב, האדום הזה באמצע התמונה...לא ממש משתלב.
לא בצורה ולא בגוון.
שנית, בכול פעם שעליתי על דוקאטי, הרגשתי שאני פשוט רוכב על אופניים. אפשר להבין ע"פ התנוחה הזו
עם הידים קדימה והפעימות (סטייל V רוד) של זוג הבוכנות המסכנות הנושאות בנטל, למה בדיוק רוב הסופרלטיבים של
המתלהבים עולי הימים, נסחפים מייד לארוטיקה מדוברת המשלבת סקס, DNA וטווחי כיסוי של ההתרגשות
הבלתי נשלטת...
אגב,אם עסקינן בכמויות שהגננת מזכיר, הייתי מציע לו לשקול פתיחת בנק מתאים, בעצם, ישר
שניים או שלושה סניפים...
אני גם לא מבין אופנועים ש"נגמרים ככה פתאום". שהקצה שלהם זו המדבקה המרופדת המייצגת את המושב האחורי...
הכי מצחיקות אותי הן ההתבאויות סביב "מפלצת המומנט". נדמה לי שהסטארטר שלי מפיק מומנט שהוא בקרבת הערך המדובר.
ולבסוף, על יופי אי אפשר להתווכח. אבל אחד מסימניה של קלסיקה היא העובדה שעיצוב שנראה כך אחרי 10 שנים ושאפשר
לזכור את קוויו ושאפשר אפילו לצייר אותו מן הזכרון בלבד...כול זה אומר משהו.

iec

New member
בוא ניצמד לעובדות:אופנוע הסטרטר שלך מפיק 97.8lb-ft .ה-S מפיק

91.9lb-ft.
הסטרטר שלך שוקל 233 ק"ג וה-S שוקל 182 ק"ג.

לא צריך להיות מדען טילים או אוירונאוטיקה כדי להבין למי משניהם אפשר להדביק את המילה מפלצת מומנט....ועוד לא כתבתי על תצורת המנוע ומתי מתקבל שיא המומנט

בעיניין הטעם והריח אין מה להתווכח ואני למשל לא מסוגל לעכל זנב של אופנוע שנגמר אחרי הגלגל...זה כ"כ אייטיז
ולא משרה מראה קרבי סקסי

שאר התאורים המצחיקים מתאימים אולי לדורות הקודמים של דוקאטי .

לא מזלזל במכונת תפירה הסופר מהירה שלך (רכבתי עליה לפני כמה שנים טובות) אבל היא חסרת ייחוד , היא כמו CBR ,GSXR ,R1 רק קצת יותר נוחה,או אם תרצה היא כמו היאבוסה....היא כמו כל היפנים הגדולים רק עם שינויים מינורים.

מכיתה ו' לא היתקוטטתי ככה

קדימה..תשיב אש

(במחשב השניה הייתי צריך להעלות תמונה של האופנוע הלבן
)

הלכתי להתחבא...

noy fb 22

New member
הרשה נא לי לעזור לך ולהעלות כאן "לבן" ממש יפה

גם זו קלסיקה שכבר לא בנקל פוגשים...
אשר לסטארטר, קודם כול, אצלי זה 102\205, זה אמנם משנה את היחס שהזכרת אבל
אל נא תשכח: התגובה שמרגישים בתחת היא לא רק מומנט. היא מאד מושפעת
מקצב עליית הסל"ד ובקטע הזה, דו בוכנה לא יכול להתחרות ב 4IL. לא בקצב ולא בקו האדום.
זו אגב, אחת הסיבות העיקריות לתכנון מנועים מרוביי צילינדרים. כדי שהכיף יהיה גם ארוך ארוך...
אני חולק עליך גם לגבי היחוד. ה 12R תוכנן כקטגוריה בפני עצמה. יחודיותו היא בכך שאין לו יורשים או ממשיכי דרך
לצערי. משפחת קאווא התפצלה ל 10R, לשושלת ה-14 ולכול מיני נייקדים או גימיקים חדשים עם מספרים הזויים
במדור PERFORMANCE.
וכמו שאמרתי לך, אני אגן בעוז על זכותך להיות מאוהב ומוכה סנוורים
. הרבה מאד פעמים זה הולך ביחד. אבל, מחבוא
לא יעזור לך כי אנחנו כבר מזמן בקטע של נשק מונחה.

iec

New member
אני רואה שללבן שהעלת יש סבל שמוכן שירכיבו עליו ארגז...

תראה איזה קטנוע יפה

הלוויתן הכחול שלך זה לא דגם 2002? כי אם כן אז אנ'לא יודע מאיפה הבאת את ה-205/102... אבל תקן אותי אם אני טועה בשנתון.

במנועי דוקאטי החדשים לא צריך קו אדום בשמיים...כשחוצים 5K סל"ד עם מצערת פתוחה לרווחה -הנשמה שלך על סף עזיבת הגוף מחוסר יכולת להתמודד עם התאוצה

הקו האדום פה ב-11K סל"ד...זה לא מנועי קירור האויר, אתה שוב מתבלבל
.... בהילוכים הנמוכים הוא פשוט טס לכיוון האדום .

נכון שה-4IL בעל קשת סל"ד ארוכה יותר....אבל הכיף הוא ממש לא לכל אורך הקשת..הוא אפילו מאוד צר (יחסית) . אני משוכנע שאני לא מחדש לך את זה.

נשק מונחה..LOL...אהבתי

למעלה