...

...

שבת.. אחת השבתות הכי זיפתיות שהיו לי.. צללתי לתוך המיים העמוקים.. בהתחלה מתוך רשות לעצמי...אח"כ כבר תוך כדי איבוד חושים ושליטה.. עמוק עמוק למטה..מוזר בהתחלה יש תחושת עונג כזו.. שהופכת למשהו אחר..כואב יותר.. וכלכך קשה להתרומם ןלצוף..חזרה..כבר שעה שמנסה.. הילדים חוזרים..השבת כבר יצאה לה..ורק התחושה..ממאנת ללכת.. התקשרתי לילדה...משום מה היתי צריכה קול מהחחים מהמציאות להחזיר.. התרעננתי במקלחת.. כותבת..כאן..<משהו כמו תשליך מעליי>.. כואב שם למטה..עמוק ןהיתי אומרת גם מסוכן..בקלות אפשר ללכת לאיבוד לא היתי סומכת על שביל הדמעות..שישאירו סימן..חזרה הבית.. לשחות.. אילו רק ידעתי לשחות..

קטי30

New member
../images/Emo201.gif

אני תמיד הייתי נגד השיטה של "לזרוק למים העמוקים" ולראות איך מתמודדים. כמה שיעורי שחיה טובים הרבה רצון ונכונות תוכלי לשחות גם על פני האדמה
אה, בשביל להיות ממש מעולה צריך הרבה התמדה כבר ריתי הרבה דולפנים שהולכים על 2 רגליים
שבוע טוב
היה כייף לראותך אתמול ואיך שחכת ת'
הא'

אומרים "תזרמי"..

אז זרמתי..עם מה שהרגשתי.. לפני שהלכתי לישון..שהתעוררתי..במשך היום.. בקיצור..קצת התאכזרתי לעצמי היום.. אבל בסדר עבר.. ןבחיי.. אני עכשיו עם ה
הראשון של היום .

R a c h e li

New member
הקרוסלה......

עולה יורדת.... תמיד היא יפה מרחוק.... נהנים מפחדים דואגים מחייכים בוכים ומה זה כבר משנה היא ממשיכה להסתובב כשאנחנו עדיין בפנים אל תקפצי כל עוד שהיא מסתובבת אוהבת רחלי....
ככה החלטתי לכתוב לך מטאפורית....

למעלה