=\

god knows why

New member
=\

הייתה לי תקופה, קצרה אמנם, אבל כל כך טובה, עם אנשים כל כך נהדרים. רוב הזמן שלי אני מרגישה בודדה, לא קשורה, לא שייכת. אני חושבת יותר מדי בשביל אנשים; להקשיב זה קשה. ומצאתי קבוצה נהדרת של אנשים קצת גדולים ממני שהיה לי איתם כל כך טוב, אהבתי אותם, והרגשתי שגם הם אהבו אותי. היו באים, מחבקים, מחמיאים, מדברים, צוחקים. עם אף אחד בן גילי לא הייתה לי שיחה טובה כזאת, אף אחד לא הקשיב לי ככה. הרגשתי שאני מעניינת אותם וחשובה להם. והפרידה הייתה קשה לי הרבה יותר מלהם; הם ביחד, יש להם אחד את השני ואת החברים שלהם, ואני - בשבילי הם הרבה יותר. הם החברים שלי והם האנשים שאני הכי אוהבת ואיתם טוב לי. אבל אין לי אפשרות לבלות איתם ככה סתם. רק במסגרת. והפרידה הייתה לי כל כך קשה... וכמובן שנפרדנו באהבה וחיבוקים והבטחות "אני אתגעגע אלייך". ועכשיו נותרתי לגמרי לבד, והכל... ריק כזה. יש אנשים שאוהבים אותי, יש אנשים שנהנים לבלות איתי, שהיחסים איתם הם חבריים. לא במסגרת שום דבר, חברים. אבל לא טוב לי איתם כמו שטוב לי עם האנשים האחרים האלו. אף אחד לא יודע לתת כמוהם ולאהוב כמוהם. אני לא יודעת למה הם כל כך מיוחדים ואיך זה שאנשים כל כך טובים התקבצו ביחד, אבל זה פשוט ככה. ואני מתגעגעת אליהם כל יום. וכל מפגש חברתי עם חברים אחרים, החברים שלי לכאורה, משמים אותי וקשה לי להעריך אותו אחרי החוויה הכל כך טובה שלי איתם. ועוד חודשיים ניפגש שוב, אבל רק לשלושה חודשים. ואחריהם תהיה הפרידה לנצח, ואני כל כך פוחדת להישאר לגמרי ריקנית ובודדה וחסרת חיים אחרי שהם ילכו. אכזבה? אני מאוכזבת מעצמי, אני משערת... ומהמצב הזה. וגם אם לא קראתם שום דבר כי זה ארוך מדי, ומשעמם מדי, זה בסדר - כבר למדתי: להקשיב זה קשה. כמעט לכולם. חוץ מלאנשים האלה שאני כ"כ אוהבת וכ"כ רחוקה מהם וכ"כ לא יכולה להיות איתם עכשיו וכ"כ עצובה על זה... =\=\=\ אני מתנצלת על האורך ועל הבלבול.

O 4ever

New member
לפעמים ../images/Emo24.gif

לפעמים,אנחנו מוצאים את עצמנו עם אנשים מעל גילינו... ופשוט טוב לנו לשוחח ולהכיר אותם, זה "חלק" מתקופה קצרה או ארוכה, שפשוט אחנו משתנים או שהמצב הוביל אותנו אליהם... אני למדתי משהו אחד בחיים (נו טוב לא משהו אחד
) לא להיות תלוי באף אחד או אחת,רק בגלל זה נפגעים. עדיף פשוט יהיה לך חבר/ה ממש קרוב/ה אמיתי/ת
וגם אם אין לך זה לא סוף העולם... את יכולה לצאת,להכיר אפילו סתם לטייל אני בטוח שתמצאי את השלווה שלך, את השקט הנפשי שייגרום לך לחייך
ופשוט לומר לעצמך- אני לא לבד אני בן אדם שקשה לו מאוד להקשיב - אבל אוהב מאוד לעזור. אבל עובדה ישבתי וקראתי והגבתי
ולעולם אל תרגישי אי נעימות לכתוב כאן או בכלל
-ולמי שלא טוב או אין לו כוח שלא יקרא
ועכשיו קבלי

כמו שאומר השיר

אם כבר לבד שיהיה בתנועה ... תמיד יהיה שם מישהו אנשים טובים לאורך הדרך זו לא קלישאה הנה אנחנו פה
עם כל דלת שנסגרת נפתח חלון גם זו קלישאה אבל היא נכונה תמיד יהיה שם מישהו בשבילך תחזיקי מעמד ושוב שולחת לך
עוטף

god knows why

New member
המון תודה

ועם זאת - איך אפשר להיות לבד כל כך הרבה? ובאמת שזו תמיכה מקסימה מצדכם, אבל איך אפשר להרגיש שמחה או רצויה ע"י אנשים זרים מהאינטרנט? אוף.

זה בדיוק זמן האיכות שאת צריכה

עם עצמך !!! לשבת ולהנות מספר טוב ללכת לים לבד כשמתאים לך להיות עם עצמך ללמוד שוב להכיר את עצמך הזמן לעשות שינוי (אפילו סתם תיספורת או צבע בשיער) זמן ללמוד משהו בשביל הנפש (קריאה בקלפים?) ללמוד ריקודי בטן או ריקודי עם להיות קצת עם עצמך זה מה שטוב בלבד הזה וברגע שנדמה שמתחילים להנות מזה מגיע מישהו להפריע זה חוק מרפי תעזרי לו לבוא אליך...

תגובה

נסי לשמור קשר עם האנשים החשובים לך, פתחי אתם שיחות מעמיקות במסגרת ובהמשך הציעי לשמור קשר. כדאי שתנסי גם ליצור עוד קשרים.

למעלה