8200

S h o h a m

New member
8200

יש דרך להגיע לשם? או שהיחידה ממש מסווגת.. אם קיבלתי במנילה תפקידי מודיעין, כדאי לי לסמן את האשכול הזה ואז איכשהו אני אתגלגל לשם? או שכרגיל צריך פרוטקציות בשביל זה?

תשובה

בס"ד 8200 הנה היחידה הגדולה בצה"ל. היא מכילה בתוכה המון ענפים, מדורים, וכו'. תחומים שונים ומשונים, רבים ככוכבים. לכל תחום וענף הייעוד שלו. בנוסף, כמובן שיש שם גם את החילים שלא עוסקים בעבודת מודיעין, אלא בעבודה שמסביב- מטבח, רס"ר שלישות, לוגיסטיקה וכד'. בכל מקרה, אין "דרך להגיע לשם", אלא אם אתה מיועד לתפקיד מסוים ביחידה הזו. לא צריך פרוטקציות ולא צריך כלום. הגיע הזמן שאנשים יפסיקו לחשוב שכל דבר זה פרוטקציה. תעבדו בשביל משהו, תתמיינו, תתקבלו, ותגיעו לשם. לא הכל דרך קרובים, חברים וכד'. עקרונית תפקידי אמ"ן וחמ"ן אינם קשורים ללשכת הגיוס או למנילה אלא מתבצע אליהם איתור דרך יחידת האיתור של חמ"ן.

סעמעמק

New member
את מוזמנת להתקשר אליהם

יש לחמ"ן מדור איתור שאת יכולה להתקשר אליו, והם ישמחו לדבר איתך על האופציות שלך במודיעין. הטלפון נמצא במאמרים ברשימת טלפונים שימושיים ("תן לאצבעות ללכת במקומך"). בהצלחה

סעמעמק

New member
צודק, טעות שלי בשרשור ../images/Emo4.gif

(והפעם זה משורשר לכאן בכוונה..) אה, ומצטער אם כותב ההודעה הראשונה הוא זכר, לא שמתי לב...

אני כאן, אני כאן ../images/Emo8.gif

אבל אני אתן לו פטור, על רקע היותו חבר מוערך בפורום. על תנאי כמובן.

למעלה